1 Maj

1 Maj, herregud, känns som 1 April bara var en vecka sen. Nu flyger verkligen tiden förbi och man hinner knappt med själv. Programmeringen har tagit hårt på en och skördat många timmar av våra liv. Äntligen skickade jag och Natta in vårt projekt i fredags och nu är det bara att hoppas på ett hyfsat betyg!
I Helgen har det jobbats. Jag har varit spöke i spökhuset på GrönaLund. Det var verkligen jättekul, vilken kick man får när folk blir så rädda :) Timmarna bara flög förbi! Igår var det valborg men hade inte mycke ork till att "valborgsfira". Men hemma hos M var det full rulle så åkte dit och fick träffa ett flertal släktingar. Med tanke på hur han har målat upp bilden av dem så var jag ganska nervös, men de var otroligt välkommnande, snälla och trevliga så de känndes jättebra :)
På min lediga söndag skiner såklart inte solen, men tur är vell det för jag ska försöka skriva min uppsats, måste måste måste bli klar, men man skriver lite sen tappar man tråden och då försvinner orken och då faller hela konceptet.. Men M slutar jobbet 16.00 så ska härda fram tills dess den blir det pause!
1 Månad kvar till sommarlov :D
Fast då ska jag jobba heltid så blir kanske inte riktigt sommarlov men ingen skola iaf, lite kan man var glad åt.
Ny kurs börjar imorgon, håller tummarna att den inte blir dödssvår och tar all min tid!



födelsedagskusin!

Idag var vi och firade jordens sötaste kusin Stella som fyllde 3år!



Under paketöppningen tittar M på mig och säger; jag har än en gång tappat bort räkningen på hur månag tjejer det är i det här rummet. För de roliga är att alla som var där hade bara tjejer. Ganska kul att alla bara har fått tjejer, Stella själv har 3 systrar, morbror 4 döttrar, moster 3 döttrar, vi är 3 tjejer, deras kusin flickor. Alla har bara döttrar, inga pojkar alls. Men det gör ju ingenting för tjejer är BÄST!
Vem behöver pojkar :P


Påsk

Påsken kom, den såg, den segrade och de lämnade oss några kilon fetare. Vems jävla idé var det att lägga påsken en månad innan beach 2011? Fan jesus du har flera andra månader på dig att återuppstå, måste du välja April? långhelgen har haft ett konstant intag av ätbara produkter. Hela familjen glaning åkte ut till våra kära gamla grannar som köpt jordens mysigaste landställe/hus i nynäs. Så in med alla i bilen, (och hälften på tåget) eftersom vi är så många speciellt med pojkvänner och packning fick vi offra några till kommunalttrafikens värld.
Men strunt samma, de har varit en super helg med strålande väder, underbart sällskap och bäsa maten!
Vi har dansat och sjungit, spelat golf, fiskat, haft 5-kampstävlingar, pokertävling You name It, we did It!
Super helg verkligen, de är så underbart när alla oavsett syskon, respektive åldrar, grannar, alla kan bara umgås och de spelar ingen roll för alla har det bara så bra och kommer verkligen toppen överrens!





Ilios

Pratade med natta nyss och insåg att man faktiskt ser fram emot att gå till skolan, och nej inte för att det är så superkul att programmera utan för att de är så UNDERBART SUPER HÄRLIGT att luncha med alla ute på apberget och sitta i solen jag bara njuta en timme, känna hur kinderna blir alldeles rosiga och fräknarna börjar titta frma på våra näsor!!
Därför går jag upp imorgon, för soooolen!
Papparazi Jasmin fotar såklart flitigt och då blir de töntigt att att jag också gör det, därför snor jag dom av henne :P




catching up

Våren är här, skolen skiner, gräset grönar, fåglarna kvittrar och jag är sämst på att skriva!
Klart!

Tiden har bokstavligen sprungit förbi, Jag har spenderat de flesta vakna timmarna på dygnet i skolan med våra *nu ska jag inte svära* programmeringsuppgifter. De har gått fram och tillbaka och varit mycket strul med kursen.. Förutom det har jag jobbat endel och hunnit med flera utbildningar. I fredags, efter skolan såklart, hade vi spökutbildning. Kul men läskigt att springa runt i spökhuset, ska jobba där valbrogshelgen då alla nya grönisar ska få testjobba. Känndes som en bra idé tills vi precis kom in i spökhuset och jag hoppade högt vid första dörren, inte lovande..

