Bayron Bay

Inte mycket annat har hant an jobba sova ata jobba, de rullar pa, insag igar att vi inte hade lamnat hostelet pa 3 dagar (eftersom man kan ga genom hostelet for att komma till en ingang till baren. Haha kanske inte sa bra, men den dagen vi kom pa de regnade de  sa vi betsamde oss for at lamna hostelet dagen efter de istallet. men nu ska vi banne mig harifran i nagra dagar!


Bye bye everybody!!
Nu drar jag och Karoliina till Byron Bay pa en romantisk weekend for tva!!
Sola, bada och parta!! Inga andra planer en de!

Sen ar de tillbaka och gora RSA pa mandag, (resbonsible serving off alcohol) ser inte riktigt fram emot den utbildningen, alla sager att den ar jattesvar, men somtur ar betalar var arbetsgivare den utbildningen (som vi annars skulle behova peja typ 1000kr for) sa dar har vi tjanat in var weekend redan haha! Eller? Neej kanske inte riktigt funakr att rakna sa, men som sagt sa ar jag ju inte den basta pa matte.


Vuxet Michelle

Ibland vill jag bara klappa mig sjalv pa axeln for jag kanner mig duktig och vuxen. Detta for tva anledningar.
 1. Satt forut och laddade ner kurser for Stockhoms universitet 2010, back to school i Augusti. (bara detta ar en stor bedrift haa) Insag da att for nastan alla kurser behover jag Matte C, buuuurrrr bara namnet ger mig gashud! Men vuxna jag var duktig nog att leta upp komvux och hitta en matteC kurs som borjar den 23 Mars, med hjalp fran pappa kommer de nog borjas dar i mars. Jaa sa innan de mina vanner ar jag iallfall tillbaka i Sverige. Forhoppningsvis mots jag av borjan till varen och sen vet vi ju alla vad som kommer. SOMMAREN! Den andra anledningen jag kanner mig vuxen ar for att vi var ute och festade har om dagen, hade hur kul som halst, fick ihop ett ganska stort gang av "vara nya vanner" som vill parta med oss! Det resulterade dock i att vi kom hem 10.30 morgonen efter nar jag borjar 11.00, UPS! Men ingen fara, Michelle springer upp byter om, borstar tanderna (han dock inte flossa, sorry mamma) och kastar i sig tva toast, sen off to work, jobbade 4 timmar, upp och sova igen 2 timmar sen jobba igen hella kvallen och natten. Jaa jag ar trott idag de kan jag inte neka, men kanner mig anda duktig! Idag gick jag o Karoliina till lagounen och forsokte battra pa brannorna som nu knappt existerar, kom dock inte dit forens efter 15 sa hjalpte nog inte sa mycket. Nu ska jag duscha och fixa, jobber igen om 2 timmar!


Go, stay, stay, go


Har fortfarande inte bestamt hur de blir med hemdatumet. Men var ocg pratade med Quantas igar och dom sa att de kostar 1700kr att andra hemdatumet, men jag kan andra biljetten senast den 7 feb vilket ar dagen innan jag skulle lamna Australien sa har fortfarande lite tid kvar att tanka igenom allt och kanna efter!




Klart vi har en svensk flagga i baren!
see you soon



Lite nyar

Lite bilder sa ni kan se vilka fina klningar vi hade pa nyar!!







Aka buss gillar vi!




Jag, Lee och Karoliina!




Emma, Sam, Sian, jag, Karoliina och Steve
Vara skottska tjejer som vi kallar dom och en slang av englang



2010



and so another bird flys away

Idag gjorde vi sista dagen pa flyersjobbet.. HUR SKONT SOM HALST!!!!!!!! Hahaha!!
Var sen och fick fylla i massa papper pa jobbet samt hostelet, de ingen hade berattat for oss var att dom skulle vart ifyllda innan en viss tid idag, sa nu kanske vi inte far betalt den har loningen heller, aaaah!! jag blir sa arg, redan gatt en loning utan att vi fick betalt.. Vad tanker dom med, aah men jag ar sa irriterad pa det har stallet alltsa  hostelet, redan sa de finns inte.. Igar blev en av varan roomie utkickad fran hostelet och av med jobbet. Vill ni veta varfor!? Jo, for att igar var det ju ladysnight, o da maste alla killar ha pa sig klaning, aven de som jobbar, han ville dock inte detta och fick darfor inte jobba igar. Senare pa kvallen ville han ha en forklaring och saga hur dumt att inte lata honom jobba bara for att han inte vill ha klaning pa sig, en sak ledde till en annan och 05 imorse kickades han ut fran hostelet... Sanna ar bullarna i oz.. Man blir ju lite radd.



