Glad Påsk


PomPom


Sådana här pappers-pompoms-blommor lärde jag mig
igår på youtube att vika, ska försöka i helgen men tror inte de kmr bli
riktigt lika fina som dessa dock haha!




Skvaller, skvaller, skvaller vare sig du andas de eller ej, You LOVE it!

Okej jag vet att jag läser skvallertidningarna som bibeln och att jag är aldeles FöR engagerad i kändisarnas liv, som tex. när Chris Brown hade misshandlat Rihanna stängde jag av radion varje gång de spelade någon av hans låtar, jag har än idag svårt att lyssna på honom (och han är raderad ur ipoden for good)men  jag förstår också att jag inte kan låta hella min dag bli förstörd för att Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal har brutit sin förlovning, men nu på senaste tiden kan vell ingen levande undgå att stätta sig in i kändisvärlden, eller man behöver inte ens sätta sig in, du blir väl insatt utan att ens anstränga dig. För nu sträcker sig skvallervärlden inte bara till skvallertidningarna, latte-skvaller och lite sidor på nätet, nu kan du läsa allt om Tigers otrohet eller Angelinas svält på nyhetssedlarna, i den "riktiga" tidningen som mormor kallar det, på radio pratas det om det, ja överallt i media börjar nu svallret smyga sig på. Och ni kan sitta och tro att de bara är för att Tiger är golfproffs eller för att Sandra Bullock vann en Oscar, för jag tror (jag vet) att i varje människa finns det en lite del som bara ÄLSKAR skvallret, sen kanske alla inte tycker att det är den ända anledningen till att fortsätta andas, men,
 I know you, you like IT!!!

HUR många drog en lättad suck när nu Sandra Bullock går ut i media med att hon ska skilja sig. Tack goode gud säger jag bara, fram till senast igår kväll trädde ännu en av Jesse James (Sandras man) älskarinnor fram. Hur många har karln egentligen?? Och han är ju inte ens snygg, vem tror han att han är?? Har man en sån vacker tjej och är så ful själv så ska man bara tacka gudarna varje morgon för henne! Fy skäms Jesse! Men vi får vell glädjas åt att hon inte stannar hon pricken.. Se och lär Elin Nordegren!
Dessutom skyller Jesse på sitt sexmissbruk, kom igen! Är de den nya ursäkts-trenden eller?? Helt plötsligt skyller alla otrogna på sexmissbruk och hur de måste behandlas.. Ett sätt att få fruarna att stanna eller?
Be strong, släng ut skiten, innan den börjar stinka ;)


Hon bara fortsätter att göra bra låtar!


veckan

Och så hade man varit hemma i nästan en vecka. Jaa tiden går fort. Sist var jag på Singapores flygplats och hade tråkigt. Dessutom berättade jag att jag vart randomly selected för securtygrejen ja men gissa, samma sak hände igen i securtyn i Singapore, vad är oddsen?? Har aldrig ens hört att någon blivit randomly utvald för sånn grej och de händer inte bara 1 utan 2 gånger under samma resa! Sen var planet försenat till London så jag höll på att missa planet till Stockholm, som tur var han jag precis, dock gjorde inte mig baggage de som döck upp senare på kvällen. En ny överraskning någon hade öppnat min väska och dessutom snott all elektronik alla sladdar och laddare osv, plus mina solglasögon och hänglås. Gaaaah!

I måndags var det Görans begravning. Jag har bara varit på en begravning tidigare då jag gick i sexan så jag är vell ingen expert men det var en otroligt fin begravning. Finns säkert massa att saäga om det men de behövs inte, och jag behöver inte ha gått på 100 begravningar för att veta att denna var den finaste!

Sen under veckan har jag för utom varit extremt jetlagad, kan fortf inte sova längre an 7 på mornarna, träffat mina underbara väner, har ju dock inte hunnit träffat alla än men många av mina änglar!


Den langa farden!

