älskar

Dansar runt på min mysmatta i högklackar!






gadgets

Pimpar mitt skrivbord, laddat ner massa nya coola gadgets till mitt skrivbord så nu har jag massa rosa posit lappar som berättar när alla mina favoritserier släpper nya avsnitt, komihåg lista, lexikon, kalender och allt möjligt :) AWSOME!! haha nööörd!


review

Igår plågade min kära ridlärare oss igenom ännu en ridlektion med sitsen, SITSEN! men ska sitta i en jäkla trekant, rumpbenen och skrevet, efter 50 minuters nedsittning skumpandes kan jag säga att de gör ONT ONT ONT! Skrevet värker och låren ömmar.. Men ingen rast och ingen ro, inte nog att modernatur kastar snö på oss som de vore luft så har temperaturen sjunkit till dryga nollan. INTE OKEJ, jag säger bara det! hade fan dunjacka på mig idag :(

Idag var en arbetsdag och jag var på GL och håller på att lägga upp och göra utbildning, det är kul när man arbetar mot något som ska presenteras och lära andra och där man får dela med sig av egna erfarenheter och föra alla tips vidare! Fick massa nya pass dessutom så det var bra!

Sen bar de av till träningen för ett härlig arobicspass, mycket trevligt!
Efter bad vår tränare mig stanna kvar och frågade om jag kan tänka mig att börja leda!!!
De behöver någon som kan avlasta lite pass och sedan ta över! SUPERKUL!! Självklart som den endorfin junkin jag är sa jag JAA! Så hon ska ringa mig så ska jag börja lära mig, visserligen kan jag nästan utantill deras program men de är ändå kul och behövligt! Så de ska bli superkul!! Så kanske blir några pass redna i vår :)
Enda jag skräckar för, förutom att glöma stegen är att nu måste jag klara av alla övningar och ALLA tittar på en att man gör det!!
Herregud 8 + 8 tvåstegsarmhävningar följt av 8 + 8 vanliga armhävnar precis efter, är de jag är mest rädd för hahaha! aaaaah, måste typ hårdträna nu! Men får ta de med en nypa salt (hoppas jag :S)
Men är ändå supertaggad!

Imorgon blir det programmering för fulla muggar!
Databas here we come!


Återminning Söndag

I söndags blev det som utlovat en dejt! Då alla M´s planer gick i krash när vädret bestämde sig för att SUGA, så blev det biomys! Men de är alltid bra för bakismagar att trycka i sig största popcornkartongen sf har att erbjuda :)



I am number four blev det och den var helt okej!
Den har fått så dålig kritik men de var dne inte värd, bra för slappbakisdejtsöndagsbiomysfilm!


Återminning Lördag

Bloggtorkan kommer och går, men jag har faktiskt haft saker att säga men i saknaden efter min kära dator har jag inte kunnat bedra min röda skapelse med någon annan.

I Lördags firade vi Bella!
Förade på LionBar och gick efter lite underförståd övertalning av min kära pojkvän drogs det vidare till entourage.
Jag blev mutad med en dejt to be fair ;P hahaha!
men de var okej, stället kanske inte är hundra med de är ju alltid sällskapet som gör det :)
Men det här med att ställa fram klockan hade jag helt glömt bort och helt plötsligt tittar jag och en trött M, jag känner hur fötterna värker av klackarna jag torterar dom med och klockan var ju lite innan 4 så det var med all rätt jag befriade mina fötter i ett par ballerina och min riddare bar mig till mitt slott.
Eller han erbjöd sig iallfall att bära mig till bussen men jag sa nej, haha de brukar inte sluta väl om de sker efter midnatt ;)
 


Födelsedagsbarnet har bestämt sig för att rött är de nya blonda.
Med all rätt ;)



Okej ångrar redan nu att jag lägger upp bilder från denna kväll. Okej Bella och jag är inte bra på samma bilder, på de jag ser ok ut gör hon något konstigt och jag ser nästan drogad ut på bilderna på henne, så jag gör alla en tjänst och klipper ut oss hahahaa! Och vist jag är kanske inte nöjd med dessa bilder på mig men ibland måste man bjuda på sig själv, eller?



Förutom att jag ser ut som en blandning mellan en man med överbett och en hund så var det iallfall kul att jag träffade Ida mitt i vimlet. Hennes kompis trodde M hade hennes kompis kamera när han satt med min så dom började tjafsa och så fann vi varandra i kaoset. Men trevligt danssällskap fick vi :)



Lördag

Vaknade 8 imorse och kunde inte somna om för solen lyste in i mitt rum. Och då kan man tro att jag gick upp och gjorde det bästa av dagen. Tyvärr har jag nu legat i sängen i 8 timmar och tittat på house, och när de tog slut gick jag över till sesång 8 av One tree hill. Ups! Så här ligger jag nu, i mina nya snygga klackar och pyjamas och inser att jag MÅSTE lämna sängen.. Dålig jag är.. Men ska till mitt försvar jobba skiten av mig i framtiden så de är kanske bra att inte göra någonting nu så jag är uttråkad och vill ha nya utmaningar :)
Och jag lämnade faktiskt sängen för att hämta frukist, äta lunch, hämta popcorn och för ett mindre chokladbegär där nutellan åter igen var inblandad.. Men nu måste jag snart gå upp för ikväll ska vi fira Bella!
Föra ute någonstans och sen dansa hela natten, vet bara inte vad jag ska ha på mig eller om jag är redo för att ha klackarna hela kvällen eller om jag borde gå på längre höjder.. stora beslut..
Men först, kanske ett avsnitt till :)


fredag

Kan inte riktigt säga att vår kväll blev som planerat!
Möte upp Emelie vid centralen, påväg för att äta middag bara råkade vi gå in i en skoaffär där Emelie bara skulle visa vilka 2par skor hon köpt dagen innan.. 30 minuter senare kom Emelie ut med ytterligare ett par skor följt av mig med 3 par nya skor.. Ups?!
Detta ledde till att de blev en snabbvisit på donken till middag, följt av en hollywoodmeny på sf och rusa in i reklamen innan filmen! Men vi han iallfall!!
Filmen var sådär måste jag säga. De hände liksom inget stort, känndes som de fattades en handling och den kom aldrig riktigt igång. Läskig från studn till stund men inte aaah hjälp utan oj ups han hoppadefram och skrämdes!
Men bra spelad av skådisarna iallfall, de är alltid något!



