sa någon RÖTT!?

Imorgon är det Toves inflyttningfest med tema RÖTT!
RÖTT! VAD HAR JAG SOM ÄR RÖTT??? Herrgud, har typ hitta en t-shirt som är röd... Åååh eftersom jag inte passar i rött har jag inte så mycket rött. Men får vell typ ta allt rött jag hittar hemma och måla röda naglar och läppar haha :S I don´t know!! Måste hitta rött!
Nej nu ska jag bege mig ut i kylan till körskolan och ha en la lektioné

RÖTT enligt wikipedia
Ordet röd kommer från det fornnordiska rauðr, som i sin tur har sin rot i det urindoeuropeiska ordet *reudʰ-ó- med motsvarigheter i latin ruber, grekiska ἐρυθρός (eruthros) 
Färgen är en av grundfärgerna i färgcirkeln, dess motsats är grönt.

I den västerländska kulturen förknippas rött med energi, styrka, impulsivitet, aktivitet, kärlek, passion, aggression, uppror och krig. Rött förknippas också med julen; jultomtens kläder är röda

Användning av rött:

  • Rött är en festfärg, vilket kan ses bland annat på filmstjärnornas röda matta. Som färg på klädesplagg anses den vara mycket sensuell.
  • Rött är en kampfärg och även kommunismens och socialismens färg.
  • Rött används ofta för aktivitetsrum, exempelvis träning, festlokaler m.m.
  • Inom bilsport har den röda färgen använts som nationalfärg för Italien, se internationella bilsportfärger.
  • Den röda färgens förknippning med fara är anledningen till att rött används i trafiksignaler. Rött ljus innebär "stanna".

Musica


sweet

åååh, jag ah råkat spärra min kort via nätet köp så jag kan inte shoppa online.
Försöker köpa två kläningar men går ju inte, och jag förstår inte hur man fixar en ny säkerhetskod när man råkat spärra sin :S

Li Dress SEK 269, Jeane Blush - NELLY.COMOneshoulder Drape Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Dom ska bli mina, måste bara försöka mig förstå swedbank!
ÅÅh i sommar, när man är härligt brun eller röd i mitt fall ;)
Den korallfärgade behöver ett skärp sen redy to go!

VIll ha sommar nuuuu!! Aja får vell trösta mig med att solen iallfall skiner ute, men dedär 16 minusen kan vi vell skippa eller?!


trött på att frysa

Trotsade vintern och bar idag strumpbyxor under jeansen, tjokstickade tröja, den varmaste jackan jag kunde hitta, mössa vantar ja hela kitet. Så skrattar ni när jag kommer där till skolan i min polarexpeditionoutfit, men jag rokar inte frysa mer! VÅGA VÄGRA FRYSA! jag är sååå trött på att frysa varje jävla dag. jag fryser när jag vaknar, jag fryser i skolan, jag fryser ännu mer när jag går utomhus, jag fryser när jag är inne när jag är hemma när jag sover. De är fan ett oändligt frysande, så nu orkar jag inte frysa mer, har ju knutar i hela ryggen för man spänner sig 27/7. Och nu har jag ju en enorm mängd kläder på mig och fyser gör jag nästan inte alls.. SKÖNT! Tyvärr blir man ju jättesvettig såfort man sitter nära ett fönster och solen ligger på för då då passar det att vara varmt!! VAD ÄR DE HÄR!!! kan de bara bli vår nu... NU TACK! vad ska jag göra? Panta tomflaskor? källsortera? Inte festa? Be? säg mig så gör jag de, för min och alla andra i detta kalla avlånga lands skull!
FÖR nu ger jag snart upp


kallt

Igår laddade jag ner hela säsång, sesong, säsong, sesäng, aah fan de där orden igen, ni vet vad jag menar!
Hela säsong 4 av The Big Bang Theory! Det är ju sååå bra! Men man blir ju beroende. Vid midnatt insåg jag att jag borde inte se avsnittet jag precis börjat titta på för klockan var inte midnatt hon var några timmar efter de och bara några timmar innan jag skulle gå upp! men som tur i oturen startade inte bilen i morse eftersom de var fucking -27 grader så medan vi laddar batteriet slipper jag stressa och slipper åka buss! Aah! OM nu bilen får för sig att starta om en halvtimme, annars blir de kaos!!
Dessutom har jag börjat plugga körkotsteorin :) Jag har ju redan läst kursen så jag kan ju de mesta men för att repetera och för att fräscha upp minnet. Alla jävla totalvikt, brutovikter och hit o dit vikter man blir ju aldeles snurrig. Men insåg att de inte är långt kvar till teoriprovet såde var dags att börja lite. Halva boken kom jag igenom och antecknade de jag tyckte var viktigt så kännde mig vädligt duktig och produktiv! Klapp på axeln!
Träningsverken efter hoppningen i Måndags börjar kännas i måna lår kan jag säga, men de är en bra värk så ska inte klaga!

