CLear mY faCe

Idagen började med frukost bestående av verum-laktosfri-vanilj-hälso-yoghurt som pappa hade köpt till mig, miljoners goda bakterier, ska testa de så får vi se om magen blir bra av alla snälla bakterier! Till lyxar vi till de lite med Edwards stjärnformade frukost flingor och lite linfrön! Sen vart de iväg på lunch med Emelie och Henke! Sen promenerade jag ut till grönan och hämtade lite saker som jag hade där. Dessutom passade jag påvägen hem på att springa in på H&M där införskaffade jag mig lite ansiktsmasker, en bodylotion som ska göra huden fastare och elastisk'are haha vad fan de nu ska menas med de :S Vi får vell se! Dessutom vart det en vit långärmad t-shirt med puff och kruks på armarna som jag försökt hitta på Hm.com för att visa med de gick inte så bra! Så ni får använda er fantasi! Nu ska jag börja göra mig iordning för Bellas skiva! Är fortf inte helt hundra vad jag ska ha på mig, kanske ska köra på att bara vara snygg haha!
Men först blir de en ansiktsmask!


1 eller 2

Imorgon  har Bella sin skiva och temat är vinyl; 50,60,70 och 80 tal!
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig :S
Man vill vara utklädd osv men man vill inte vara FÖR utklädd när det är ens egna skiva,
jaah lite skitsso är jag just nu..
Jag har två alternativ;

Alternativ 1
Jag har en kläning hemma som är gammelfarmors alltså från min morfars mamma som hon bar på 50-talet. Den jättefin, och till den skulle man kunna ha ett par svarta kilklackar och någon söt handväska. Frisyren har jag lyckats google fram dessutom, vet inte riktigt hur jag ska sätta upp den men jag vet på ett ungefär!

Alternativ 2
Jag ahr köpt en lite längre t-shirt, vit, som de står typ Love på på magen, till den skulle jag kunna ha antingen en hippi-väst som jag gjorde i australien. Ett linne jag klippt på mitten och med olika färgpennor färglagt med lite peace signs och lite annat plåtter. Värsta fall får jag införskaffa något imorgon! Till de kan jag ha bara par jeans leggings och högklackat. Och vi får inte glömma något snyggt band i pannan. De är den enkla versionen och snygga versionen, kan ju ha ett par stora jeans och gympaskor till för att trasha ner lite haha!

Jaa så det är de två alternativen som rullar i mitt huvud, men jag vet inte. Alternativ 1 är verkligen att gå in för det och jag vet inte om jag känner för att gå all in. Alternativ 2 är enkelt, kan göras snyggt (lite modernare) men kanske är tråkigt. Men de är ju bättre än att komma helt vanlig... Humm, jah jag har lite att tänka igenom så får vi se hur de blir





VS




15.000



Igår blev det ett härligt biobesök på sf! The ghost writer, jättebra film!
 Vågar inte säga så mycket utan att avslöja men definitivt sevärd!
Detta gjorde dock att jag missade mitt kära program ; Svenska Hollywoodfruar
Men frukta ej, playkanalerna måste ju vara det bästa som hänt .. eeh mig iaf haha!
Så jag kunde gå in på tv3.se och titta på programet! PERFA!
+ till 3an och 4an men stort stort - till 5an där man måste betala för att se
programen, vad handlar de om? Kom igen 5:an hur penga kåta är ni?
Kan 3:an och 4:an kan vell ni! När ska jag se Despret då??!!
Besvikelse!




Dessutom lyckades jag komma upp i 15.000 steg igår!
Riktigt stolt, får vell se hur de går idag haha!


Nu kör vi!