ÅÅh, inte bra.. Men fasiken vad fina dom är! "Att de ena paret är så höga att jag redan nu kan räkna ut att jag inte kommer klara en hel kväll i dem" förnuftet har en förmåga att lysa med sin frånvaro ibland kan man säga.
Så de blev två par "åka dit i ballerina, byta till awsome assnygga spuerhöga skor, gå några varv, åka hem i ballerina" skor och ett par gympisar! Bra jobbat Michelle!



 

Kan bara meddela att de är högre i verkligheten än vad de ser ut som på bilden, Ops!






Vi hade våra tvivel på dessa men de är verkligen sååå mycket snyggare på och i verkligheten.
Ser ganska taki ut men grymma på! Dessutom ganska sköna hahah!
jag vet, hur kan dessa vara sköna? Men de var helt ok iallfall
Sen får vi se hur de känns efter en kväll ute men men..



Ett par rediga skor haha, de lär ju behövas dagen efter monstrena innan!!


Biobiobio

Ikväll blir det biomys med Emelie, först middag och sen ska vi plåga oss själva i 1 timme och 53 minuter till Ritualen.. Och när vi tagit vårat förnuft till fånga betyde inte det att vi valde att se en annan film, nej vi valde bara att gå på sju bion istället för nio för annars vågar vi inte åka hem själva. Smart vah!? Neeh njaa vet inte vart logiken tog vägen men it makes sence, lite gran iallfall haha!


Torsdag

För andra natten på en vecka där 3 dagar passerat somnade jag med min laptop i sängen. Its my new lover haha!
Inatt var det House som vyssade mig till sömns. Vaknade halv elva imorse och ba eeh, oj! Tänk om den hade ramlat ur sängen eller nått? Nej jag låg och kramade den som en teddybjörn. Min dator har blivit mitt liv. De är de första jag startar på morgonen, de lever vid min sida hela dagen och är de sista jag stänger av innan jag somnar, that is om jag ens hinner stänga av de innan john blund får säga sitt.
Idag jobbar jag hemifrån, det är riktigt skönt! När man hittat diciplinen att börja jobba efter 2 houseavsnitt och ätit nutella med sked ett antal gånger och verkligen sitter nu och gör de man ska, känns det riktigt bra.
dessutom kan man ha pyjamas på sig, slipper borsta håret eller sminka sig! Det är toppen :)



Det blåser ute så jag tror att huset ska blåsa iväg.
Träden svajar så det känns som de när som bara ska falla rakt in genom fönstret.
Man hör hur de hysar i alla kaminer och de bullrar som om man bodde i en torktummlare. Solen lyser till och från men vad gör de om man inte ens kan gå ut utan att blåsa iväg?

Ikväll ska jag ta tag i mitt liv och gå på styrkepass, har blivit väldigt slapp när de kommer till träning senaste tiden. Men snart är de sommar och då kan man gå ut och springa. Om jag ska klara tjejmilen i höst bör jag börja snart! Yes du hörde rätt, jag ska försöka springa tjejmilen. Jag måste berätta det för alla så jag inte kan banga haha, bra taktik vah!!


serieholc

Okej, kom precis på det sämsta med den serieslav jag blivit.. Jag klarar ju inte av när avsnittet tar slut och jag inte kan få tag på nästa. Som en knarkare som letar i förortensslum efter sitt begär finkammar jag hela jävla internet för en glimt av nästa avsnitt. De gick så lång att jag ett tag klippte ihop alla preklipp inför olika avsnitt till desperathousewives när den nya sesången aldrig släpptes så jag kunde få ihop nästan 3 avsnitt av klipp så jag kunde räkna ut vad som skulle komma.. ÅÅåh jag är beroende. OMG vad gör man nu?? jag sitter med begär efter nästa avsnitt och uppdaterar sidor som besatt. Måste hitta ny serie att följa innan abstinenesen blir förstor..


serier

nu börjar de äntligen kicka igång. efter ett inte så uppskattat uppehåll i serievärlden börjar de nu kicka igång i usa igen. Idag kom både nya how i meet your mother och no ordinary family :) nu väntar jag bara på desperte housewives och the big bang theory så är vi good to go!! KOM IGEN DÅ!!


onsdag

Idag har varit en seg dag.
var i skolan och började med programmeringsuppgiften. Gick hyfsat bra och är nästan klar med första :)
Jag och Natta firade med att gå loss på Max med meal och mosarellasticks, ååh de är så gott!
Båda två ahr en förkärlek till just Max, om jag får välja äter jag Max, och mosarellasticksen är ju to die for! vilket jag förmodligen gör i förtid med all fritering emn de skiter jag i. Helldre lever jag ett kort och superbra liv än ett lång och tråkigt liv levandes på citronvatten och morötter (även om de också är gott, men inte bara!)
När jag blev klar åkte jag hem till pappa och hade myskväll med busungarna. Vårdottern var där och jag blev tilldelad lekkaraktären monster som jagade alla barnen runt huset och tog den tillfånga i fängelset i min grotta haha! Jaah ibland kanske barnlekar om man tänker efter inte är så pedagogiska men what the hell, de viktigaste är att de har kul! Sen blev det lite tv mys tills vi alla 3 nästan somnade..
Gud vad jag känner mig trött hela tiden.. humm** inte bra..