Sa har hemska trojor delar vi ut flyers i



HOME SWEET HOME
hahahahaha




LADYSNIGHT!

Igar var en kul kvall! Jag, Anna och Karoliina gick lite galna i baren igar nar "chefen var borta for ett tag" och tog fram harfargsspray och massa kroppsfarg, jag serverade typ max 30 pers resten av tiden sprang jag runt och malade alla manniskor i anisktet haha. Fargandet slutade dock i ett litet krig dar alla sprang o malade varandra! Var hur kul som halst, dansade med alla och gjorde taget!|
Sen bjod vi typ alla pa gratis shots och spelade massa rolig musik. Jag lyckades spraya en killes afro helt rott haha! HAde hur kul som halst. Imorse sa vi iallfall upp oss fran flyersjobbet, delar ut vara sista flyers imorgon. Detta inte bara pga att vi bara sover 4 timmar per natt men ocksa for att vi fatt jobbtider i baren under dagarna ocksa, borjar tex. 11 pa morgonen pa fredag, o vi kan  inte gora tva jobb samtidigt. Men de var valdigt forstaende o med tanke pa hur lite de faktiskt betalar oss kunde vi inte kanna oss sakrskilt skuldsatta.. Men men, ladysnight i baren ikvall, ska jobba en 40 min! Kul!! hahah far vell se vilken strippa vi har ikvall, blir de brandmannen eller polisen ahhaha! :P
Pa torsdag ar vi lediga, skont! Da ska vi till Southbank och sola och bada i fakestranden, sen ska vi tillbaka till harsalongen och fa haret gjorda igen av samma tjej, hon behover tydlgen massa praktik och vi sager ju inte nej till gratis tvattning och styling! Men de ar sa varmt har, gar knappt att fa sminket att sitta kvar. Hade 36 grader igar helt sjutk, blir inte battre heller, men de ar anda skont med tanke pa hur kallt de maste vara hemma!


Cricket!

Hej hopp! Nu ar vi pa topp!
Jobba hit andra jobb dit, Livet trallar pa..

