Michelle och Cavalet ska ut på äventyr, om Cavalet får följa med för pappa..

Jahap. Äntligen ledig! Sen grönan drog igång på riktigt har jag inte haft mycket tid till övers, upp göra sig iordning koka pasta till matlåda, jobba jobba lunch jobbajobba hem, sova sova, upp koka pasta jobba jaa runt runt går det. I fredags var jag dock eldig och hade en underbar kväll ute! Vart kanske lite väl sent, komma hem en kvart innan man ska till jobbet kanske inte är de ultimata men jag klarade även de :D Hade iallafall en jättebra kväll så de får vell väga upp det! Sen i SÖndags var årets första offeciella pubkväll, kul kul kul! Dock var jag duktig nog att åka hem med sista bussen! KLapp på axeln!

Idag Tisdag är jag också suprise suprise också ledig! DOck har jag vigt hela dagen till att packa inför grekland! Snart snart bär de av men först är de en vecka med massa jobb och då hinner man ju inte riktigt packa, speciellt om väskan är hemma hos mamma o jag hos pappa!


Så där är vi nu,
jag och min laptop befinner oss på mitt golv i ett hav av kläder som jag försöker organisera och bestämma vad som ska med, för att komma i stämning har jag satt på mig min bikini och min solhatt, dock är de lite kallt ute så jag har ett par långkalsonger över haha!  Snygging!!
Nej nu kommer mormor, hon ska hjälpa mig med vad som ska med och inte, jag tar mest fram massa saker jag gillar, sen efteråt inser jag att de kanske inte riktigt matchar med varandra, men med hjälp ska de nog gå att överblicka, största problemet är nog at min resväska är 100liter vilket betyder att jag kan packa hur mycekt som hälst, men vänta, de är inte ett problem!! haha eller jo sen när pappa freakar ur på arlanda (årlig cermoni) över hur stor den är och hur de aldrig kommer gå! Jajaa, får vell försöka ragga upp en annan mindre väska, annars blir de jag och Cavalet! Ute på nya äventyr, hon brukar hänga med mig på allt möjligt!
Dock får hon stanna hemma i garderoben på Barcelona resan då vi ska flyga med rayanair och hon inte får plats, men då får vi ha en mini Cavalet istället!
Nej förlåt Cavalet ingen kan ta din plats på mina resors


RSS 2.0