Kampen mellan män och kvinnor

Så igår var vi hemma hos våra kära kompisar som är ägare till spelet kampen mellan män och kvinnor. Spelet går ut på att man ska ta sig från den ena sidan till de andra genom att besvara det motsatta könets stereotypiska frågor. Killarna fick frågor som " vilket verktyg använder man när man virkar" och vi tjejer fick killfrågor som handalde om " vem stod i mål i finalen av fotbolls VM 2004".. SERIÖST! Någon som känner skillnaden på frågorna?!?! Ajja vi bet ihop och spelade och det gick hyfsat ok för oss men killarnas "tjejfrågor" var verkligen mycket lättare så dem gick imål med sin första spelpjäs först. För att testa vår teori om detta lät vi nästa pjäs flyttas över spelplanen dock svarade vi tjejer på tjejfrågorna och killarna på killfrågorna.. Det var en obesegrad vinst för vår del. Vi soppade banan och klarade nästan alla tjejfrågor medan killarna satt och funderade vad förkortningen för BMW stod för.. Med denna självpåhittade studie vill jag nu konstatera att tjejfrågorna alltså mycket lättare kunde besvaras vilket ger denna analys resultatet som följande. Kvinnorelaterade frågor tillhör större delen av allmänbildningen än stereotypiska mansfrågor.. för seriöst vem bryr sig hur länge man får samla sig innan man måste lyfta under en tyngdlyftningstävling. Dessutom (då vi ändå låg ungefär jämsides med killarna under vår del av mansfrågorna) kan jag med samma bevis och underlag som alla andra mediciniska forskningar, eller moderaternas uttalande, Bevisa (:P) att kvinnor är smartare än män!
Så nu kan ni gå hem och gotta er ordentligt, och nästa gång han sitter man skryter om motorkunskaper kan du bara nicka och inombords veta, men hjärtat du vet inte ens vad en virknål är...


Back?

Missed my bitches, I´m back. Eller nja, men kännde mig lite outtryckt efter vårt grupparbete där vi gör kvalitativ undersökning i bloggvärlden. Jag hamnade på min egen blogg och bara fylldes utav känslan av tomhet. Där var den. Den stackars övergivna bloggen som ligger och tar plats på en server som ingen bryr sig om. Fick känslan som när man ser en övergiven kattunge och kände mig i depserat behov av att fylla dess svältande mage med ord. Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska gå tillväga än. Kräks på er bekostnad om världen ska behöva en till, "titta vad jag har gjort idag" blogg. Dock var bloggen rätt hatisk den perioden jag bara uttryckte mitt hat mot SL och resterande ovärld (dock inte på något sadistiskt sätt men ändå..)
Så den stora frågan alla bloggare ställer sig när de skapar en blogg. vad ska jag skriva om? Min blogg började ju som ett sätt mig mina föräldrar att veta att jag levde när jag var ute och reste och blommade sedan in till min resedagbok.. sen kom jag hem och ett lite lätt meningslöst sverigeliv tog vid och nu sitter jag här tre år senare och känner mig lite fundersam vart all tid tog vägen? Jag höll nästan på att ramla in i den klassiska bloggseriotypa min dag värld innan jag satte ett abrupt stopp och lätt den falla som ett ruttet höstlöv till mångfallden. Men så var den bara där en dag.. och jag har ju rätt mycket att säga. Ordbajsa är ju en av mina specialiteér och jag ganska uppenbart lider av någon slags permanent mundiaré så någonstans måste man få uttrycka sig. jag twittrar och uppdaterar kommentarer på facebook som om orde aldrig skulle ta slut och som om jag alltid har något att säga (jag vet själv att fallet kanske inte alltid är så) men ibland så kanske jag går i en svacka och känner mig lite uttömd på ord. men så! så kommer de till mig. Som om jag fysiskt inte klarar av att vara tyst.. orden.. de smyger sig på och roliga meningar som jag sitter på bussen och skrattar högt åt bubblar under panbenet på mig. Så jag gör vell ett nytt försök att blogga.. eller? Gör jag de? Är jag redo att förpesta världen med mina universumlånga funderingar... Ska nog fundera, men nu slipper iallfall denna blogg till lika hungriga katt se så förbannat övergiven ut..

RSS 2.0