Stressad någon?

Så snön smällte och det blev .. varmt igen :S vi gick från minusgrader till plus tolv en söndag kväll klockan 11?!
Förvirrande? Ajja de är bara att hänga emd i vädersvängarna, ena dagen fryser du så mycket att du tror skelletet ska stelna och andra dagen svettas du indränkt i halsdukar och långkalsonger. Så vi får vell börja med att ha på oss en outfit och ha med en annan beroende på om de är kallt eller varmt haha!

Dåligt på att uppdatera har jag varit, känner mig som en hamster springandes i mitt lilla hjul. Uppe innan solen frukost skola lunch skola skola skola hem träna städa sova skola.. Har varit en hel del sista tiden och känns som de ända som skiljer dsv från mitt hem är min säng. I lördags skrev vi iallfall vår andra tenta (mördarblick till den som schemalade tentan på en lördag) skrev tills tiden nästan var slut och lyckades med en krampande arm få ur mig 15 sidor. Så nu är de bara hålla tummarna att nått jag skrev är rätt haha! För det är de som är så svårt. Betygskriterierna är så luddiga, skriva självständingt, hur fan skriver man osjälvständigt. Skriva uttömmande, ja men vem fan bestämmer när man skrivit tillräkligt uttömmande för ett visst betyg? Fritt..? wtf? fritt seriöst hur tolkar man ens de? så de är vell bara hoppas att det finns någon liten tenta-gud som tycker min tenta var bra haha!!

Tentan firades iallfall med ett par nya svarta jeans och sen fest hos Pontus! Trevligt trevligt!!! Dock kännde jag mig helt slut redan vid tolv, pansis varning men har man spluggat konstant i flera veckor morgon till kväll och sen äntligen är klar, känndes nästan som man gått in i en vägg och försökte få kroppen att förstå att den måste svänga, kroppen nästan skakar och de känns som man är utanför sin kropp. Fick världens läskigaste händelse efter tentan, såg ingenting åt sidorna och de började blixtra framför ögonen, höll på i säkert 20 minuter innanjag ens vågade berätta för Jasmin, jätte obehagligt såg knappt hälften av allt, så de blev en taxi en och sen ta de lugnt i någon timme.

Sen ställde vi ju tillbaka kolckan inatt, härligt en timmes extra sömn, emn vad hjälper de nu när jag ska upp om 6 timmar, ska ha bläddrat igenom hela boken till imorgon när nästa kurs börjar, bara ett problem, jag ahr inte ens köpt den!

Nej nu måste jag tvångssova! GODNATT!


fredagsmyyyyyys


Lilla landet lagom täcks sakta av ett vitt täcke

Dagen vi alla hoppats på skulle komma i november anlände idag till huvudstaden.
 22 oktober 2010 föll första snön, och oj vad de snöade. Tittar nu ut genom fönstret och (tyvärr) ligger snön kvar. Jaha, var vintern här nu då? Alla förstod vi att vintern var påväg men ska vi behöva stå ut med snö och slask redan från oktober till vad mars?
 5 månader av slask och kyla, vart är vi påväg :S om de ska fortsätta på de här viset kommer vi ha vinter året runt innan jag hunnit fylla 30. Burrr.... 
Vi har själva satt oss i denna situation med klimatförändringar osv. men vad har egentligen jag gjort för att molnen över Sverige ska vara obefintliga så artis-kylan tränger ner värre än vanligt i vårt nu vittäckta land. Vad har jag gjort för att de ska snöa i oktober.. Jag bara sitter här och FRYSER! Om vi ska hårddra det lite borde USA bjuda alla nordenbor på varma jackor, uggs och en livsförbrukning på kaffe och solariumpoletter.