Och sa blev det dagen D. Idag vaknade jag upp for sista gangen i Australien. Igar var kul! Hade planer pa att duscha, och sen ga och lagga mig tidigt sa jag kannde mig utvilad och redo for resan. Dock blev de inte sa nar alla hotade med att spoa upp mig och binda fast mig i baren (sa jag skulle missa flyget) om jag inte kom ut. Sa sjalvklart (eftersom jag faktiskt ville ha en sista natt med dom) Kladde jag pa mig och foljde med ut! Det var kul, dock sorgligt att saga hejda till alla. Man viste hela tiden vad som komma skulle.. ett farval...
 Hade dock drinkar med alla och "goodbye shots" med alla (vem som nu kom pa den shoten haha) Och kom anda hem i skaplig tid (var dock jattetrott imorse heh..) Sen imorse var de tidig uppstigning! hade frukost i zi bar och till min forvanan (med tanke pa hur tidigt det var) kom flera av vara vanner och joinade oss for frukost! Myspys! men sen var det dags for mig och karoliina att bege oss till flygplatsen, sa mina sista farval trots att Westi i receptionen nastan vagrade cheka ut mig! (no michelle you are not going, u just think you are, but your not) Hoppade pa fel tag pa stationen men lyckades hoppa av i sista sekund innan taget gick. Sen hamnade vi iallfall pa ratt tag och ratt flygplats ocksa (klapp pa axeln tjejer) Cheka in gick bra, dock vagde vaskan som var enrom, fattar inte var alla grejer kommer ifran (samtidigt var jag forvanad att allt fick plats vaga sammanlagt 24 kilo, ups!  lite overvikgt har vell aldrig skadat haha! Sen ahde jag en stor handvaska fullproppad ocksa, men de ar en annan historia hahahaa!!

Att saga hejda till karoliina var inte det lattaste, vi har varit vid varandras sida nastan varje sekund i 6 manader och nu splittras vi. Vi forsokte intala oss sjalva att vi ses snart for att gora de lattare men de var anda jobbigt. Blev en heldel tarar nar vi skilldes. Killarna vid tullen ropade tillsig mig och trostade mig haha! Efter securtychecken vart jag random utvald att gora en nogrannare granskning, fick ga bakom en skarm och bli kroppsvisiterad sen tog de prover fran mig, mina klader, vaskan och allt! Men jag var GRON sa fick sen fortsatta min lillan resa till gaten! Flygresan Fran Brisbane till Singapore var 9 timmar, kanndes som en evighet. trodde aldrig vi skulle komma fram, ville inte sova eftersom da skulle jag vara pigg till nattflyget sa foll mig vaken. SKumpade runt som en strumpa mellan den gamla gubben pa min vanstra sida och bakfulla finnen pa min hogra, da de var extremt mycket turbulens!

Men tillslut var jag antligen framme och har ar jag nu, anvander den 15 minuter fria internet, loggar ut och in varje kvart haha! Gatt runt och kollat i de lilla taxfree utbutdet som terminal 1 tydligen har att erbjuda, mycket mer sist vi var har! men men. Far lite gratis shots i taxfree n da de promotar olika marken, kanner mig lite ur och hog pa all parfymlukt overallt! 2 timmar kvar, vad ska man hitta paaaaa!! Tamtamtaam! Natt bus ska jag sakert hitta pa att fordriva tiden med haha! Sen bar de av till london och stopp dar i 3,4 timmar men sen bar det antligen av till Stockholm. Tror inte jag kommer sakna denna 36 timmars langa flygning! Sjalv ar jag ocksa, de gor ju inte saken battre liksom!

Vill bara saga att jag blev extremt rord av allas farval "tal" till mig pa mina farval gettogethers! Bada de orden mina nyfunna vanner skrivit i min resedagbok, men ocksa de de sagt till mig. Hur jag alltid ar glad, alltid ler aven om jag ar ledsen, vilken underbar person jag ar och hur jag ALDRIG far andra min personlighet. Men lever ju med de flesta dygnet runt, vissa jobbar man ihop med, andra festar man med, vissa bor man med, flera gor man alltihoppa med haha! Men kanner mig valdigt glad av allt alla sa till mig. Har varkligen traffat underbara manniskor som jag har haft sa kul med och som jag kommer sakna sa mkt!!!! De ar vell de som ar de varsta med resandet, att saga fraval till alla da man vet att de flesta kommer man aldrig se igen. Men vissa kommer jag traffa upp senare de ar en sak som ar saker, som Lina sa,

 man traffar alla manniskor tva ganger i livet!


Hem igen!

Sa imorgon bar det av hem igen! har varit 6 langa men underbara manader!
 De basta i mitt liv! Kommer sakna resandet men ska bli valdigt kul att fa komma hem igen och traffa alla jag saknar sa mkt!! Ska och lagga mig nu sa jag orkar resa imorgonbitti! (kanske nagra shots innan ;)

Ses snart <3


FEST!!!!

