Måste orkaaaa



Kan inte motivera mig att läsa denna bok!
Har läst första 110 sidorna, nu är de bara 110 kvar!


Det bästa av två världar!


Veckorevyn test pågång; Hur mogen är du?



 

Not a girl - not yet a woman

Grattis! Du är varken barnslig eller brådmogen - utan bara sådär härligt i mitten.
 Du kan behöver inte ha superkoll på allt men har samtidigt inga problem med att ta ansvar.
Det bästa av två världar helt enkelt!

 


MINA!




Slight Cruve, mörkblå stuprör blev mina idag!
(hade dessutom varit värt det eftersom jag gick ner en storlek!!!)

Och OJ jag fick helt plötsligt en rumpa också!!!
Kan man bo i dom?


The perfekt jeans!



Levi´s perfekta nya jeans som ska passa alla kvinnor!
De tre olika modellerna är skapta efter kvinnors kroppar och inte storlekarna!



IDAG blev dom mina :D



Hitta din form!


Ångest

Så var första tentan gjord! Snacka om läskigt det var. Kunde typ inte sova någonting inatt, vaknade varje timme i oro. Tentaoroande sömn, drömmde om binära tal och gjorde IP adress kopplingar i sömnen! 06 släpade jag mig själv mot kaffet som idag har varit dagens räddning. Kom till tentan, satte mig först på fel plats, men fick sitta på plats 133 och 13 är ju mitt tur nummer så de känndes bra för en sekund. Sen fick vi börja skriva, handen började skaka, och jag började med frågorna läste igenom alla och gjorde dom sen baklänges. Drack upp hela vattenflaskan men satte vattnet i halsen och fick hostattack. Vart såklart kissnödig men vågade inte gå på toa. skrev lite på varje fråga, gick till baka. Satt heal sista halvtimmen och bara tittade på vad jag hade skrivit och kliade mig i håret. 2 timmar senare gick jag. Vet inte om de var det ultimata men va fan!! Jag är iallfall godkänd vilket är ett E så sen får vi nu se om vi kan får nått bättre än de. Men vad ska man göra.. Sen åt jag en god lunch med Emelie, införskaffade mig nästa kurs kurslitteratur, dock hade de bara en av 5 böcker så har ingen aning vart jag ska trolla fram dom andra någonstans :S Drack ännu mer kaffe i solen och åkte sen hem!! Sitter nu på Lidingö och undrar om man ska åka hem till mamma och gå på ett konditionspass ikväll. Blir förmodligen så. Jag har ju pratar om de där friskis kortet i tre år nu men jag ser fortfarande ingen gymkort, så de är vell lika bra att tvinga sig till de lilla träningen som kans. Red dock dressyr igår och de känns i låren idag kan jag säga! Nej nu kanske man ska ta en kopp kaffe ;)


Första tentan here I come!

Okej, första tentan imorgon! Stört nervös, sitter nu 00.20 och kan knappt sova, mår lite smått illa. Gaaah! Jag var inte förberedd på det här när jag sökte marknadskommunikation och IT. IT jaa ni hörde rätt, kvinnan läser IT och i 1 år till och med haha! Programering here I come! Jaha! Har faktiskt varit ganska duktig även om alla bokstavskombinationer man har visar sitt rätta ansikte när de kommer till att koncentrera sig och läsa.. Men var iallfall i skolan och pluggade med Natta och Jasmin så lite har jag fått in. Sen har jag ridit men vid 22 satte jag mig med den största koppen kaffe som gjorts och sen läste igenom de mesta. Tror de sitter lite iallfall. Annars får jag vell snurra in huvudet i folije så de stannar ;) Haha (utomstående tips för att inte tappa all kunskap) Men nu börjar de bli sova dags 06.00 kommer de inte vara så kul längre. Men allt annat blir verkligen intressant när man ska plugga, har inte bloggat på evigheter men 00.20 natten före tentan nej då då sätter jag mig och skriver hahah! Har även städat mitt rum och rensat min garderob, skänkt alla grejer till barnen i afrika och sorterat min strumplåda i färgskala. Jaa allt annat bli roligare när man ska plugga. Men nu är de bara hoppas på att de sitter! Imorgon gäller det, första universitetstentan! Jag drar krigarstrecken över kinden och beger mig in! Nejfan jag har ju inte ens en blyerts penna, faan börjar dåligt asso! Men nu ska jag försöka sova och sluta oroa mig!!
Bums i säng och sova en vilande natt sömn, eller göra en ny sotifylista? Gaah ¨nu känns till och med sova svårt..


Inte helt normal..

Inte helt normal. Nej de skulle jag vell inte säga att jag är..
Fick höra; jag gillar dig din laktosintoleranta-dyslektiker. Och de kanske inte känns som de normalaste man kan säga till någon, men jag blir ju glad. Jag går kanske inte alltid rätt väg. Jag gick bild och form på gymnasiet utan att ens kunna rita sträckgubbar, jag vet inte skillnaden på gammal eller gamal, jag tycker det är mysigt att lyssna på gamla mysiga westlifelåtar och jag dansar som en höghippie när poplåtar jag "typ kan refrengen" på spelas på radio. Jag sjön racka macka fong till rock the microfon på 90 talet och min favoritblomma är prästkrage, jag älskar korall och kommer alltid vara hushållsostens största kund. Jag kan äta mängder av popcorn tills andra skulle kräkas och jag tycker det är underligt gott med messmör. Lök är de värsta som gud skapade och jag tänder alla lampor i hela huset såfort jag är hemma. Spice girls hade inget större fan och på universitetet läser jag nu systemutveckling utan ens ha förkunskaperna att stänga av en dator på "rätt sätt",
nej jag är inte helt normal man de är kul att ni gillar mig ändå!



Och jaa,  att höra Totos - Africa kan göra min dag


mysljud i mörkret




Nu blir det höst!


RSS 2.0