Me

Hittade aplikationen där man kunde skriva vad sin blogg handlar om.. Jag tänkte och tänkte, ingenting egentligen, typ mig och min lite halvstörda personlighet! Denna beskrivning kom jag dock fram till..

Den nakna sanningen.. dumm dumm dumm duuuummmm! (Spännande film imitation)

Jag är en översocial person med en släng av adhd och torets,
jag mörkrädd som ett litet barn, som inte vågar gå barfota i gräset,
som dykrkar Midsommar och är beroende av popcorn.
Och läs min blogg så inser ni att dyselexi även finns med på min meritlista!
Helt normal med andra ord!

Jaa, de är jag.. All naturell!!


Så välkomnar vi sommaren

Så vaknade vi vips upp en dag till sommaren. Vi gick från början av maj som känndes som november till slutet av maj att kännas som juli, och de vill jag inte klaga på! Sommar sommar sommar, de bara spritter i kroppen, man vill bara klä av sig naken som springa runt i de nyklippta gräset. Dock två problem med de, 1. jag skulle aldrig ens gå barfota i gräset så att utsätta hela kroppen för de är ju knappast att tänka på, dessutom är inte hela dendär svenska naken grejen riktigt my pice of cake heller.. Men tanken av SommarSverige får en bara att le hela dagarna!!!

Grönan har dragit igång ordentligt! Hadenästan glömt bort dedär långa långa passen, men när solen ändå skiner (trots att man jobbar) så känns de lite lättare ändå! Femkampen börjar dra igång ordentligt och de är riktigt riktigt kul!!!! Är så taggad att gå till jobbet och inte veta vad som ska hända de är helt otroligt!!

Dessutom har jag planerat in lite ledighet, har ju varit hemma ett tag nu så nu börjar resemichelle komma in igen! OM två söndagar drar vi till grekland och sen blir de även spanien med mina underbara vänner! sen hem till sommar sverige för midsommar, som alla ni som känner mig är VÄDLIGT stort i min familj! Så de kan jag ju inte missa!

Ingen stockholmare kan ha missat skyfallet som föll över oss i söndags, de var som om någon hällde en hink vatten över djurgården. Detta ledde till en förkylning jag inte riktigt räknat med såhär till sommaren. Kan inte börja mig ner utan att jag får andnöd, måste nu hålla andan såfårt jag inte är i lodrät ställning!

Melina har haft prao på grönan denna vecka (och fortsätter även nästa) då hon hängt efter mig i 4 dagar har hon blivit vår lilla maskot, min lilla prao, svansen, sparven ja kärt barn har "fått" många namn! 

neä nu måste jag dränka mig själv i c-vitamin så får vi se om jag överlever natten!


En stjärna är född!


Jag har komit på att jag har många likheter med en hel den kända personer.
Jag stavar som kungen, jag sjunger .. jah kanske inte lika bra som Whitney houston men som Babsan iallfall, (dricker uppenbarligen lika också) använder samma hår accesoarer som Hayden Panettiere och som ni tidigare kunde beskåda använder sig jag och Perez Hilton av samma poser, dessutom verkar äpplet inte ha fallit lång från trädet med den riktiga förken fräken när de kommer till hårsvallet, dock är mitt äkta. Dessutom delar jag redan garderob med Wonder Woman, så vad väntar vi på?!









 


Jag är kändisvärldens egna lilla kärleksbarn som bara är fullproppad
 med talanger och bara väntas på att kläckas och flyga