På lördagen var det ännu en utbildning på schemat, men trevligt för kusinis Angelica var också där så han prata lite med henne. Även Maria var där så vi kunde catch up! På kvällen hade M bokat bord på Grill då de var vår offeciella halvårs dag (inoffeciellt 9månader) super super mysigt, men höll på att missa tiden då han tittat fel på tågtiderna eller förlåt inte tittat alls, men som tur är bor han snälla faster nära så vi fick låna hennes bil så vi han i tid! Kvällen bjöd på champange och oxrygg och cream brule, och massa annat också såklart men de var höjdpunkterna ;P Jättetrevlig kväll, men vi somnade 4 minuter efter vi komit hem. Båda helt slut.
Tyvärr vaknade jag 8 på söndagsmorgonen och höll på och stökade runt i 3 timmar innan jag fick upp honom. Solen strålade så vi åkte hem till mamma och njöt på altan, spelade kort och hoppade studsmatta.
Mycket trevlig helg!

Måndagen bjöd även den på sol och mina näsa var minst sagt RÖD! SÅ skönt när vi kan luncha ute nu. Dessutom omringar skolan uteplatsen "apberget" så även om de blåser massa får vi bara lite sköna vindpustar :)
På kvällen blev de lite uteritt med hästarna och sedan genomgång av dressyrprogrammet. Tror att de sitter men de är så jobbigt att tänka på allt man måste tänka på som hästen ska göra och sen hela programmet också!! hahaha!!

Tisdag. dagens dag!
Städerskan var här redan vid 8 så efter kört min turne att lämna alla på respektive tåg,pendlar osv.
Åkte hem och hämtade mamma och mormor, och körde till steninge slott för långpromenad som blev en över 2timmars aktivitet. Mycket härligt, och fräknarna på pannan tittade fram.
När vi kom hem lagade vi mumsig varmsaladslunch och jag somnade i deckstolen på altan. Jätteskönt men mitt ansikte är bara LITE rött haha!
I skrivandes stund njuter jag av gräddkola samt hallonglass :D ååååh vad gott det är!!
Nej nu måste jag åka till träningen, ingen rast och ingen ro, här kommer snart en gymledare bo :)


oush!

Kan knappt gå, träningsvärken sprider sig som en löpeld genom min kropp. Hoppträning i stallet i måndags och sen både innerbandymatch och gympa på tisdagen, idag skulle jag och mamma ut och springa men de började regna och de kanske var bra de för jag kan knappt röra mig och går som jaa, ni kan nog räkna ut resten själva.
Helt slut efter alla databasskitgrejer som fuckar upp mitt huvud.
Lider av konstant huvudvärk, baaah!!!
Måste sova!! tiden räcker inte till..

Kan man få beställa fler timmar på ett dygn kanske?


Födelsedagsmamma!

Igår fyllde jordens bästa super mamma år!
Dagen börjades med frukost på sängen och massa paket. På kvällen blev det innerbandymatch
och för min del fortsatte det med ett härligt gympapass.
Mamma hade bestämt cesarsallad med nygrillat fint kött med marängswish till efterrätt!
ÅÅÅÅÅÅHH vad gott de är, jag och mamma satt tillslut med varsin sked och åt hur skålen!



Grattis mamski!


söndag!

Vad hände med dagen? Planen var, skjusa mamma och M till jobbet, åka hem, gå ut och springa, komma hem, börja på hemtentan. Resultatet, skjusade, kom hem, satte mig på altan och läste skvaller, gick in, läste igenom arbetet till hemtentan, åkte till kista, shoppade, kom hem, åkte och hämtade mini syster, ska nu åka och hämta mamma.. kontenta, Inget plugg!
Kan meddela att mitt ansikte är rött av solen iaf, den tar verkligen nu. Har en röd fyrkant över bröstet där tröjan gick haha! snyggt! Dessutom fick jag lite gjort. Både jag och systeryster köpte födelsedagspresent till mamma, sen fixade jag halvårs present till M, sen gick de kanske lite utför i form av bodylotion, ansiktsmask, mascara, sen blev det värre tröja och bikini .. jag stannar där, eller mitt samvete stannar där..
Men bikini :) Wihoo! Har så grymt svårt att hitta bikini som passar och denna kanske inte är ultimata men den var så snygg så de spelar ingen roll + man måste ju ha en bikini så de var ju inte ur slös kassan!
Nu ska jag ha lite spa för mig själv, fixa naglarna, lägga ansiktsmask och kanske färga ögonfransarna om jag orkar!