Men jag ska nog peppa upp mig lite med nutella, hela dagen är ju redan förtappad so let the tjockisdag fortsätta för all del, åt ju ändå pizza till middag haha (fast de var faktiskt viktväktar pizza)



Tisdag

TRÄNINGSVÄÄÄÄÄRK!
Känns som senorna på insidan av mina lår har krympt under natten och jag går som jag kissat på mig.
AjAjAJ!!! Ska vell inte klaga men det blev ett hårt ridpass i måndags och jag somnade vid 23 och klev upp ur sängen vid halv 1 efter att M ringt och väckt mig ett flertal gånger haha. jag är tröööött!!
Han inte med mycket utan fick ett spontant infall och åkte hem till M.
Tittade på film som jag inte kommer på vad den heter nu... humm nått bankrån haha
Tog oss 40 minuter att välja film, det blev till och med kö av par baksom oss som vi fick släppa förbi, snacka om beslutsångest. Men när man har pojkvän/flickvän så blir det mer så att man är den levande filmkritiker som sett alla filmer som visats senaste åren liksom, men de blev en mysig kväll!


The card is here

Innan föreläsningen tog jag en tripp till brevlådan som jag spänt vakat över denna morgon. Och där låg de lilla fina brevet från ja trafikverket och räkningen men bortsätt från den från vägvärket eller vilket fan av alla värken som nu gerut körkorten. Så skjus till posten och hämta. Tror jag satt i bilen i 10min och bara tittade på det :)
Kan man bli gladare eller? Nepp! Min körkort är här och okej man blir vell aldrig nöjd med sina bilder men de skiter jag i för det är MITT MITT MITT KÖRKORT och jag är så jävla bra och så jävla glad så jag bryr mig inte (än)



Nöjd som aldrig förr visade jag stolt upp kortet för alla som passerade min väg :)


hoppla

Precis hemkomen från stallet, balansövningar utan stigbyglar på travhäst. studsade som en jävla jojjo runt manegen i 1 timme. Såååå trött, när ju ha grymt ont imorgon..
zzzz...


Måndag

ÅÅh jag är alltid så svart, men de är svårt för svart passar så bra till allt..
Idag inviger jag mina nya svarta stövlar :)






Så för att inte drunkna i de svarta har jag spexstrympor på mig hahah!
Jaa de är rosa, orange och vit randiga haha :D
DE är ju jättesöta!




Idag kör vi mittbena, de var ett tag sen!!


babyboom agian?

Det verkar som en ny gravidera är påväg.
Först var de hollywoodkändisarnas tur och celebsen föde barn som på rullande band.
Sedan vart de tvillingtrenden och fertilitetsklinikerna måste ha går varma på tvillinginsemenationer för "helt plötsligt" var varenda brud höggravid med två knoddisar. Sen var de återigen hollywoodbruadrna som inte hakade på tvillingtrenden att få sitt andra barn, SÅKLART
Och sen skulle alla wananbies kläcka osv så de var ju inga konstigheter.
Men nu verkar det vara bloggbrudarnas tur.
Pratar superbloggarna för de har nog för mycket att göra. Men alla "mindre bloggare".
Känns som blogg.se framsida kryllar med olika modebrudar som blommar.
Och vi pratar tjejer som inte är över 25, finns de inga fler scarfar att blogga om eller?
De är ju jättekul för dem, men de måste finnas lite mer "du sätter ett barn till världen" och kanske lite mindre, "kolla vad söt han är i guccistrumpor" eller?

Men iallfall lycka till brudar, det blir säkert jättebra!!


REAPEA

BELLE har jordens utförsäljning!!
alla skor 1 par för 149, 2 för 200kr!!!!
GO BANANAS!!!

Jag tycker dom har många fina skor, och även om kvaliten kanske inte är den bästa i alla väder så är dom så billiga att de är bara att köpa nya :P haha!
Ett av problemen jag har dock är att deras skor är så brutalt höga att man typ dör efter en halv kväll och måste ha med sig ett par ballerina i väskan, vilket betyder att du måste ha väska och inte bara kan ha cluthchen..
Ilandsproblem jag vet, jag är full av dem! Men 2 för 200 kanske vi kan stå ut med! Undra om jag ska ta en tripp dit innan föreläsningen :)


söndag, bildag

Imorse var ännu en dag av strålande vacker väder. Men tror ni jag åte ut till sigtuna och promenerade som jag tänkte när jag lämnade sängen. Njaa inte riktigt va.
Med det blev en heldag i bilen. Först skjusa M till pendeln, lämna mamma på maxi men hon hade glömdt bankkortet hemma så jag åkte hem igen hämtade de, åkte dit igen.
Eftersom jag glömde åka hem till pappa inatt och hämta min dator och väska så fick jag ta en tripp hela vägen dit, efter de åkte vi till kista. Och där blev vi fast. Fick njuta av underbara pide Mevlana, ååååååh det är SÅÅÅÅ GOTT!! :D I love!!!
Sen blev de butik efter butik, och vips var klockan halv 8, hela dagen hade gått och jag hade spenderat de i bilen och i kista centrum. Men massa snyggt blev det!!
Har fortf ögonen på några saker jag kanske åkte och införskaffar imorgon!

Imorgon ska jag för första gången ta bilen till skolan. Ååh känns så skönt :)
Spapar miljoners med minuter och slipper byta hundra gånger NICE NICE NICE!!!!!
Behöver bara gå upp och skjusa mamma och Pär på morgonen och sen hämta mamma efter föreläsningen!
Men spillerill för jag ÄLSKAR att köra bil :D


Lördag

Kvällen bjöd på mycket trevligt.
Helenskrog överraskade med myyyyycket god mat.
Mycket i meningen stort. Det var enorma tallrikar som bars ut med inte så mindre portioner.
Men gott var det och trevligt sällskap :)
Det blev sedan en kort visit för mig på OBaren för plikten som fyllechaffis kallade!
Åkte till hämtade upp alla körde en mcdrive och hemma innan 2!
Skön kväll och skönt att inte vara bakis imorse haha!!



Fina nya körkortsörhängena!



Födelsedagsbarnet var oförmögen att ta kort utan att brista ut i skratt haha!