Sa vart det fredag! Sista veckan ar nastan over! Har varit en av de basta veckorna!
Brasseparty i baren, kul! Jag och Tom stallde upp i Dirtydancing tavlingen! (van nastan tills bruden som skulle ha komit tva typ strippa) Men med min vardighet kvar kom jag tva!! Glad anda for de var jattekul! Var pa bio med typ ALLA och sag alice i underlandet!! Trodde faktiskt den skulle vara battre, den var bra, men hade forvantat mig lite mer! Karoliinas fodelsedag borjade vi fira redan den 10 pa kvallen, var chef satte upp en tap i baren sa vi drack och at gratis! Hur kul som halst haha! Massa drinkar blev de och en valdigt galen kvall, berattar mer nar mamma o pappa inte kan lasa haha! :P Skojja! (eller??..) skickade upp Karoliina pa podiumet och fick alla att sjunga for henne (hella fullpackade baren typ 350pers) Sen grattade alla henne hur kul som halst!!
Torsdag vaknade vi upp en aning trotta hehee,, men jag och jess fixade mat och gjorde varldens picknick med ballonger, tarta, partyhattar och hela packetet som vi overaskade Karoliina med! Var jattemysigt, (hoppas hon tyckte de ocksa haha) Kvallen tog vi de dock lugnt med tanke pa Onsadagens upptag. Dessutom var det meningen att vi imorse (fredag) skulle ha gjort en skydive. Dock blaste det for mycket sa de var for farligt for oss att aka upp. Sa de kanske inte blir en skyedive for min del, men de gor inget!

Vi har bokat om K's biljetter nu sa off med henne till thailand om 34 dagar, och om bara 2 dagar ar de off med mig tillbaka till Sverige, herregud inte langt kvar nu! Varit pa banken och avslutat alla konton och sa! Herregud nu kommer jag snart!! Weeej! Kommer nog frysa ihjal haa!!

Btw Malin, jag skickade massa grattis sms men fick aldrig nagon leveransrapport pa dem sa du kanske inte fick dem :S Men jag tankte pa dig!! Grattis i efterskott iallfall! Ska fira nar jag kommer hem, engelska turister eller vad var de ;)


Valkommen tillbaka solen, du har varit saknad!

Vaknar upp med ett ryck efter att hort nagon spela sackpipa. Oppnar ogonen, klockan ar bara 10. det ar ganska ljust i rummet for att vara sa tidigt.. Fran hogtalarna hor jag receptionisten ropa ut att man maste cheka ut innan tio! Sa cheka ut alla som inte vill betala for en till natt, sen pladdrar hon pa men avslutar; Och idag ar det antligen soligt igen. Jag bokstavligen hoppar ur sangen och springer ut pa balkongen, dar finner jag Jess och kallan till Sackpips musiken, nej det ar inte jess som spelar sackpipa aven fast hon ar fran skottland, dock ar hon aldeles ekalterad nar vi ser langst gatan gar forst en man som spelar sackpipa, efter honom kommer en stoor parad full med typ arbetare (de hade orange och gula vastar) som skriker nagot sojm tar oss bada ca.5 minuter att fatta vad, och sa har dom varsta marshen. Ganska kul, tar dock nagra sekunder innan jag inser att de faktiskt ar klarbla himel ute, inte gra, och nastan inga mol, och SOOOL! Det ar SOLEN! Av lycka springer jag in i Karoliinas och Lisas rum, vacker dem bada med ett stort smile och sager DET AR SOL UTE, Vi maste till lagoonen!!!! Lisa som typ inte sovit nagot de senaste natterna (och sist vi drog med henne till stranden flagnade hon i 2 veckor, och hon har aldrig flagnat i sitt liv tidigare haha ups!) Sa hon hade inte direkt varldens entusiasm, men karoliina sa, ar det men leende pa lapparna och de tog itne lang tid innan vi var ut genom dorren pa var vag, (eller lite for lang tid hahan :P) Sa hela dagen har vi spenderat liggandes vi laggonen och tagit de lugnt i solskenet, sjalvkalrt hade jag massa solskyddsfaktor och min kara hat med mig/pa mig.. Robyn kom och joinade oss ocksa, som dessutom hade med sig musik och hogtalare, Saaaa harligt!!

Ja var sovande situation har andrats (antligen ahah) kate har antligen (sorry hun) akt upp till Carins vilket betyder att jag numera inte sover pa golvet langre (dock var det nara till golven nar jag foll ur sangen) Sa i ena rummet sover nu jag och Jess, de andra tva sangarna anvander vi som forad till vara klader hahah. Och i andra rummet sover Karoliina (som for forsta gangen har en nederslaff) Over Henne Lisa, och sen Anna o Alexa. Saa mysigt! Igar kvall hade vi lite tjej kvall, robyn var over och fixade mitt har, sen at vi cesarsalad (vissa av oss pizza) som vi bestallt, sen spelade vi monopol och at aldeles aldeles for mycket chokland, dessutom tvattade jag! *stolt*

Ikvall kanske vi ska till the vallie och dricka drinkar!