veckouppdatering

Veckouppdatering

Bellas skiva gick bra, slutade med att jag och Mathilda i sista sekund satte på oss svarta kläningar och rött nagellack, på så sett (med lite övertygelse) var vi två exemplariska vinylskivor. Vi är unga, fantasin flödar haha! Sen gick vi till Retro, där satt Stockholms alla "hunkar" och tittade på den (OTROLIGT) viktiga fotbolls matchen mellan inter och barcelona, förkortningen Bar betyder inte att alla måste samlas i en bar för att titta på matchen, men de trodde uppenbarligen alla män mellan 20-55 just förra onsdagen, för de gick inte ens att komma in på Retro. Så efter mycket trängsel, en bunt filtar och ett stycke markis senare satt vi där, två pinglor, på Retros uteservering, i spöregn och försökte mysa med ett glas vin. Gick vell sådär kan man säga, men mycket uppmärksamhet fick vi dock i pausen då hela Retros östrogena överskott skulle ut och andas ut. Dock måste jag medge att bland alla steroida män fanns en och annan kvinna som spottade och fräste när någon (ointressant) fotbolls-kille missar bollen..  Alltså de är helt okej att engagera sig i sport, jag kan själv bli väldigt arg när lag (som jag knappt kan uttala eller peka ut på världskartan) spelar (i mina ögon) FEL... Jag tycker de är kul att gå på matcher osv, men att stå och skrika FUCKING HELL över hela Retro kanske inte riktigt uppskattas i den för annars tysta och spända lokalen, de spelar ingen roll vilket kön som skriker, liksom när de inte ens är Sverige eller djurgården som spelar, finns de då ens en anledning att engagera sig?! hahah!!
Mer ENGAGEMANG åt folket! Dock finns de en liten logik i de jag säger, vi ska inte stressa upp nervsystemen mer en vad vi redan gör, så att då lägga orken när blablablush missar bollen känns vell inte som prio ett.


Valborg, brasor som brinner, cider i handen, solen håller på att gå ner bakom stadshuset, nej inte i år!
Som arbetande (skratta inte) kvinna jobbade jag till sena kvällen valborg! Även lördag söndag.
När jag skulle försöka förklara på facebook för min hollänskavän vad valborg innebär vart de enkelt och konsist, We burn trees!

Så han var ju bara tvungen att besöka stockholm under the treeburning holiday! hahaha!!!
Hjärnaktiviteten orkar inte alltid hela vägen, men han fattar grejen!
Borde få en liten slant av Stockholmsturism som tack för instrattsen.

Söndag var de pubkväll! Drog med mig min nyfunna vän Jessica och Emelie. Det blev dock en kort visit och lång historia kort så var vi efter en timme redan påväg in till stan. Påvägen till bussen (springandes som vi hade en flock tjurar i ändan) Tappade jag hela sulan på min ena sko :( så lite smått haltandes kommer vi till sist till Moda för att inse att de är ... Whait for it ... Stängt.. Lite trötta med haltande mig och med partyandan som började blåsas ur oss köpte vi chips och dricka på presbyrån och åkte hem till Eric (vars nycklar vi lyckats fifla till oss) och hade girltalk! MYS!!

Måndag .. har jag cencurerat ur minnet, de pratar vi inte om!
Men de började iallafall bra med cesarsallad och rosé i solen på Erics bakgård.

Mamma har äntligen haft körkort i 5 år och nu när alla tillstånd är igenom osv är vi ute och gasar på kvällarna!
Dessutom hade vi igår spa-dag. Vi införskaffade oss allt från special nagellack från apoteket till ansiktsmasker och hårinpackningar till ögonfransfärgning! En hel massa skönhetssaker blev de. Ooh vad snygga vi är nu! haha
Rena och fräsha för en ny dag. Som idag började 05.15 då alarmet gick av typ sisådär en halvtimme för tidigt. Men upp o ottan var de. Idag sitter jag i receptionen på hgf och då börjar man i arlamorgonstund!
Men de gjorde ju inte dagen bättre med att pendeln var typ 15 minuter försenad och sen skulle alla snigla sig till jobbet.. HALLÅ vissa av oss har faktiskt abitionen att komma I TID även om tåget är försenat så MOVE YOURE AS!
Lite så känndes de imorse haha!



Men något som piggar upp dagen är ett skämt (suprise, som jag faktiskt inte kan ta åt mig äran för, men som ändå är värt att nämnas) jag hörde här om dagen som får mig att småle varje gång jag hör de.

Vet ni vad man kallar Goa Gubbar i Stockholm ...

alkoholister

Haha ännu ett smile på mitt face!


RSS 2.0