Härlig kickstart på säsongen fick vi i Fredags. Jaa nu är säsongen på grönan igång och jag är verkligen taggad. Det känndes jättekul att komma tillbaka, visserligen hjälpte en roligare tjänst men de känns bra! KUL! Så fredag, lördag och söndag var de jobb jobb jobb, kul lite trött imorse dock! Idag har solen verkligen strålat på oss, var tvungen att vakna innan nio eftersom städarna skulle städa men de var bra att ändå kommer igång, sen var jag ute och utforskade hela Sticklinge vilket ledde till en lång promenad, sen lagade jag lunch; pasta pesto stor favorit och sen satt i solen och njöt, vill nog påstå att jag är lite rödrosig om kinderna!
Sen vart de ytterligare en promenad till dagis och tillbaka med Line och William när vi hämtade Edward! Mysigt! Så nu är min underbara stegräknare uppe i snart 12000 steg, klapp på axeln Michelle! Skratta inte, jag vill inte bli mobbad för min stegräknare, jag är en sån människa som varje gång du frågar svarar jaah men jag ska också skaffa gymkort, men sanningen är att framtills någon annan faktiskt går med mig dit köper kortet med mig och vi tränar (iallafall till en början) tillsammans, så kommer jag nog inte göra de. Tyvärr! Jag vill inte träna själv för då känner jag mig ensam, men jag vill inte träna med någon heller för då känner jag prestationsångest och att jag är sämre (inget egobooste direkt) så de är lite svårt, skulle gärna ha en personlig tränare men de är dyrt.. Så tills någon tar tag i min träning haha blir de jag och min stegräknare, då har jag iallfall någon att pysla med, sen går ja inte direkt 10000steg om dagen som man kanske borde göra men jag försöker haha! Vet inte om de faktiskt funkar men de står i veckorevyn (min sanna bibel) och de känns som jag tränar iaf :) Kan dock inte ha på mig den hela tiden då jag inte låter den förstöra en outfit haha! Men ibland så! Aaah, nu känns de som jag precis gjort en gympass bara genom att prata om de! Härligt, då ska jag bara stretcha och duscha sen är jag klar! SKönt!
Ikväll blir de nog bio, är lite sugen på popcorn, dessutom verkar faktiskt the ghost whritter bra (den ända filmen förutom Klara som jag inte sett på sf typ haha) Jag är ett sånt bio-fan att sf har skickat mig ett special-vip-sf-kort haha coolt (eller patetiskt beroende på hur man ser på saken) SÅ jag får typ dubbla poäng på allt och rabatter när jag handlar m.m!! Hahah Joo nu när jag tänker efter är de nog mest patetiskt.
Men lika glad är jag för de trallalallalalaaaaaa!!


Perez, Michelle?!

Igår gjorde jag testet i veckorevyn -vilken gay kille är du??
Svaret blev -
FLEST C: Skvaller-Gay killen
Typ exempel: Perez Hiloton
Du syns, du hörs, och skäms inte för någonting.
Du älskar att skvallra, har garanterat en blogg och ingen kommer röra en min av
 överraskning när de får reda på din sexuella läggning. Den perfekta shopping-vännen.

Haha jaah, vet inte hur jag ska tolka det men jag är inte förvånad heller. Med tanke på ett av mina senaste inlägg där jag babblar om skvaller osv så kanske jag skulle vara Perez Hilton om jag nu var man OCH homosexuell.. Vem vet . . .

 
      Michelle?                                         Perez?

Lika som bär

(jaah kanske, när du säger det)



Dessutom har jag varit vuxen och deklarerat!
Joho minsan, känner mig extremt vuxen. Sen att de bara var att dra iväg ett sms med personnr. och signatur numer som tog en sekund att skriva och ytterligare en sekund att skicka är ju en annan sak. Har ju iallfall tagit tag i det :)

Nej nu ska jag ut och njuta i solen som dag två även lyser! Har dessutom börjat läsa boken; kom igång med din löpning.. Jag som då ser mig själv som löpare (anledningen; jag kom först i mål av alla tjejer i klassen när vi i 5:an prang 5 kilometer) känner ju att som den atlet jag nu är (har bara vilat lite den senaste tiden) är de dags att komma igång, får vell se hur de går men ska faktiskt försöka, började läsa boken och har komit till sida 54. Boken börjar med att berätta att jag redan tagit de viktigaste steget påväg mot att bli löpare genom att bara läsa boken, så jag behöver ju knappt springa alls för jag är ju typ redan löpare säger ju boken!!
JÄTTEBRA BOK!!


UNDERBAR HELG!!

