Summering av Kalemering!

Sommaren bara flyger förbi, det är ju helt sjukt, vi svettas och svettas och snart är de liksom augusti... De här var jag inte berädd på! Grekland var såklart jättebra! Hur mysigt och grekiskt som hälst, lite för mycket umgänge med lite förmånga greker och lite för mycket mat på samma ställe! SLutade som alltid med intriger skratt och proppmätta magar! Sen var de snabba puckar! Hem tvätta, packa inför Spanien. Till grönan en snabbis för lite 5-kamp mellan 5-kampsvärdarna och cheferna. Jag tror inte ens jag behöver berätta vem som vann men för att skryta lite så vann VI!!!!!! (såklart haha) Sen var de härligt 20års firande av mig med mina underbara vänner och massa öl (och lite härliga drinkar också) Fest fest fest. Sen hem packa om och skjus med mig och Emelie till Barcelona.. Men vad som hände i Barcelona stannar i Barcelona, sorry guys!
Midsommar! Istället för greker var de nu massa galna Queckfeldtare! De årliga Queckfeldts spelen drog igång igen! Hur kul som hälst och lite censurerat trots att de ser ut som svenska idyllen på fotona ni kanske har sett haha!

  


Men som efter alla Söndagar blir det måndag igen och då var de bara tillbaka med nya tag på fjortisarnas lekplats som jag kallar min arbetsplats! Grönan Grönan Grönan, äter jobbar lever och drömmer grönan! Men några lediga dagar har vi ändå fått in under Julis alla arbetsplats. Vi har hunnit fira några födelsedagar, haft några härliga fester, bad och picknickar! Även en hel del Bio besök har vi hunnit med. Jag vet att de kanske låter konstigt att gå på bio när solen skiner men har ni testar Sf´s aircon?! Soo nice, på vintern går man dit för att slippa kylan, på sommaren är sf den nya skuggan på savannen!

Så när vi sitter där under vintern och hackar tänder kan vi tänka på de som är nu, hur vi svettas bara av att andas, hur de är varmare ute än inne trots att mitt sovrum känns som en bunker..
Men jag vill inte klaga på värmern för jag svettas häldre än fryser,
är bara lite trött på att alltid vara blank!



Födelsedagstårta, Michelle Julen 92 i Grekland



Grattis till mig!



RSS 2.0