Jag fryser när jag vaknar, jag fryser hela morgonen, jag fryser hela dagen igenom inne som ute och jag fryser till middag, hela kvällen små fryser jag och jag fryser när jag ska sova. Är det bara jag som fryser så jäkla mycket? Hur kan de ens vara möjligt att frysa så mycket som jag gör? Min kropp måste ju få en enorm träning då jag spänner mig konstant dygnet runt av gåshuden som sprider sig från ryggen upp över nacken, över armarna och ner på benen. Nu flyttas de in i fliströjor och långkalsonger och dom åker av lagom till påsk!
Den som klagar på fliströjor ska dö, för nu fryser vi!!!!
Där David Batra har du en till arg lapp att lägga till i din samling som blivit storsäljare, vi kan diskutera priset senare.


Bussen vart är du?!

Jag har sagt det förut och jag säger det ingen, nu har Sl gått så långt att jag inte orkar bli sur, men jag måste ju ändå få nämna de.
Imorse 08.00 -3 grader, vart är bussen? Min buss har ca. 10 stationer från start till slutstation, de är inte många och de kliver bara på folk vi ungefär samma hållplatser. Jag bor på tredje hållplatsen, det är knappt 2km mellan dom, det tar typ en kvart att gå, och de är ingen sveavägen under rusninsgtrafik. Det är en asfalterad lugn gata som omringas av lite villor och träd, största trafikförseningen skulle typ endas kunna bero på strejkande rådjur. Och vi förutsätter att hela bussen inte brakade sönder och samman eftersom detta börjar bli ett vanligt senario så lär de inte ske varje morgon.. 08.00 bussen förväntas anlända, 05 ingen buss inom synhåll.. 10 över, bussen kommer inte. 15 över busser äntligen, (vid det här laget borde den senare bussen redan ha passerat)
HUR HUR HUR kan bussen ens vara försenad? Jag kan inte förstå? Fick hela Lidingö plötsligt för sig att åka bussen eller? Nej för den var inte ens halv full, så vad hände? Puttade chaffören bussen första sträkan? HUR kan bussen vara försenad till tredje hållplatsen? är de ens möjligt? Och det är inte första gången!
 Sen att jag äntligen kommer fram till Ropsten och röda linjen är alldeles försenad och gröna strejkar åt höger och vänster hjälper självklart inte heller..
 hala spår hit och avklippta kablar dit, strömavbrott till höger och vänster FINE! Men vad har hänt med bussarna? dom går ju inte på ström och även om chaffören skulle putta bussen första 3 hållplatserna skulle den inte ens kunna vara en kvart försenad.. Så vad har bussen för sig?
Vad gör bussen om mornarna?



Sover ni??


UPP sen NER, Tack!

Nu har vi fått NOG!
Okey boys dags att hårddra och generallisera!

Hörrni killar, hur svårt ska det egentligen vara att fälla ner toasitsen?
Jag vet att inte alla killar står upp eller att det inte är alla killar som inte kan fälla ner sitsen heller. För det finns en del killar som är helt på "vår" sida. En tackande hälsning till er.
Men egentligen hur svårt kan de vara? Om ni ändå kan fälla upp den, vad är då ansträngningen i att fälla ner den? Och de är ju inte svårt att missa heller! VI har inte fällt upp någon ring så varför ska vi behöva gå in på en toalet och mötas av en helt öppen toa? Vet att kanske många inte ens tänkter på det eller kanske inte förstår vilket irritationsmoment det är, men de kan jag säga att det ÄR det! Dessutom, jag som är lite bakterie-rädd av mig vill inte behöva hålla på och dra ut massa papper och fixa bara för att fälla ner ringen de första jag gör.
Och det är inte bara toaletter som används av båda könen, det finns även andra killar som inte vill behöva möta en uppfälld sits. Så gör en gemensam insats och fäll ner toa ringen OCH locket, tar en sekund och ni slipper en massa arga tjejer efter er! Överens?

De är eneklt, fäller man UPP den, fäller man sen NER den. Tack!



Annars får vi ta till med hårdhandskarna!


<3


..