Nu är våren äntligen här måste man vell ändå kunna säga!?
I helgen har vi varit ute på Torö och firat kära Mikaela som fyllt 20! Vi åt tonvis med underbar mat, sååå gott, hon har tur att ha en ja jag tänker kalla honom kock till pojkvän! Eric har lagat så hilmans god mat! Allting har varit perfekt, vi har promenerat, varit och fikat på stenstrand, myst i "naturen" och bara haft de myspys! Hur skönt som helst, perfekta helgen! TACK för allt mina underbara vänner (ja jag ahr faktiskt sånna också)
Mådde välidgt bra igår när vi kom hem igen, till och med lite sol lyckades vi få på våra kinder, självklart skulle jag och Patric börja battla om vem som lyckats få mest färg! Och så van jaaaag! hahaa (fast har ju varit utomlands så mitt pigment är ju redan uppsolat lite) medan Patric fick massa fina fräknar och lite rosiga kinder! Till och med Tove lyckades få en nyans i ansiktet (bra där) hihi!



Stenstrand




Mikaela och Eric <3



Liva och Tove




Patric



Hoppas alla haft en lika bra helg!


MIKAELA 20ÅR!



Igår fyllde värlends bästa Mikaela 20år!
Självklart hade man värmt upp rösten hela dagen inför den
fantastiska sång jag tänkte överumpla henne med,
Men ska man få sån fin sång måste man också SVARA i telefon!
Efter ett dussin obesvarade samtal, sms och utrop via facebook
ringde tillslut hon tillbaka till mig!
Vart ju inte riktigt som jag hade planerat men fick iallfall säga de viktigaste
vilket faktiskt var

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE PÅ FÖDELSEDAGEN! <3
20år de firade vi självklart med att gå på systemet haha!

Imorgon bär det av till Torö (hela helgen) med hela gänget för ytterligare
firning av min underbara vän! Grattis honey bunny!


Im not gonna let you die murgröna!

Och så var det ännu en dag på kontoret! Sitter på Hgf idag och trallar! Var på Wella och kuverterade igår, låter säkert fint, kuvertera smaka på dom orden i munnen, de ända som fattas är pressveckskjol, lackskor och roset i håret. Men ickesanicke, de är rent av vika fakturor och pappers grejs, stoppa ner dom i kuvert och slicka igen! Gör dock ganska ont i händerna efter 7 timmar kan jag säga haha! Men men, har iallfall jobb!! Och idag som sagt är jag på hgf! Trevligt trevligt, gillar att vara här och de gör det inte värre att de blir världens fredagsfika idag (som jag dock bidragit till genom att köpt allt haha) De blir chokladbollar, arkasbollar, kokostopper, kanellängder, bullkransar, wienerbröd jaah hörrni listan är låååång! MUMS! Massa mys! tjuvstartar fredagsmyset med fika :) hihi!!
En uppgift jag dock har idag är att vattna blommorna (kanske blev lite för mycket, ska tom stå halva i vatten?), men framför allt en murgröna som ska gömma sig här någonstans på de 5 vångarna av kontor. Jag letar och letar, tänker inte ge upp jag SKA hitta den, vore dock lite lättare om jag viste hur en murgröna ser ut.. Vad gör man då? Jo man gömmer sig på toaletten och ringer till mamma som (jag vet att du skrattade inombords) förklarar för en att murgröna är en sån blomma som vi har hemma som det står en ko i. Jaha den ... ?? SÅ för alla er (normala) som inte heller vet vad en murgröna kan jag nu förklara tack vare min mammas "blom" expertis att det är en grön typ häng/klätterväxt med gröna hjärtformade blad vet inte varför jag specifiserar grön hela tiden, men de är lika bra :D) och tillslut hittade jag faktiskt murgrönan och vattnade den (kanske lite för mycket) så nu kan jag andas ut, men de var en period där, där läget var kritiskt, men jag klev in i surviverrollen, tog på mig kamoflageoutfiten, metade jord i ansiktet och tänkte högt (som på film) Im not gonna let you die murgröna. Sen krigade jag mig igenom kontorslandskap efter kontor efter vånging och tillslut uppenbarade sig den framför mig. Jag snodde en vattenkanna från Margit på 5:an (sorry maggan) och vattnade den (definitivt för mycket) så nu är läget under kontroll! Nu kan jag andas ut!

Nu ska Maud på lunch och jag är ensam
 (visserligen är jag alltid de inne i "mitt" rum här på kontoret)
men ensam i receptionen!!
Nu blir det bus!


RSS 2.0