Försökte mms en bild till Emelie vad jag skulle ha på mig, blev ju sådär kan man säga.


Modernatur på facebook

Jag tror att modernatur har facebook, för sekunden de börjar snöa kryllar allas statusar med hat mot henne och vips så dagen efter är det sol.


lördag!

Ikväll ska vi fira Herniks 25års-dag så vi ska ut och äta vilket följer med utgång!
Jag har sovit 5 timmar inatt så är tröööött.. Blev så ljust i mitt rum imorse att jag itne kunde sova längre..
Men ikväll blir det lugnt för jag har bilen och ska skjusa hem mamma och Pär. De känns nästan lite skönt haha!
För om jag dricker vin finns de risk att jag somnar innan midnatt!!
Nu är det stora dilemmat som hemsöker mig varenda dag, vad ska jag ha på mig??
Köpte ny kjol som jag invigde igår, humm.. Undra om de blir en nanan kjol ikväll eller byxor?
Åååh så många beslut så lite tid haha!
Dagens ilandsproblem


middag

Det blev en mycket lyckad middag igår!
Maten blev bra, men de blev lite stressigt så det hans bara fotas min efterrätt så M var lite ledsen att ingen fotat han för och varmrätt..



minus mig och Peter





Servering!



Efterrätten var ju såklart godast ;)





Vet inte riktigt vad som triggade igång armhävningar på tå?!



Fina flickoor!



Lite senare på kvällen dök även Livas pojkvän upp!



Haha vi sprang ut och in i köket halva kvällen för att hinna servera och fixa nästa rätt.
Men definitift värt det!



Idag är jag trött haha!

Tack för en underbar kväll!


snö

SLUTA SNÖA NU!!!
Det har snöat sen klockan 1 idag, får panik!! FÖRSVINN JAG VILL HA VÅR!! ALLA VILL HA VÅR!!
Ska ut med hårfönen och smällta skiten. Mitt bidrag till våren.
En har vi inte gett upp modernatur, trots ditt hat med oss!



Nattas status på facebook haha! skönt att de inte bara är jag som ledsnar;
Men jaaaaaa moder natur vi har fattat att du hatar oss. Vad händer imorn då ska du straffa oss med med vind, snö och regn på samma gång eller????!! Medan du ändå håller på släng gärna ner lite hagel oxå tack


Present till mig

Supersnälla Jasmin hade med sig en "Grattis till körkortet present" till mig!



Det var ett bar jättesnygga örhängen! Passar bra till kvällens outfit :)
Taaaack http://misspersian.blogg.se


Föreberedelser

Håller på och förebreder inför kvällen.
På menyn står det;
Förrätt - toast med färsk skagen
Varmrätt - Färsk pasta med stora räkor i chili och lite matlagdningsgräddblandning, med viktlöksbröd
Efterrätt - GINO! Jordgubbar, Hallon, banan, kiwi, annanas och blåbär med vit choklad över i ugnen med vaniljglass!

Till det dricks det vitt vin, öl, cocacola eller minneralvatten!



Såå mumms vad gott de ska bli! Blir hungrig!!



Smakligmåltid!


Fredag!

Skulle precis åka och handla när Jasmin ringde och stod utanför med bilen. Så vi drack kaffe och fikade muffins!
Sedan fick jag test köra hennes bild till centrum och hem för att hinna gå på systemet samt köpa present till Henrik som fyller åt!
Sedan har hon hjälpte mig med massor av förebredelserna inför kvällens middag!


KÖRKOOOOORT!!!

Så jag kanske har varit lite disträ och haft vädligt ont i magen. De kan ha andra faktorer men framförallt handlade det om nervositet inför dagen. idag hade jag nämnligen uppkörning. Som ni vet klarade jag teorin i måndags och har sedan dess mått lite smått illa haha! Så idag var de dags för uppkörning. Var sååååååå nervös. Fick göra lyskontroll och de gick bra, men sen fick jag motorstopp i rondellen och typ blinkade försent och de vart bara KAOS! ååh då vart jag ju ännu mer nervös.. Dessutom satt vi i bilkö i en kvart haha.
Så när vi kom tillbaka till trafikverket kännde jag bara neeh, dehär är ju verkligen inte godkänt.
Så kännde jag några tårar som trängde sig ut genom ögonen och ran ner på kinden. Han tittade på mig och sa; jag kan säga såhär.. Det är GODKÄNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMG OMG OMG!!!! JAG HAR NU KÖRKORT!!!!!!!

Känns helt helt overkliget!



Tack alla underbara för alla gulliga meddelanden! <3


ajoj!

Igår vart en heldag i skolan och kvällen bjöd på middag ala M och filmmys till The Kings Speech!
Imorse vaknade jag med lock för öronen och ont i munnen. Tror att jag håller på att få min första visdomstand på min vänster nere. De ömmar och gör väldigt ont, känns som en blåsa/inflamation.. Blää**
Jag som avbokar mina tandläkar tider för att jag tycker de är pinsamt dyrt för att dom bara ska kolla på skiten. Men kanske måste palla mig dit iallfall, aah skit! Hata alla munproblem...
Solen skiner, de blåser och är nollgradigt, kan vara allt från skönt till super kallt ute.
Tror ändå de börjar bli dags för converse!


BETYG

Nu värker de i ljumskarna kan jag lova. Först tävla igår och sen red vi dressyrprogram idag. Ojoj alldeles slut och insidan på mina lår värker så jag vet inte ens hur jag ska stretsha dom. Fick påvägen hem från stallet låna Karins bil, vi har ju bara automat men hon har manuell så jag kunde öva sista lite innan uppkörningen som jag inte säger när den är haha, jag lever själv i förnekelse för den! Men iallfall körde runt lite, sista fickparkeringar och sånt. När jag kom hem kastade jag mig på datorn. Och herregud jag hade också äntligen fått svar på betyget på hemtentan.
Med en fin och värmande motivering stårlade det ett B på betygsraden :D
Kan de bli en bättre dag? har mått skit + extrem magsmärta + sjukdom och ändå två guldvärda lyckanden de är ju helt otroligt!! Kan verkligen lägga mig nu med ett STORT leende på läpparna!