IKEA

Igår vart det Ikea för fulla muggar! Massor med folk, kändes som varende gravid kvinna i hela storstockholm had epallat sig dit med sina redan tidigare hundra barn, man och föräldrar, allt som fattades var bara några hundar sen hade kaoset varit på sin plats!
Införskaffade två nya lampor (lika dana jag hade som William hade haft sönder) det blev en mjuk mysig lurvig matta, massa hängare, en stor låda till under sängen, mapp, smyckesträd som sen visade sig bara för långt så nu ska jag ?såga i metall? haha får vell se hur de går men ska försöka för stängerna är sjukt långa!




En stor sådan och en liten!

I Love IKEA


Sånt läser vi om i skolan


Friday!

Okej, magsjukan check! Fortfarande lite seg men orkar iallfall röra mig haha!
 Hoppas de var avklarat för den här sesången
 (åå nej inte dedär orden igen sesong, säsong, ää skit samma you get the point)

Gick tillbaka till skolan idag, kännde att jag iallfall bidrog med lite till min kära grupp!
Men vi fick tillbaka betygen på uppgift 1a och 1b och de vart whait for it ...
HÖGSTA BETYG!!!
Känndes såå bra, som en kick in i nästa uppgift som ska in på Måndag.
Tror alla var lite oroliga ifall vi hade gjort rätt och så men de gick ju bra!

Invigde mitt nya mörkgröna nagellack på middag med Mari och Patric, god mat, vin och sällskap!

Vart en bra fredag trots allt!

Blev förvånad hur bra den blev, och färgen vart jättebra och trokade snabbt! Nice <3


eras me


Maginfluensa

Igår skulle vi ha börjat med vår nya uppgift i grupparbetet samt skulle jag börjat mitt första pass i repan. men vad händer, jo Michelle blir magsjuk. Så nu har jag legat helt död i över et dygn och bara kräkts och kräkts. Haft sånna ernoma värkar och smärtor i magen att om någon hade gett mig en pistol hade jag bara skjutit mig själv. Har även försökt mig på att ställa mig upp vilket resulterar i att jag antingen svimmar eller kräks eller både och. KUL! Jag som inte alls har en miljon saker att göra. Tur att jag har en jättera grupp som ställer upp! Vet inte vad jag hade gjort annars, kan inte ligga här och plugga heller då jag blir aldeles för yr och snurrig. Mår dåligt för jag inte äter men kan inte äta för då kommer de upp igen, om ond cirkel.. Igår kväll var jag tvungen att ta mig från soffan in i sängen och fast jag hade hjälp och de svartna några gånger för ögonen känndes de som jag sprungit ett lopp. Ont i hela kroppen har jag också, ligger här som en uttorkad gruka och lider. SOm tur är har jag min favoritkill att mysa med. Tussen ställer upp med mycket gos, det är tur att han inte är som andra katter!
Blä jag vill vara frisk, är heldre i skolan och pluggar och jobbar än mår såhär kan jag säga.
Missar dessutom föreläsningen. Gah varför jag varför nu?!


För att inte sitta och kopiera och sno alla bilderna från i lördags från Jasmin så kan dom tittas på på Jasmins blogg ://misspersian.blogg.se/


Lördag söndag, måndag, tisdag evigheten

Hur kan måndag tisdag gå så pip långsamt och lördag söndag sååå fort?
Lördagen vart jättebra!
Måns bjöd oss alla på god mat och vin (och öl och shot och jaah ni förstår were this is going)
Riktigt lyckats blev det, sen drog vi ut och dansade hela natten lång!!!!
Känndes dock imorse.. Men vad ska man göra! Sålänge kvällen innan var så bra att de kan väga upp hur dåligt man mår dagen efter så ligger vi fortfarande på plus!!!
Söndag vart lite för mycket aktiviter men de gick bra, nu sitter jag har äter popcorn och tittar på tv. När man inte hinner titta så mcyekt på tv blir man helt fasinerad när man väl gör de hahah!
Sååå skönt att inte göra någonting. Men imorgon blir de upp i ottan och sjus iväg med oss till skolan, grupparbete grupparbete grupparbete!
Men vetskapen om lite tisdagskärlek kanske får en att orka med de längsta dagarna i veckan!

