shoppoholic?

Vänta nu lite.. Man är vell inte shoppoholice för att man råkar komma hem med saker var och varannan dag?!
Att man skulle kunna offra saker i sitt liv för vissa plagg, att när man är i en butik och omringas av vakra kreationer, färger, former, accesoarer, saker som glittrar, tjata, slappa korta långa. Glädjen som fylls i kroppen när du provar ett underbartplagg och dessutom passar. Känslar som stänger ute alla andra begär såsom hunger, vila, jaa alla överlevnadsinstinker stängs av sekunden du tar stegen in genom glasdörrarna som fängslar alla jordens nej okej, nu tänker ni säkert. SERIOULSY GIRL hur störd är du? Men tänk efter.. Tänk riktigt noga.. inte? joo tänk lite till.. It´s not just me!

Mina kläningar från Nelly har kommit :) beställde dom torsdag kväll och måndag kom dom med posten! Behövde inte ens hämta ut dom, utan de låg där i brevlådan och förgyllde min dag! Dessutom passade dom perfekt :) Känndes såååå skönt! Var så orolig över storlekarna men dom satt perfa vilket känndes jättebra!
Sen var de vell mindre bra att dom kom samma dag som jag kom hem med en ny supersnygg kjol, en ny kläning och en stickad tunika/tröja.. men men what to do!! Såå nöjd :)
Ååå är de hemskt hur lycklig lite bitar tyg kan göra än?
Känslan när man sätter på sig ett nytt plagg, glädjen och egoboosten att känna sig riktigt nöjd och lyckas med en outfit. Det är en känsla som måste vara bättre än alla droger denna värld har att erbjuda?!
Okej, blev de creapy nu?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0