Grund designen i min hemtenta!


nervös steg 3

sitter nerövst och uppdaterar sidan där betygeet för hemtentan ska läggas upp. De skulle ha varit uppe vid 15 och typ alla andras är uppe utom mitt. Hjärtat i halsgropen och uppdaterar igen.. Kom igen!


Halvvägs framme!

Vaknade imorse med jordens magvärk, känndes som hela jorden skulle gå under. Mådde extrem dåligt och febern hängde kvar efter nattens trauman. Var upp och drack vatten och snöt mig typ 1 gång i timmen. Tydligen hade jag varit så täppt att jag snarkat som en karl haha!
Ush och fy, men de kunde inte hjälpas för här skulle de skrivas teoriprov...
Funderade på att skippa sminket men kom på att man ska ju fotas, och de misstaget har jag redan gjort på min passbild så time for make up!
Off till vägvärket eller förlåt nu heter de ju trafikverket.
In och fotas, vart vell sådär men okej haha får vell se den dagen de kommer.
Helt sjukt när man får se hur de kommer att se ut, shiiit!!
Ajja in och skriva provet, vart hur nervös som helst där inne och fick BARA BARA sannorlighetsfrågor!
seriöst, varenda fråga typ hur stor i riksen att du dör vid bla och bla..
Asso, jag hade pluggat som en galing kom igen släng på mig några frågor om släpet eller alla farliga ämnen, partiklar, sträckor och kan fan namnge varenda farliga molekyl men nej då, hur stor är chansen att du dör vi vänstersväng, ursäkta men i vems körbok finns den med i? Inte min iallfall!!
Ajja hur som helst..
JAG KLARADE SKITEN :D Såååååå glad, känndes grymt!!
7 minuter kvar tog jag mod till mig och blundade..
och mellan fingrarna kunde jag kisa fram en grön färg. de var Godkänt!!
Vart nästan mer nervös efter, började skaka haah!
Jag och M åkte hem och firade med amerikanska pannkakor och nutella :)
Sen åkte jag till körskolan för en dubbellektion, sista innan uppkörningen.
var dock lite distraherad efter all nrevositet jag haft i kroppen men de gick bra överlag haha!
Aaah, helt slut, att vara spännd tar verkligen på krafterna.
Nu bär de av till stallet, får se om jag klarar av dressyren ikväll haha!


HOPPTÄVLING!

Kännde redan under bion i fredags att de verkte lite i halsen. Sakta men säkert smög den sig på. Och BANG.. På lördagsefetrmiddagen var de totalkoma. Febern kickade stark in och kontrades sedan av extremt halsont och jag kunnde sackta men säkert känna snoret släppa på. Och så var man totalt sänkt. WHT?!
Jag ahr ju precis blivit frisk. Och just denna vecka är de tusen miljoner viktiga saker som händer så har verkligen INTE tid att vara sjuk.
Låg sänkt hela lördagen och fick proppa i mig tabeller för att klara av att ta mig till stallet på söndagesförmiddagen.
Men med ett konstant intag av alvedon och med energi från ett kraftit adrenalin påslag samt nervositeten som stod mig upp i halsen förberedde vi oss för tävling. Hästen fixad och ut på banan, kännde på framridningen att jag nästan skakade av nervositet.. ush så himla jobbigt när de bara kickar in sådär, man blir ju så osäker.
Jag avr först ut i min klass. Man fick hoppa fram två gånger på hinder nr.1. För ovana man fick testa att hoppa ett av hindrena.
Kära Felix vägrade två gånger och försökte kasta av mig, men med lite mod och nosning på hindret gick de vägen och jag lyckades hoppa en mycket bra och felfri runda!! THANK GOD!!!
Kännes hur skönt som helst! Fick värsta ruset i kroppen och kunde glatt rida ut med en sprallig häst med roset och märke :D Kontentan de gick jättebra!


growing up

Jag måste säga att jag tycker de är ritkigt snyggt att ha trädtapeter. Vist är man en trendhora som ena dagen svär att man aldrig skulle sätta på sig ett par leggings eller något plagg innehållande axelvaddar och sen vips står man där iförd alla möjliga plagg. Rensade min garderob och jag kan säga att de fanns plagg där jag heldre skulle dö än att sätta på mig idag, men de är trender och modet, It comes and goes. Stort tjockt flätat silverskärp ooh jag kännde mig så snygg och nu skrattar jag och tycker de är förfult för maskerad. Men så är de. Men de är lite skrämmande hur trender saka men säkert smyger sig in i din garderob även om du svurit på att byxor med högmidja skulle man ADLRIG ha på sig, de är ju bara tanter som har. ja men nu sitter man ju här med som och de är ju hur skönt och bekvämt som helst att inte ha hela buken tryckandes i underkant av ett par en storlek för små fornarina jeans som man stod och nästan grät över inne på NK between för att föräldrarna inte kunde förstå varför man behövde 5 likadana. Men dom är ju inte likadana dom här är ju annan slitning och färg!!!
Ååh minnen hahaa! Själv skickade jag små skuld sms till mina föräldrar i tonåren såsom; skjänk pengar till Michelles köpa jeans fond, nu när jag är för tjock för mina egna :(
Vilken förälder vill att sitt barn ska känna sig tjockt liksom :S Ingen! Men så mognar man och jaah eeh, vågar iallfall erkänna att okej nej dom är inte försmå jag bara VILL VILL VILL ha dom beacuse they are to die for!!!!!


Duktiga jag!

KOLLA KOLLA KOLLA!
Nu kan ni facebook gilla mina inlägg!
Hur AWSOME är inte de, Haha!
Fan vad kul, vad duktig jag känner mig :)
Och lite annat fin har jag också lyckats redigera, som den där fula lila/rosa ramen som ibland kom upp runt bilderna, nu är de en svart permanent fin ram!
Och lite ny bakgrund!
SÅ okej jag gick inte ut utanför dörren denna underbara dag, men min blogg är iallfall fin!
Wihoooo!


långkläning?!