The perfect årstid

Solen skiner, termometern tickar stadigt uppåt och de snöberg som bildats över allt byts nu ut mot gröna ängar som piggar upp oss. Livet känns lättare och även om vi stressar och knappt sover 6 timmar per natt känns det fortfarande inte så farligt att gå upp klockan 7 när solen redan skiner,fåglarna kvittrar och den klarblåa himelen välkomnar dig till en ny dag. Det har dock gått upp för mig att det är nu vi är som fulast. Jag sitter just nu på vår altan och kisar mot solen för att kunnaa skriva samtidigt. Härligt nu kan vi börja få lite färg på kroppen. Men trots att det inte är någon annan här skämms jag när jag drar upp leggingsen och ser hur mina ben är så vita att de ser självlysande ut. I de mörker vi kunnat gömt oss i de senaste månaderna börjar de nu synas hur vi verkligen ser ut. Håret har två färger, man ser hur sommarhåret sitter i topparna medan vinter håret skuggar och gror högre upp. Vi är så bleka att man blir rädd för sig själv. Kondotionen är inte som i höstas. Kroppen skriker efter återfuktning hur mycket du än smörjer in dig, och naglar ch tår är i desperat behov av manipedi. En ansiktsmask och några solarie timmar skulle nog sitta på sin plats. Och när var det egentligen du plockade ögonbrynen sist eller rakade benen??
 Men ändå har vi inte tid med detta för nu vill vi bara vara. Vi har stått på dedär jävla busshållplatserna och spännt oss i kylan så vi skulle behöva daglig massage närmaste 6 månaderna och vi kan äntligen slänga dedär stövlarna man strategiskt bytt melan hela vintern beroende på vilken storts storm det varit ute.   

Men det är även den perfekta klädtiden, även om det är nu vi är som fulast är det är det även nu vi är som snyggast. VI kan äntligen kasta av oss alla dedär tröjorna och jackorna vi försökt besegra kylan med. Men det är samtidigt inte så varmt att vi bara svettas hela tiden och inte orkar ha ett enda smycke eller plagg på oss för allt bara kladdar mot kroppen. Nej nu är den perfekta klädårstiden. Vi kan ha dedär assnygga jeansen vi inte fick plats med ett par leggings under i vintras och som vi inte kommer kunna ha när solen står som högst. Vi kan dra av oss stövlarna och njuta i de där ballerinorna som du inte borde ha köpt men som du bara MÅSTE äga (nej de är inte ett par de vet vi alla, de är typ 15 par) du kan äntligen öppna jackan och slippa se ut som du snattat 8 liter mjölk på ica och stoppat under jackan. Nu kan vi börja visa de snygga tröjorna vi önskade vi kunde ha på oss i vintar men som döljdes av alla koftor. Vi kan ha alla möjliga sorters jackor, skinn, kavajer, mocka, trenshcought, jeans You name it You wear it! Äntligen kan vi ha öppna väskor utan att de snöar in snö bland alla dina saker. Och bäst av allt, äntligen kan vi ha dedär assnygga solglasögonen vi inte vågade ha när första solen kom för de var liksom inte tillräkligt varmt för att komma undan med det. Så trots att vi kanske är lite fulare en vanligt, De är nu vi glänser. Det är nu vi är som snyggast! För lets face it, vem fan kan inte se fräsch ut i augusti efter 100 soltimmar, ett par söta shorts och en fin blus, tricket är att känna och utstråla så som du kommer känna dig i augusti, Nu!


Ehh?

Satt på blocket och hittade den här spänannde bilen!
Golv modellen är en modell jag inte riktigt känner igen men undra om den går bra?!
Hashi verkar som en pålitlig än! Hahahahaha


post-it

Gick loss i M´s rum med post-it lappar med massa fina små meddelanden på och satte dom ÖVERALLT!!!
Har du hittat alla? Jag tror de? Även dom i taken? paus, skratt!



Stjärna på flickväns himlen som mimmi uttrycker det!


Fredag/Lördag

Igår var det utgång som gällde! Dansade så mina fötter värker idag. Men hade en lyckad kväll så de var det värt! Gick upp efter knappt 5 timmars sömn för att komma hem imorse så nu är man i allmänt zoombitillstånd. Tur att jag var och handlade skvallertidningar, chips, färskpressad jucie, och laddat ner massa gossipgirl :)
DÅ var dagen räddad, haha nu ska jag fördriva halva dagen i sänge, de är ändå mulet väder ute!!