Btw Är de någon som fortfarande får myggbet?? Jag har två stycken på benet och dom kliar som fan!
Men man tycker ju att alla borde vara utdöda vid det här laget? Nerfrusna eller i ide eller vad nu myggor underhåller sig emd på vintern. De här måste avra någonform av aggresiva Lidingömyggor som typ aldrig dör. Som biter året runt, enda och då menare jag ENDA positiva är att de fortfarande ger en lite sommarkänsla vilket är en bra grej nu när de är mörkt fram till 8 på morgonen, DEPRESSING!


Det ska kännas att man lever

Jag trodde verkligen aldrig att denna dag skulle ta slut. Det känndes som en evighetstunnel, där evigheten var längre än man trott. Lärdomen jag har dragit av dagen är iallfall att 24 är verkligen 24 timmar.
Så nu sitter jag här, klockan är ett, fredagen den 8 eller nu lördagen den 9 oktober.
För exkat 24 timmar sen gick jag och la mig. Så vad hann jag göra på 24 timmar? Jo!

Sov i ca 5 timmar, sen upp och duscha, laga matlåda, göra mig iordning inför skolan och ta mig till bussen.
 07.36 jag står och väntar på bussen, bussen 07.33 kom aldrig, inte heller 07.42 eller 07.52. 07.56 makar sig bussen långsamt fram genom dimman. Påväg till skolan läser jag metro, man måste ju få in lite allmänbildning och nyheter! 08.20 uppställning i skolan, jag lyckas köpa en kaffe och läsa på det sista inför den mindre tentan som vi ska ha nu på morgonen (som jag dessutom bla pluggat till hela gårdagern)
Sen har vi två timmar föreläsning med en kvinna som ser ut att vilja ta sitt eget liv och som pratar till oss som vi är döda kattungar. Efter det, skjus ner med oss till kaffeterian och kasta, bokstavligt kasta i oss den kulinariska matlådan jag krierat på morgonen. Mumms!
Sen skjus med oss till datorsalen och börja på vårt arbete där vi ska skriva om olika principer och design metoder, problemet med dessa är att i texten ska vi referera till 24 olika sorters fel i Microsoft Word, problemet är att de är katigoriserade också så de ska vara specifika problem som vi ska hitta genom olika sätt..
Och där satt vi, och vi satt och vi satt och vi skrev och skrev. Människor kom och människor gick. solen han gå ett halft varv runt jorden och efter en extrem lååååååååååång dag blev klockan 21... Har aldrig varit i skolan så länge eller så sent (utan alkohol inblandat) och de värsta av allt, denna helvetesuppgift som vi haft en halv vecka på oss att skriva ska vara inne nu på måndag morgon, och vi blev inte ens klara. Så när jag ska hinna skita ur mig en till princip är frågan. Men dagen slutar inte där.
Min kära bästa kompis som jag ville strypa fram tills det att hon matade mig med en macka och hade smink med sig, körde bästiskortet på mig, hur jag var tvungen att följa med ut för några öl, hur jag aldrig hade tid för henne och hur hon behövde mig.
med gummistövlar på fötterna (de regnade ju på morgonen) kunde vi tacka högre makter att kista centrum har öppet länge. In och köpa nya skor (btw jättesnygga, fast de blev nog två par nu när jag tänker efter haha) Sen in till stan där jag fick äta en macka samtidigt som jag försökte sminka på mig lite på perongen till Mörbycentrum tåget. 
Och lite senare stod man där i hotellbaren på Scandic och "var en bra kompis" vilket egentligen innebar hon jag en killkompis syrra och 12 killar och varvade cosmopolitan med öl. Trevligt men jag var totalt hjärnmanglad så kommer inte riktigt ihåg om jag ens sa något haha! 
Kom hem där jag hittar min syrra liggandes i min säng så jag får börja sortera alla kläder jag har lagt på hennes säng (som jag för den delen använder som min garderob då hon inte är här överdrivet ofta) och nu sitter jag här.. 24 timmar senare. Jaah de ska kännas att man lever kan jag säga, det ska kännas att man lever.