Och Snalla Snalla Solen, stanna (iallfall tills jag akt hem) Vilket foresten bara ar 5 dagar kvar tills jag lamnar Australien och 6 dagar kvar tills jag ar hemma, tiden har gatt fort! Men kanns som sista veckan nu gar valdigt sakta!

Voodooo

Ahh! Gor nast sista kvallen pa jobbet nu, sista imorgon!
Var ute pa liten powerwalk igar och har traningsvark i ryggen nu haha!
Men som Kevin sa om de gor ont sa maste det ju vara bra hahaha!!

Regnet fortsatter att falla ner over oss, herregud snalla sluta!! Sa blir formodligen ingen trip till
fraiser da vadret inte ser sa lovande ut. Dock forsoker karoliina fortfarande overtyga mig om att vi ska gora skydive men vi far vell se! men annars ska nasta vecka, min sista vecka pa resande fot bli en av dom basta! Oo yeas, inte ens vadret kan dra ner mig, forutom att jag inte ahr nagon solbranna kvar :( men vi ska ha kul anda haha!!

Fick en liten docka (ser ut som voodoo docka haha) av Robyn idag, hon sa att jag skulle lagga den i mitt drixsglas och sa skulle de ge tur, sa vi haller vell tummarna, men lilla gertrud ligger iallfall dar i mitt glas och beblandarsig med mynten sa de kanske funkar iallfall! Annars sticker vi nalar i den haha!
nej maste nu tillbaka och servera alla partyglada (fulla) manniskor!
Puss


Klattra upp i ett trad!!!

Like the sand in the hourglass, so are the days of our lifes

Dagarna passerar fort och nu ar de inte langt tid kvar tills hemfard.
Men har manga planer innan dess anda. Jobba massa denna vecka, sista veckan. kan inte jobba min sista vecka i australien da vi far betalt varannan vecka och inte kan fa betalt for sista veckans arbete, men de ar ju inte hela varlden, de betyder att jag och Karoliina ska hitta pa massa bus!!!! hahah!! Som vanligt men iallfall!
Karoliina har tagit ledigt den veckan, inte bara for att vi behover 7 dagar for att fira hennes fodelsedag utan ocksa for att vi ska hitta pa nagot, och roadtrip. Men eftersom regnet (fortfarande efter tva veckor) oser ner fran himlen som om de aldrig finns nagot stop, sa ar vi lite resarverade med att boka in allt for mycket. Forhoppningsvis kan vi gora fraiser island vilet ar en o dar man kor runt i nagra dagar med en bil i terangen, ska tydligen vara hur vakert som halst och sen typ campar pa stranden och badar solar och har super kul!! Alla som gjort det sager att de varit en av de basta uppleverserna i australien sa vill forsoka gora de. Sen forsoker karoliina overtala mig att gora en skydive, vi far vell se om det blir sa eller ej ahah!!

Forra veckan var lite lang, Karoliina var sjuk sa hon lag nerbaddad i sangen. jag jobbade 48 timmar pa 4 dagar sa var ganska sliten, men nar helgen kom sa vi anda inte nej till fest! Var alskade Rachel fick lite daliga besked hemifran och var tvungen att aka tillbaka till England, med tillbaka foljde aven hennes pojkvan, och var van tommy. Sa tva vanner gick vi miste om  :( Trakigt att de akte hem emn vi forstog. De ar de tva galnaste manniskorna och sager aldrig ALDRIG nej till fest och erbjuder alltid efterfest, och forfest for den delen ahha. Sa klart kommer vi valdigt bra overens med sanna manniskor :Pn hahaha!!

Som ni kanske hort sa skulle tsunamin sla till har,
Hade en orolig mamma som ringde och sa

Mamma; GA INTE och LAGG dig!! Klattra upp i ett trad!!
Michelle: mamma vi bor pa andra vaningen de ar lugnt..
Mamma: hur hogt ar andra vaningen? Ar de hogt nog?? Tror inte det ar hogt nog!!
LOVA mamma att inte ga och lagga dig,
Michelle: Jaa, men jag ar troooottt
Mamma: LOVA! Vill inte att du rakar illa ut eller dor nu nar de ar sa nara innan du kommer hem!!
Jag i tankarna, hade de varit battre att raka ialla ut eller do om jag precis hade borjat resan hahahahaha :P skojja bara mamski!


RSS 2.0