För första gången iår har jag långkalsonger, eller strumpbyxor under jeansen. Klockan är nu tio över 8 denna denna onsdagsmorgon och de är ju fan - 24 grader ute, vad sätter man på sig?? De är ju som att klä sig för en polarexpedition när man ska gå ut! Men strumpbyxor under, grovstickat, uggs och största jackan jag äger som gäller idag alltså. Dessutom ska jag hmta på dagis idag så lr ju frysa ihjäl innan jag hunnit hem om de jag inte klär på mig! Ooo längtar inte efter at gå ut kan jag säga!


måndag

Nykommen hem från stallet, varit och hopptränat lite då jag ska tävla i mars. Mycket kul men så jäkla kallt!!! Och de blir ju bara kallare! aaah fryyyyysssseeeerrrr!!
Nej jag är jättetrött, ska titta klart på Magnus Betners, livets ord. Måste bara säga att han är så jävla bra! Man kanske inte alltid håller med om allt men bra är han!!! Sen lär jag somna typ om 3 sek!


<3

Alltid lika roligt att gå igenom min datorn när systeryster har lånat den.
Då hittar man tillexempel sånna här gulliga söta bilder!


Tadaaa!!

Jag förstår att du sitter där hemma på kammarenoch funderar, hur visuella bearbetningsprocessen går till och hur du ska kunna förklara det för ett barn. Så därför har jag gjort dig denna tjänsten att rita denna bild så du och barnet förstår! Bra va!
Jaa gottfolk här är mitt bidrag till uppgift två!
Kan avslöja att jag faktiskt blev godkänd haha!



Jaa M du ska få lite credd för din hjälpande insats oroa dig inte.
Jaa mormor du med!


Where are u?

VART ÄR mina skor från nelly highthellsparty?
Hallååå, jag vill ha dom!!!


moments

Såpp, 2 och 23 minuter innan sluttiden på hemtentan var den färdigskriven pdf formaterad och inskickad. Den omtalade hemtentan är nu finito. Så nu gottfolk är det bara att hålla tummarna de kommande 3 veckorna för godkänt, och lite till om de går. haha!

Helgen har varit bra, Fredagen var de hemma mys, eller snarare tacos, skriva klart hemtentan och somna på soffan med choklad i munnjipan haha! 
Lördagen hade jag lite självpyssel, färgade ögonfransarna, la ansiktsmask, fixade naglarna och tyckte allmänt mycket om mig själv! På kvällen bar det av till Hanna Bannan som fyllde och precis flyttat in i en ny jättemysig lägenhet! Vid midnatt fortsatte jag och M till nästa födelsedagsfest som hölls av en killkompis till honom. så två flugor i en smäll haha!
Nu har jag skrivit klart tentan  fixat och trixat, så nu är den inskickad och finito! Aaaah, trött bara jag tänker på det! Imorgon är de föreläsning 08.00 vilket betyder uppstigning 06 vilket känns okristligt tidigt, hoppas jag orkar mig upp.. FInns en risk att de inte händer tyvärr haah!

denna fina bild la min kära syster upp på facebook,
Förklaringen lyder. Jag färgar ögonfransarna därav de stängda ögonen. SKiten svider så mycekt så de rinner tårar vilket löser upp ansiktsmasken jag ahr så den flagnar upp som två bateman käpar på varsin sida om mina kinder. Därav ser jag lite smått skev ut. P skriker i bakrunden ta kort och jag hör bara att alla skrattar så dom kiknar. Tack att hela världen delar denna moment med mig. tack kära syster som lägger ut sånnahär bilder, och att du inte ens skämms! Men de kanske är mitt straff för jag råkade klippa din lugg alldeles för kort här om dagen.
Men man måste vell bjuda på sig själv ibland, jag är inte den som är den.
 


Dysfunktionellt eller humanskt?