De har varit en sån lång och krävande dag att jag (har träningsverk men de är int pointen)
att jag orkar inte ens bli arg på Sl över morgonens esplanader, och då har de gått långt.
Nej nu kanske man ska eeh. sova?! Imorgon blir det nya tag!


I huvudet på lärare..

Jag undrar vad som snurrar runt i huvudet på en universitetslärere..
 NU ska vi se, de är inte lagligt att tortera folk, men om jag låter (finare lärarod för tvingar) alla elever att läsa alla de här super tjocka svåralästa bökerna på engelska och sen har massa svåra föreläsningar, två tentor och en miljon uppstatser och grupparbeten, och ja vi slänger in lite redovsiningar och seminarium med aktivt deltagande för att ens få godkänt, så ska allt vara klart på en månad..
 jaah då kanske dom tar sitt eget liv. 

De gör vi snart..


www.Geeky´est t-shirts.com, trodde det aldrig men jag vill ha en!


I understand!
Im a geek, I want one!


oo den är så bra, jag får gåshud


Taking over the world!

Så vart det Söndag.. Vad fort denhär helgen vi har en gång i veckan ska gå! Men har faktiskt sätt Gudfadern nu, och inte bara ettan utan också tvåan! Såååå allmänbildad alltså! Hade sätt trean också om filmerna inte envisades med att vara hundra timmar långa. Men bra betyg får den faktiskt, om du läst bloggen för länge sen vet ni min maffia period, när jag var helt inne på att "gå med i maffian" och jaa, några av dom känslorna fick jag vell lite tillbaka, de kan jag inte undgå. Det är nått med dedär med makt alltså, eller om de bara är att man är lite pistol-tänd haha! Men samma sak med Wallstreet, jag taggar verkligen till när de kommer till vissa saker, då händer de nått med mig. Jag vet inte om det är makten, pengarna eller makten och pengarna som gör det!

OO min syo borde se det här jag radar ju upp värsta framtidsplanen, nu kan hon slänga sina landskapsarkitektplaner för mig i väggen. Nej syo-Ingrid jag ska inte bli varken landskapsarkitekt eller lärare, jag ska bli maffiaboss, och utan utbildning gör jag tydligen ditt jobb bättre än du också så jag slänger in syoguid på köpet där! Aah skönt nu hade man de problemet ur världen, nu ska jag bara hitta någon att bossa över (de lär ju gå fort) så var de klart då haha!
Pratade med Jasmin här om dagen och vi pratade om filmen Wallstreet, och kom fram till att jag gillar de därmaktspelet eftersom att jag nog är lite maktgalning! Tur att jag inte levde på 1500-talet för då hade jag vell försökt erövra världen eller nått i den stilen, de är ju liksom lite svårare nu för tiden. Dock tror jag jag har bättre utgångspunkt än Hitler eller grabbarna. Jag vill varken förinta eller riktigt ändra, jag vill ju bara bestäma! Och de blir ju så bra när jag får göra de, så vad är engetligen problemet??


muraton

Okej jag är efter ibland. Nej jag har inte sett Gudfadern. Så imorgon blir det Gudfadern maraton så jag inte längre är "allmänbildad efterbliven" som min mamma formulerade. Vad har man att vänta sig? Vet inte ska bli lite spännande, hade nog tagit många år innan jag sätt dom om de inte betyde något för någon att jag gjorde det. Så nu är de bara fram med popcorn, eller kanske ett glas vin, eller två.. eller tre..

Trevlig helg


Vi myser upp i höstmörkret


Film!



Okej jag har inte sett ettan I know men måste ändå säga att den var jättebra!


RSS 2.0