Var precis inne på Nelly och kollade lite men kunde knappt koncentrera mig på kläderna. Asso ser man inte till att färga brudarnas utväxt innan man lägger upp en miljon bilder på den. Seriöst asso de såg riktigt whitetrash ut. Stackars blondinen var ju värst men de syns å andra sidan mest på ljust hår. Men de brun och mörkhåriga var inte mycke bättre de. De hade utväxter som gått lite för långt och håren såg alldeles fettiga ut. USHPUSH, nej nu blev de ingen kläning kunde inte ens tänka på något annat. Men tur var vell kanske de haha ;)
Känns som jag laddad upp med flera och det är inte ens April än..
Men historian med långkläningen verkar nog aldrig få sitt slut. Antingen är dom förkorta i längden, eller så ser man höggravid ut för dom är alldeles plufsiga eller så ser man bara jättebred ut. Nej de verkar inte vara meningen att jag ska ha någon. M kunde inte vara lyckligare då han hatar långkläningar :P
Men asso jag har inte hittat än som sitter snyggt på mig!
man får värsta näthinneoutfitbilden men så när man står där i provrummet och de antingen ser ut som man tvättat kläningen i lite för hög värme eller inom närmaste minutrerna kommer få en, nemen oj ska du ha barn??
Då börjar man inse fördelarna med korta kläningar. Dessutom, Om de är sol ute, då blir ju inte bena bruna om de är döljda där under?! Dock till bröllop och så är de jätte vakert. Och jag tycker massa tjejer passar i dem, men varför inte jag?! :S


day day day

Vaknade till att strålarna trängde sig in genom persienerna imorse. Vilket väder, inte ett mol på himlen.
Tyvärr vaknade jag upp och hade jätteont i halsen. Försökte bedöva med te och när de inte gick tryckte jag i mig en semla. Men även de utan att lyckas. Åååh. Vist solen skiner, men de är ju fortfarande kallt :( så nu ligger jag här inne och vet inte vad jag ska göra.. ÅÅh borde fortsätta plugga körkortsteorin men har läst boken 3 gånger nu och jag pluggar morgon som kväll. Aaah, ingen riktig styrka att läsa just nu.. Ååh The Big Bang Theory på tv, ååh nu fanns jag mening med dagen igen :)


Filmtime

Laddade ner filmen Precious som ska vara så himla bra.
Den är dock väldigt känslosam så jag vågar kanppt se den själv..


Biomys

Var på bio och såg the adjustment bureau! Faktiskt riktigt bra! M tyckte de var lite mycke fokus så kärlek och lite krig haha :S Men den var definitivt sevärd!! Bra par film då de är lite av båda delarna!!


Herregud!

Sverigedemokraterna sabbade till det ordentligt i rikstagen.
Därför får de nu äran till sin nya hemsida för omvandlande The SD way!

http://fyrtiotusenmiljarder.com/



SD är verkligen ett levande skämt!


Behöver inte säga mer




produktiv dag



Det här är den komande generationens arbetare, framtidens ledare och utvecklarna.


Vi jobbar på hårt med vårt skolarbete.
Idag var vi väldigt duktiga, imorgon ska vi sitta hemma och skriva men fortfarande skypea med varandra.
It´s the future honey ;)


BlåTå

Igår slog jag i min fot ritkigt ordentligen mellan garderobeskanterna. De sa knak!
De gör fortfarande riktigt ont, lilltån är blå och svullen men jag kan röra lite på tårna så tror inte iallfall tårna är brutna. Men de känns inte helt hundra. Vågar inte ens åka till doktorn för med min tur har jag vell säkert brutit någor ben i foten som man typ knappt kan bruta och som måste gipsas upp till knät eller nått..
Ush! Får ta tag i de imorgon.. Tills dess får jag halta runt som den skadade jag är..

Roar mig såläng med mitt underbara hittade program på datorn..



Is it a bird? Is it a plan? Well its no superman, that I can tell you


Wihoo!!

Jasmin ringde nyss. Paketet från hm har anlänt :)
Ny kläning here we come, tyvärr kan jag nog inte använda den förens i sommar..

Eftersom jag tappade mitt busskort så var jag tvungen att köpa nytt 1350kr för 90dagar tycker jag är väldigt dyrt, dåååååliga studentpriser sl har måste jag säga. Dessutom pratar dom om att höja priserna ännu mer till nästa termin.. Tillslut kommer de vara värt att betala flera miljoner för att bo innanför tullarna när de kostar skjortan att åka in dit om man bor utanför.. Hur ta man sig från Lidingö? ska jag simma över eller? Eller från mamma? får ju börja gå imorgon om jag ska vara framme till midsommar.. NEJ BOJKOTT på sl priserna..

Igår kom iallfall nya desperathousewives avsnittet ut så vi mös till de och för första gången på länge somnade jag innan halv 1 :D känndes riktigt bra måste jag säga!!



Smält smält smält!!!!


Triss i damer



Jag förstår inte när mamma säger att hon älskar oss trots att vi är lite speciella :P


SEMELDAGEN!

SEMELDAGEN is a AWSOME DAY!



Tagen på bar gärning!



Lite besviken på mig själv blev jag när jag varken hade tid eller ork att baka egna semlor detta år, annars brukar jag försöka göra det. Men iår blev de köpebullar (men vi kan ju säga att jag bakade dom själv ;))



Köpte eller ej, alla åt dom iallfall och måste säga att dom var vädligt goda. Men vi har ju en egen liten Ica vid oss och där stod det en kvinna och bakade dom så de var ju nybakade, bara annan bagare ;)
Alla galningar åt dom med glädje!
(skulle fota bullarna men alla bara kastade sig fram när jag tog upp kameran och började posa, what to do)


EMELIE!!!!