Vad är det med chips som gör det omöjligt att sluta? Hur kommer det sig att man ADLRIG bara kan ta ett? Eller ens nöja sig med lite gran. Vad är de som gör att när jag börjar kan jag inte sluta förens jag ser påsens botten?

Jag har en teori! jag vet, låter skit smart haha men jag har faktiskt det!
När vi tycker något är äkligt står vi över när denna bjuds. Men när du tillslut sitter där runt bordet och de är dom äkliga godisarna ingen vill ha i aladinasken, vist tar du ändå en och smakar.. För vem kan motstå? Den kan ju vara god?!
 Men när du sitter där hemma och är så sötsugen att de kryper under skinnet på dig och man har redan ätit upp först allt som är gott, sedan dedär äkliga godisarna du inte ville äta och som legat sen förra helgen. Tillslut trots att du vet att dom är jätteäkliga börjar du på likörchokladsbitarna, och trots att när de kladiga äklet som bara din mormor kan uppfatta som gott, rinner ner i gommen och du måste drikcka vatten, spotta ut likören. Vist äter du ändå upp chokladformen runt om när all likör är borta ;) och lik förbaskat står du där veckan efter med ENORMT sötsug och tänker, men var den verkligen så äklig. Och samma misstag igen, Japp det är den! Men still the cirkel goes on!
Så när jag nu har tagit min första tugga lantchips toppad de i gräddfil och njutit av smaken. Ja efter några sekunder saknar jag denna smak och snart har jag glömt hur den smakar och då saknar jag den ännu mer, Och så vips var nästa tugga inne i munnen. Och tillslut sitter du där en söndagsmorgon med dom sega ostbågarna från i fredags och ser skålens botten til frukost.
Men behöver vi hjälp? Jag menar om de drabbar alla är de vell ett mänskligt beteenende?

Vist vi alla kan säga nej nu kan jag inte äta mer godis då kräks jag. Jo, men då är ju påsen redan tom!
De sker ju aldrig efter 3 stycken. Trots praslett att trycka ner handen och de är som fiskdam att du inte ritkigt vet vad du ska få upp så äter du.


Dam you Svenska LantCHips, its YOUR FOULT!!!!


Status uppdatering JUST NU

Sitter på föreläsning och försöker förstå meningen men detta, meningen med föreläsningen, meningen med uppgiften, meningen med hela jävla kursen. Trodde universitetet var till för att lära oss saker vi kan behöva senare i arbetslivet men just nu känns det som de bara kommer på massa nya onödiga kurser för att fylla ut våra scheman. Ge oss poängen så vi kan gå hem. sne kan jag skicka dig en analys på min hemfärd. Okej?!
Analysera en film? Serioulsy! VIste inte att jag gick kandidatprogramet i Starwars analyserande parallellt med hjärnförmågor 30hp.
Jaah ibaldn undrar man....


den är ju för söt


London baby

Back from London!
Supermysigt i London hade vi, +10, sol och härligt!
Shoppade endel, drack goda, drinkar och myste!












En väldigt bra alla <3 dag måste jag iallfall säga!


tiden går fort <3

Tiden går fort, men lika bra är det för de :)
Jag älskar dig och all den tid vi har tillsammans!


NAtionen talar

Måste bara visa lite facebook uppdatering, har skrattat i en kvar nu.

C; Och mama natur ba *spelar oskyldig* och slänger sol på oss som om inget hänt. Men vi glömmer inte, nästa vecka är det jag som SLÄNGER alla pantflaskor vi har hemma bland VANLIGA SOPORNA!!!

M; 
Sökes! BÖRJAN AV VÅREN! Början av våren är försvunnen, den sågs sist i huvudstaden för 2 dagar sedan, våren kännetecknas med barmark, skinjackor och sol.. vad sol är? Jo, det är det där ljusa som lyste fram mellan molnen någon gång i september förra året, mycket sällsynt naturunder, barnen på dagis lär vell bli rädda när den tittar fram igen

C; Från sl.se: "Förseningar upp till 10 min pga väder." ok, hörrni, det är Väder ute. Svårt att vara i tid då. Men allvarligt, det är ju sjukt att det inte går en buss i stockholm.

E; Börjar dagen med 20 minuters promenad i snöstormen släpandes på lagboken. Kul, verkligen.