50%

Som om de inte vore nog för mitt beroende att hm körde rea. Dagen efter kommer Jasmin inspringandes ; de är 50% på hela butiken på bikbok, kanske inte favoritaffär men 50% är en helt annan femma.
Över en timme senare kommer vi ut med någon påse för mycket.
Hur har jag ändå ingenting att sätta på mig?!


onsdag

Att klicka förbi hm.se och se den stora skylten SALE var ju bara att be om det.
Vips så har man klickat hem två väskor, en blus, en tröja och ett par shorts.
Till mitt försvar, de är ju saker man behöver, alltid bra att ha, kommer vara bra i sommar
herregud!

Åååh nya avsnittet av no ordinary family OCH desperate housewives är ute!!! WIHOOO!!!!!!!!
Ligger med jordens träningverk i hela kroppen efter ansträngningarna igår, mätt som få efter ett pannkaks inferno till middag. aaah!


bullmamma

ända njutningen just nu är M´s mammas bullar :)
Äter så jag får ont i magen. Men oj oj vad goda dom är, vet inte hur hon gör, måste få de hemliga bulltipsen!


den långa långa dagen..

Herregud vilken dag, upp i ottan, ta buss sen flygbuss sen cityspårvagn, jobba jobba dagen lång, ta sig till kista hämta bilen, åka till flisans träning, hämta barn, skjusa hem alla barn, hinna hem, byta om, göra flisan klar, göra mackor, äta samtidigt som fixa allt annat, skjusa henne till sin kompis, åka till träningen, träna, åka från träningen, hämta flisan igen, åka hem, laga middag parallelt med duschning, samtidigt som katterna börjar bråka, flisan brännder sig på spisen och både hemtelefon och mobil ringer, äta, göra ordning allt efter, se till att de går och lägger sig, byta om, åka till arlanda, hämta P, åka hem, borsta tänderna, däcka i sängen, orkar varken föna håret eller smörja in mig.. Nu orkar jag inte mer.. nu får dagen ta att vara SLUT!


lördag

Låg vaken till 3 inatt och tittade på Gossipgirl, bara ett avsnitt till, bara ett till. Som ett litet barn hade jag en kamp med mig själv källande tiden på dygnet och DAGS ATT SOVA!
Idag fikade jag med pappa och Melina och sen blev de storhandling! Lite bonadsaktikt kanske men jag uppskattar sånna saker haha! Skulle kunna bo på Ica Maxi!
Nu lagas det mat för fullt och Melina och jag lagar blåbärspaj!
Eller Melina lagar blåbärspaj och jag läser receptet och är arbetsledare, eeh pappa jinglerar precis med köttfärsbiffar, got to go, de börjar spåra i köket!




1 april

AAAAAHHHHHH! blir galen på att allt inte vill funka!!! Har ju kontaktat admingrejs osv men ändå blir de fel på vissa youtubeklipp BAJS!!!!!!!

NYa avsnittet av The Big Bang Theory släpptes idag! Såklart var de på min dator mycket kort där efter, aaah bra!!!

Eftersom positlappen på mitt skrivbord visar att de flesta av serierna jag följer inte kommer upp förens en längre framtid stod jag åter igen vi fruktans vägkant... jag kännde abstinensen kicka in, hur adrenaliet pumpa och hur begäret spännde. men så kom jag på att jag kan ju se hela gossipgirl så nu har jag lite att göra, eller jag har sätt en hel del men hela det här gossipBOY intärna fenomenet som försigår i min klass ger men någon sorts dragning till att se senaste säsongen :)
M jobbar som en tok så jag är bara hemma och vilar. skönt för sov typ 5 timmar inatt.
Var ute och äventyrade med bilen i snökaoset som uppkom strax innan midnatt ush var vidrigt! Men skulle in och hämta mamma, vägen in såg jag ingenting och vägen hem var de så slaskigt att blien bara gled åt alla håll..
Ushpush! FÖRSTA APRIL!
Nu ska de bannemig bli vår!!

Åååh 1 April, jag har faktiskt inte lurat någon. Natta försökte lura mig imorse men jag gick inte på det och va istället påväg att lura henne tillbaka på henens egna ljug, men hon han ringa och ba APRIL APRIL innan haha!
Men hon bjöd på super god hemmagjort typ tårta!!! Oreosbotten med smällt marabou och digestive sedan frysta och voiala! Gottgott :D


:)


fredag

Stormys i soffan med syster, bröder pappa och masssor av popcorn!



den var SÅÅÅÅÅÅÅ BRA!
Vill se om den redan nu :)


RSS 2.0