JORDENS BÄSTA EMELIE FYLLER ÅR!!!!
Jag vet att min underbara bästa vän inte vill hylla sin födelsedag, men de vill jag!
Vi har varit med om en hel del du och jag min kära,
och det skulle ta år att berätta allt.

Men vi tar ändå en trip down memorylane, for fun <3



Vi går på maskerad!



Jaah, vi festar till på många olika sätt ;)



Vi delar med oss av livserfarenheter



Vi är kulturella



Vi har en enorm humor



Som vanliga människor färdas vi kommunalt (men med lite spex)
TOGAPARTY



Vi är AWSOME


 
Vi har samma intressen ;)



Jaa min fina vi har många fina minnen tillsammans. Skulle kunna lägga upp hundratals flrr bilder på underbara stunder med dig. En dag med dig är aldrig tråkig, du är min bästa vän och jag älskar dig massor!

STORT grattis till underbaraste grymmaste Emelie på födelsedagen!
För mig är din dag viktig <3


Måndag!

Precis komit hem från en bra ridlektion. Stod hoppning på schemat, lite extra övning för oss inför tävlingen vi ska hoppa på söndag. Som tidigare nämnt är de min första hopptävling så de är lite pirrigt. Men förhoppningvis går de bra haha! Bara lite nerövst. Men de gick ganska bra idag, började lite sämra men fick till allt i slutet så de var skönt att sluta på topp :) Startlistan låg uppe på hemsidan så jag fick hoppa samma häst jag ska ha på söndag, dessutom hoppade jag honom för 2 veckor sen så lite rytm kan vi hoppas jag fått!

Imorgon är de redovisning på ett projekt vi inte riktigt förstår oss på vad vi håller på med :S
Haha vi ska stå där och prata i en kvart om något vi fortfarande inte är helt hundra på haha! De blir vell spännande vad vi tillslut säger, hoppas någon annan grupp börjar så vi får lite inspiration, men ingen i klassen verkar riktigt förstå vad vi helt håller på med eller hur vi ska gå till väga i denna analytiska raport vi ska skriva :S

Imorgon fyller jordens finaste Emelie år, så ska slå in paket och fixa nu!!


michelle the poetist

Har fått massa märkliga mail på senaste tiden från min gamla blogg.
Folk som har varit inne och kommenterat och sedan länkat til massa porrsidor.
Seriöst, hur tråkigt kan man ha?? Har dessutom inte varit inne där på säkert 5 år, så de är lite mräkligt!
Någon som känner sig träffad??

Ajja, hittade en dikt jag skrivit  som vår engelskalärare i tvåan på gymnasiet tvingade oss att kreativt komma på. Tänkte att ni kan få njuta av min poetiska sida en gång till ;)
Måste erkänna att jag känner mig ganska duktig! haha not

Happiness should be a joy,

Not just vested like a toy

Cherish it, like you never felt it before,

Because one day, you will have it no more

Some people take it for granted,

But haven’t you heard? It´s wanted

Not everybody has felt the biggest joy,

It´s bigger then getting a toy

It´s bigger than the most feelings,

And it can make your soul rise to the sealing’s

When you have it, you just keep smiling

Because when you lose it, you feel like dying.


BOJKOTTA PERSILJAN

Vill bara offeciellt totalt dissa persilja! Efter en diskussion med M gällande plantan vill jag bara offentligöra dissningen av dena gröna växt. Det är alltså INTE okej att krydda, odla eller dekorera persilja!
Bojkott på den!!



Och for the record, de heter Persilja (som i namnet Per och båten silja) och INTE pärshiljaa (med norrländs dialekt)


titta vad jag hitta

Har aldrig använt camen på min dator men sp råkade jag trycka mig dit nu och titta haha!
Hittade massa roliga saker haha!



Jag spräcker mina egna bubblor :) av mig själv!



Jag är tecknad haha!

Okej, jag vet att de är lite fjortis varning på detta, men det var verkligen underhållande hahah!!


Vi är ju inte sämst!

Tidernas bästa bidrag hahahaaa!!







Okej, den här bruden borde skämmas! Men jaah, hon har eeh humor? Njaa jag vet inte, men spex på hög nivå!
Dehär får ju charlotte pirellie, bidrag som "I love europe" och babbsan att verka pryda!



Jaah, vad ska man säga.. Och Sverige vinner inte?!


Melodihundradefestivaler

ska göra ett försök att se melodifestivalen ikväll. Första på flera år. Förr tyckte jag de var jättekul, men nu är de fan hundra olika uttagningar och sen om du förlorar, nej då ska de vara hundra olika uttagningar för fölorarna som ska först tävla två och två mot varandra, sen vinnarna där mot varandra sen vinnarna där, de tar ju ALDRIG slut. Snart kommer vi få börja vid midsommar för att hinna med alla deltävningar!
Men ikväll gör jag ett försök, Det är Lördag och för ovanlighetensskull är jag hemma.
VI har laddat med godis, chips och popcorn, vi går all in ikväll haha :)


hello my cottonfriend

Känner att jag inte alls var förberedd när vi var i London. Sitter nu här hemma och klickar runt och hittar massa saker som jag vill ha som finns i just london. Självklart var vi faktiskt inte i London bara för att shoppa. Måste ju tänka på M också :P nivet killar har tydligen behov och prioriterar äta, toa, sova och kan klaga på skoskav under en shoppingrunda. Skoskav? Ja men då köper du ett par nya skor ;) thats that haha problem soulved!
nej nu har jag köpt massa fint på hemmaplan, får nöja mig en liten stund till.
Jasmin ringde igår och skulle beställa från hm och undrade om jag ville ha nått. Ups, de blev en klänning! Dessutom klickade jag runt där nu och såg deras senaste så.. humm vem vet! Ååh inte bra!!
Tyvärr ser inte framtiden ljus ut nu när zara ska öppna en webbbutik. Vad ska man ta sig till?
Fast jag gillar fortfarande lite bättre att shoppa i butiken då jag kan prova plagget och sen ta med de hem.
men känslan när det plingar i mobilen och posten har smsat att ett paket har komit till dig, Jaah den känslan är inte helt fel heller :P


Den är påväg!