And so they go on! Jaah facebook var bombat av alla som undrade hur fan Sverige kan stå still varje gång de snöar?!
News flash!
De har liksom snöat här i tusentals år! De har fan funnits perioder då de bara snöade här, tillochmed när hela jävla landet var under is. Så kära sl´s projektledare och strukturering ansvariga och chaffördistrubutörer, chefer och alla ni som fattar dumma beslut så som att sl-bussarna ska ha sommardäck året runt, jaa just ni.. kan ni göra lite resersch, så ni kan göra ert fucking jobb, så ni slipper bli HATADE av en hel nation.

Sök tips på google; sveriges klimat *hint hint*

Tack på förhand // Sverige


Seriöst!!!!!


LONDON

Jordens bästa alla <3 dag present har jag fått så imorgon åker vi till LONDON!!!
Ska bli super härligt!! 10 grader och sol ska de vara enlig senaste väderuppdateringen :)
Kanske kan dra fram skinjackan?!



LONDON BABY!


trötter

Idag har jag gjort absolut INGENTING!! Jag frågade M om han tycker det är jobbigt att jag alltid vill göra saker, hitta på grejer och aldrig kan sitta still, hans svar; eeh nej, men det är ju okej att inte göra något en dag..
Politiskt korrekt uttryckt måste jag säga haha! Jag ahr ju varit jättesjuk nu senaste dagarna, igår var kulmen då jag avr helt förstörd men nu börjar de gå mot bättre tider. Feber kommer och går fortfarande men känner mig inte lika risig längre. Men så idag så gjorde vi ingenting. Vaknade vid 1 haha, det är ju sjukt hur länge man kan sova. Sen låg jag och mamma i soffan och tittade på film och gissa vem som var så rastlös att han sprang upp och ner fram och tillbaka, bytte kläder, bytte datorer, bytte program.. Jaa precis.. M!

Men så stod vi i köket runt 22 tiden ikväll, så tittar min mamma och P på varandra och ba; vad ska vi göra ikväll? Fram och tillbaka men tillslut kom de fram till att de skulle gå ut. Duscha, fixa, piffa, jag hitta outfits osv.. Allt gick väldigt fort men från att hela familjen varit hemma till att en syster hem till pojkvän, andra syster hem till sin kompis, mamma och P ut på krogen även M som skulle skjusa och sedan dra ut med sina kompisar.. Och helt plötsligt var jag själv.. eller själv och själv jag har ju katten som mamam sa.. Men seriöst SJÄLV!!!! en LÖRDAG!!!!
Så nu sitter jag här.. Anledningen att jag inte följde med var för att jag skulle jobba på min tenta men all fokus försvann när alla bara drog. Förut kunde jag bara stoppa i hörlurarna och köra, men nu sitter jag och lyssnar på varenda ljud som är. M fick kolla igenom alla rum innan dom åkte och jag har tänt alla lampor i hela huset, men jag kan inte hjälpa det att jag är mörkrädd. Jag är nog världens mörkräddaste 20-åring haha! Pinsamt jag vet, men vad ska man göra :S så nu sitter jag här med en skål popcorn i tystnaden med spotlights på mig och andas snabbt.. Herregud vilket fegis jag är, men ute är det ju mörkt.... Bajs! Kan dom komma hem?!


movietime!





Skulle ha lite filmmys igår men såklart så somnade jag så då får man se dom idag istället! :)


snow



Vem känner sig ansvarig för snövallen utanför vår dörr?



The casa



Vart kommer allt ifrån? har vi inte redan använt vår årsförbrukning på snö?!



Hörde jag snö?


Så jag kom aldrig hela vägen fram till doktorn då såklart bussen inte gick, men körskolan ringde och sa att alla lektioner är inställda så tur i oturens otur eller vad man ska säga haha :S
Nu ska jag nog sova, blev vell kanppt 4 timmar sammanlagda sömn inatt


de blåser upp till storm

För en dag sedan var de barmark i huvudstaden, man började se spå som tydde på vår och allting började kännas lättare. Men så kom den, stormen, den 3 decimeter snö som igenbommade oss fårn verkligheten igen, vips på var vintern tillbaka. USH! Och det hade itne varit ett problem för mig att sl ställt in alla bussar alla tåg all form av frmakomlighet och att smhi avråder alla från att gå ut, om inte problem 1 uppstått att jag är sjuk, vilket leder till problem 2 att jag inte kan köra dagens körlektion vilket ger problem 3 eftersom jag inte kan köra måste jag ha en läkarintyg vilket ger mig problem 4 och 5 ge mig ut i stormen, be att bussen kommer, lyckas ta mig till närvården, få intyget och sen lyckas ta mig hem igen, ja de blev nog problem 6 och 7 där också. Herregud vilket soppa. Nu är de bara att hopps på att bussen kommer annars vet jag inte vad jag ska göra. Men kan inte förstå hur körskolan kan ens tycka det är lämpligt att låta elever ge sig ut i denna kaos, motorvägen står still, vägarna är igensnöade och även om de plogas så blåser snön dit lika fort.. Så vad gör man? Jaahaa du det är bara vänta och se...


känns som ett minne blått..

Ute skiner solen, men det är andå kallt och snöigt, ska vi göra en ny deal?
Vad sägs som Vinter November till Februari, resten sommar?
Hela den här grejen vinter oktober till april funkar liksom inte riktigt!





Nej inga fler sommar bilder nu drömmer jag mig ju bort.
Ska ju faktiskt iväg redan på måndag och där är det några grader varmare iallfall :)


SJUK :(

Blääää, vaknade upp denna morgon efter några ynka timar sömn och insåg något jag kanske borde ha insett för en vekca sen för då hade jag inte suttit i denna sits.. Jag är sjuk.. Halsen värker, näsan rinner, haft feber flera nätter i rad och bara ignorerat. Nu börjar även illamåendet krypa sig på och svettningarna.. Mår inte alls bra. Sov knappt någonting inatt och vaknade hela tiden.. Peppar peppar det var ett tag sne jag var sjuk så det är vell min tur igen. Antar att bacillerna har en lista på alla människor och så börjar odm beta av den och tids nog är det din tur igen.. Tränade iallfall igår, kanske inte var så smart men har lite träningverk idag vilket känns bra!

Dessutom är jag stressad att börja med hemtentan, men kommer verkligen ingen vart :S vet inte vart jag ska börja eller sluta... Aaah vill bara börja men går inte om man inte knäcker en idé att jag sen ska rita den blir ju ett mysterium i sig haha men en sak i taget!!

När M inte är nära kan jag lyssna hur mycker jag vill på denna låt. Inte hans top 10 om vi säger så. Jag har nynnat på den sen i fredags haha. Vet inte om han stör sig på att jag sjunger samma låt hela tiden eller faktumet att jag bara sjunger visa bitar av sången (jag kan ju hela men man väljer ju dom bästa delarna eller hur ;) haha)

Njut!


musica!


haha!

dagen citat 

"Age is just a number huh?, Well jail is just a room."


geek color school

Hitta bästa sidan för er som inte kan räkna ut html färger själva!

http://www.home.no/alurcard2/farg%20koder.html

Eftersom jag är nyfödd nörd, något som automatiskt sker när man registrerar sig vid instutionen för data och systemvetenskap (även om man faktiskt inte kan mycket om datorer eller är en nörd)

Men jag har faktiskt genom min nya nördhet lärt mig det hexcidecimala talsystemet så jag kan faktiskt detta, jag vet faktiskt hur man gör, vad som är vad och hur de fungerear jag det är jag STOLT över!
Haa!

Snabbskola i html färger!
Det består av 6 siffor eller bokstäver
Det första två siffrorna står för Red kommande två Green och sista två Blue
Sen handlar det om hur starkt du vill att varje färg ska lysa!
Den är uppbyggd genom de Hexcidecimala talbasen där 16 är högst, men eftersom datorn bara kan omvandla enkel siffror måste vi efter siffran 9 gå över till bokstäverna på istället för 10 blir det A osv. lång historia kort
Ju högre siffra dessto starkare lyser den, så FF0000 blir då röd eftersom båda röda är fulla och de andra är släckt
Gul blir tex; FFFF00 då vi tänder fullt på röd och grön och släcker blå, vilket då ger oss gul.
Datorns grundfärger är röd,grön och blå och inte röd blå gul som vi är vana med i skolan!
Ajja lite nörd skola, hahha! hoppas de hjälper någon! om inte annat kan det vara kul att kunna :D


Eeeh jaa..