Denna följde med mig hem häromdagen, men såg nu att den var nersatt på nätet.. Skit också!


Happy sunny day, like the letter Y.. likey likey

Gjorde ett testteoriprov igår och klarade mig med 56 rätt! Aaah känns iallfall lite bättre, men fortfarande många prov kvar att göra!!

Sol skiiiiiiner, den verkligen skiner och temperaturen här på landet är eeh, varmt :) ahha stickan ligger i solen och visar 18 grader, så varmt är de ju inte men några plus njuter vi av. Ett annat plus med sol än att jag får tillfälle att använda alla mina solglasögon jag införskaffade i London, eeh Nej de är nog den största och bästa fördelen :P men också att snön smällter! It makes me sooo soo happy :)
Familjen och alla pojkvännerna åkte nyss hem, så nu är det bara jag och syster yster kvar. Vi ska ta tåget upp till stockholm om några timmar. För imorgon ska vi fira jordens bästa lillebror E som fyllde 4år i tisdags! Dessutom ska vi fördomligen baka devil´s kakan till honom :) åååh härligt!

Undra om man ska gå ut en sväng. sitter bara här och njuter av att solen faktiskt skiner men jag är ändå innomhus ahha! Bra där Michelle!


Är det okej att sitta med solglasögonen på inne och titta ut? haha!


Devil's food chocolate cake

Min kära systers pojkvän fyllde år häromdagen och hon bakde en munorgasmtårta utöver dess like! Herregud vad god den var! De tog ett tag med alla underlager osv men lyckat resultat!!
Så nu delar jag med mig av denna chokladfantast där bara tanken får munnen att vattnas!
Snäll som jag är tänkte jag dela med mig av detta underbara recept! Devil´s food chocolate cake, du hör ju bara på namnet! MUMMS!

Devil's food chocolate cake




INGREDIENSER!

200 g smör
3 dl ljust muscovadosocker
1 dl ljus sirap
4 st ägg
3 dl mjölk
5 dl mjöl
1.5 dl kakao av god kvalitet
3 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 tsk malen ingefära
1 st nypa salt
200 g mörk choklad

Choklad glasyr:
3 dl vispgrädde
250 g mörk kvalitets choklad 70 %
1 tsk smör

Gör så här

1. Sätt ugnen på 180 grader varmluft.

2. Vispa smör och socker och sirap krämigt.

3. Separera äggen och rör ner gulorna i smörkrämen.

4. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, ingefära och salt.

5. Vänd försiktigt ner mjölken och mjölblandningen i äggsmeten för hand.

6. Smält chokladen i ett vattenbad och vänd försiktigt ner den i smeten.

7. Vispa vitorna till ett skum och vänd ner dem i smeten.

8. Fördela smeten över 3 smörade teflonkakformar med löstagbar botten.

9. Baka i mitten av ugnen, cirka 15 minuter.

10. Choklad glasyr:

11. Koka upp grädden och tag av den från värmen.

12. Hacka chokladen och rör ner choklad och smör i grädden.

13. Lägg första kakan upp och ned på ett galler, bred över lite av chokladglasyren och lägg på nästa botten (även denna upp och ned).

14. Upprepa proceduren och täck topplagret med glasyr använd en spatel och bred glasyren runt kanten på kakan så att den täcks.


Bon ápetit!


shoppoholic?

Vänta nu lite.. Man är vell inte shoppoholice för att man råkar komma hem med saker var och varannan dag?!
Att man skulle kunna offra saker i sitt liv för vissa plagg, att när man är i en butik och omringas av vakra kreationer, färger, former, accesoarer, saker som glittrar, tjata, slappa korta långa. Glädjen som fylls i kroppen när du provar ett underbartplagg och dessutom passar. Känslar som stänger ute alla andra begär såsom hunger, vila, jaa alla överlevnadsinstinker stängs av sekunden du tar stegen in genom glasdörrarna som fängslar alla jordens nej okej, nu tänker ni säkert. SERIOULSY GIRL hur störd är du? Men tänk efter.. Tänk riktigt noga.. inte? joo tänk lite till.. It´s not just me!

Mina kläningar från Nelly har kommit :) beställde dom torsdag kväll och måndag kom dom med posten! Behövde inte ens hämta ut dom, utan de låg där i brevlådan och förgyllde min dag! Dessutom passade dom perfekt :) Känndes såååå skönt! Var så orolig över storlekarna men dom satt perfa vilket känndes jättebra!
Sen var de vell mindre bra att dom kom samma dag som jag kom hem med en ny supersnygg kjol, en ny kläning och en stickad tunika/tröja.. men men what to do!! Såå nöjd :)
Ååå är de hemskt hur lycklig lite bitar tyg kan göra än?
Känslan när man sätter på sig ett nytt plagg, glädjen och egoboosten att känna sig riktigt nöjd och lyckas med en outfit. Det är en känsla som måste vara bättre än alla droger denna värld har att erbjuda?!
Okej, blev de creapy nu?


days days days

Oj oj vad tiden går.. temperaturen sjunker, solen skiner till och från och äntligen äntligen ser vi snön försiktigt smälta!!
Men förutom att försöka överleva denna nya outhärdliga kurs, försöker jag även få till timmar för teoripluggning. Knappt en vecka till Teori och uppkörning.. Herregud!!! Nervöst! Svårt att få till tid att plugga men förösker. Har laddat ner nått program som jag sitter och försöker göra. Dessutom ska jag hoppa min första hopptävling. Förtydligande på häst!! Så de är mycket pågång just nu!

I helgen är vi ute på landet. Promenader, fikande med släktingar, mysa middagar och lite avkoppling. Var på antikloppis idag och fyndade två väskor :) 80kr för två skinnväskor, säger bara NIIIIIICCCEE! Helt sjukt vad man kan hitta på sånna ställen. helt otroligt!


RSS 2.0