Det är alltid lika spännande när min kära syster lånat min dator,
hon lyckas alltid ladda ner så märkliga/roliga/skämtsamma saker
Denna bild har nu förföljt mig så tänkte dela med mig..
Hoppas ingen tar det på fel sätt!


pain

Oj oj dagarna bara flyger förbi, veckorna går fort, hinner knappt med!
Har lidit av konstant träningsverk det senaste dagarna. Spenderade faktiskt fredagen på gymmet, duktig som man är, sedan tittade jag och Murats syrra på när han spelade match vilket vi avslutade med turkiskt drama och popcorn :) Lördagen bestod träningen i form av en konstant fotlutning i form av högklackat, vilket alla tjejer vet att det är en motionsform i sig, När vi firade Måns födelsedag! Trevlig knytis, med den godaste bål jag någonsin druckit och trevligt sällskap, dessutom skackade vi loss på dansgolvet så de känns!
Nytt friskiskoncept, högklackad dans á 5 timmar, förfriskning i form av vin, och styrketräning i form av drinksglas med kondition på dansgolvet! Fri entré! haha kan de bli bättre?!
Söndagen börjades i sängen och ahde nog spenderats där hela dagen om inte Emelie ringde och behövde förstärkning till deras innebandy match. Självklart ställer man upp även om jag faktiskt inte kan så mycket om just innebandy men det gick ändå bra tyckte jag. Haha, trodde nästan jag skulle kräkas påvägen hem haha!
Sen vart det ytterligare ett popcorn inferno och solsidan, började titta på någon ny film Get him to the Greek men orkade inte ens se halva, så de blev nya favisen no odinary family, enda serien vi båda kan komma överrens om att den är bra, annars blir det kamp mellan desperate housewives och entourage!
Nu ska jag iväg till stallet och rida. Uppehålla träningsverken med lite ridning så mina insida lår kommer verka imorgon! Aah min rygg värker, vet inte ens om de är träningverk eller bara smärta haha!!


underconstruction

Fixar och trixar lite med bloggen



Det mest tydliga är vell färgen men pedanden fixar med marginaler och textstilar fram och tillbaka, lite nytta kan man dra från programmeringen :)


It´s a dream

Jag är inte så duktig på att läsa andras bloggar, framför allt för att jag inte hittat någon som är riktigt bra eller någon som skriver om saker som är roliga att läsa. Så det händer inte så ofta att jag faktiskt gör det. Men idag satt jag och hade lite tråkigt och började därav läsa runt lite bara för att.. Som sagt jag hör inte hemma i djungeln men alltså herregud, är alla människor gravida eller 22 år och superframgångrika eller träningsnarkomaner eller totala modefreaks eller porslinsintresserade? Gravida människor till höger och vänster, profilmagar, hej jag åt en avokado idag SUPERMÄTT-bantningsmetoder, jag syr om alla vårens nya kläder och gör den personliga och AS SNYGGA!
Faan, är jag körd nu eller? Jag är varken gravid eller svältbenägen, jag kan fan knappt trä en symaskin.. ?!

För ett tag sen fick jag en annorlunda kommentar här på bloggen. En brud som tycker jag är blåst och tjock, och jag vet inte vad.. Men iallfall pointen är inte den, de är jättetragiskt att vissa människor måste tracka andra för att öka sin egen självkänsla, men jag skriver inte om hur du reducerar celluliterna på dina lår, jag skiter i om du äter Mcdonalds frukost, lunch, middag eller äter pinjenötter 10 gånger om dagen (dock kan man börja undra, skriv en blogg om det ;) hahaha) grejen är den att jag skriver för jag tycker de är kul. Ibland har jag tid, ibland inte. Jag skapade den här bloggen för att kunna skriva av mig alla agressioner jag hade på omvärlden (framför allt sl, elaka tanter och dagisbarn :P) jag ville skriva om roliga saker som hände, dela med mig eller bara för att de fick mig att skratta, och om de då kunde få någon annan där ute att också göra det så är det värt det i mina ögon! Ibland skriver jag om vad jag gör, ibland om hur jag irriterar mig på något.
Men du som läser, du ska ju läsa något du tycker om att läsa om. Inte fan skulle du sitta och läsa brott och straff för skojs skull :P så läs dom bloggar som ger dig något. Och tycker du personen i frågas blogg är dålig eller tråkig, jaa men LÄS INTE DEN DÅ! hitta en annan, sitt inte och tracka stackars personen som faktiskt sitter där kämpandes med sitt skrivande dag ut och dag in. Blogg är mitt sätt att förmedla mina (ibland underliga) funderingar, tankar och liv. Låt folk faktiskt våga skiva av sig.  Jag trackar inte dina dagdrömmar, så tracka inte mina.


RSS 2.0