Ja som sagt vi har jobbat en hel del pa sista tiden. Borjar kannas i kroppen att vi bara sovet typ 4 timmar per natt, men om en vecka far vi var forsta lon fran down underbar och da kan vi sluta flyersjobbet, eftersom de kannpt betalar nagot igentligen och de tar pa oss sa mycket att inte sova kanns de inte vart de liksom.. Men lite till haller vi ut! Mitt i penga bristen hander de som inte far handa.. Har om dagen nar jag kommer hem fran jobbet (05.30) och skulle lagga i drixen i planboken sa sag jag att nagon hade snott alla mina pengar.... mellan 1400-2000kr vet inte exakt men de sooooooooog.. Gick ner till receptionen, de vackte upp alla i varat rum, fragade om nagon anna varit i rummet, och de satt nagot eller sa.. men alla bara muttrade trott neeej, neeh.. osv.. IDIOTER!!! Dock dagen efter sag jag att en av killarna vi bor med blivit ut slangd. Tydligen har liknande saker hant i rum dar han bott i tidigare.. for att vara exakt sa 4 ganger tidigare har saker blivit bestulna i rum han bott i, jag pekar inte finger de kan ju lika garna vara nagon annan, men nu ar vi av med en fransman iallfall (3 to go haha) nejda! Men haller sakerna inlasta i min ryggsack for nu. Man vet ju aldrig om de kanske var nagon av de andra eller deras vanner.. Men ingen hade snatt nagot fran Karoliina eller nagon annan sa (som mamma sa) de maste ha vetat att jag hade gomt min planbok dar och gatt o tagit de.. Men men. kan inte gora sa mycket an att polisanmala, men far ju aldrig tillbaka pengarna dock.. AA blir sa irriterad pa de.. Menmen, vad ska man gora.. Spoa upp dom kanske.. Humm** kanske en idee haha!
Hade iallfall Lordag Sondag ledigt da vi inte behovdes i baren, vad gjorde vi ju festade, ahha mend e var kul. Igar vackte anna oss och sa att vi skulle pa sex and the city lunch, tydligen sa har en ganska fin restaurange med sjoutsikt speicall deal pa sondagar 10dollar for seafood eller steak, o hon hade bokat bord for 6 pers, sa vi joinade henne och hennes vanner dar. All mat var hur god som halst, sa skont att for en gangs skulle inte ata den dar forbannade pasta tomatssasen alt nudlarna vi stoppar i oss varje dag hahah! Efter lunchen gick vi ner till down under och spelade biljard. Fick salskap av ett halvt cricketlag som senare bjod oss ut for kvallen. var kvar ett tag och spelade med dom sen akte vi till Fox i westend och drack drinkar dar, super gott och jatte trevliga killar, sen blev de kebab (min forsta sen jag lamna sverige :) ) MUMMMMMMS! och sen hemfard, riktigt kul var de, och bra engelska och oz killar, de ar mycket artigare och bjuder till och med tjejerna bara for att vara snalla! gentelmen haha! Nej ska inte ge dom for mycekt kred, men de var kul iallfall. Sa inom en anrmaste framtid ska vi pa cricket match ahhahaha far vell se hur de blir :P Dock kan vi ju inte sa mycket om cricket men vi ska forsoka satta oss in i de hela hahah!!


Upp och ner, ner och upp!

Annu en vaker dag med solsken, aa vad jag blir glad! Inte manga timmar somn inatt da vi jobbade till morgonen sov, fyra timmar sen upp och jobba igen. Ska forsoka sova kanske en timma innan jobbet om jag klarar de. Igar var de ladyssnight pa baren, massa roliga priser o tavlingar och en manlig strippa och smetade och kladdade sig och alla tjejer och mobler! Imorse akte vara kara skottska tjejer till aoutbacken, de hade fatt jobb vilket ar jattebra, negativa ar att de ska bo i ingenstans, i "towns" med typ 10 invanare, jobba massa, de far inte bo tilsammans i samma stad o de ar inte i Brisbane med oss. Sa de ar trakigt, men glad for dem att de iallfall fick jobb, (precis som oss sa ar de ganska panka vi det har laget) har ansokt till gronan iallfall, fick mail om att de ville ha tillbaka mig :) Ansokte men fick svar att de inte fatt nagon ansokan vilket ar konstigt :S sa jag vet inte om jag har ansokt eller inte, men sista ansokningsdag ar tydligen over annars maste man personligen ga dit vilket ar lite svart for mig. Men vi far vell se, kanske inte lir gronan iar. OM jag kommer hem i Februari maste jag hitta jobb da. Men de ar iallfall en trygghet att veta att de finns dar. har sokt lite roligare tjanster sa om jag kan fa dem kan de vara vart det! Annars rullar de pa bra. Vi (jag, K och anna) bestamde inatt att pa lordag ska alla som jobbar (i baren) kla ut sig, har inte ebstamt vad an da vi alla maste ha samma saker pa oss (policy typ) men far se! ska bli kul iallfall!
Horde att mina kara slaktingar varit oroliga. Pratade med Katarina iallfall i forrgar om allt och nu verkar hon lugnare, hon var till o med ok med att jag stannar langre "sa lange jag gar pa univeristetet" sen haha!! Efter ett glas vin fick jag dessutom for mig att ringa farfar o farmor, pratade emd farfar och igar ringde farmor ocksa upp! Hon var orolig efetrsom jag varit sjuk innan ocksa, hon ville skicka massa medicin och grejer till mig men jag lyckades (faktiskt) overtyga henne att de var lugnt, att hon inte behovde gora det och att jag ater ordenkligt!
Sa nu har jag avverkat nastan alla (som ar super oroliga iallafall) Men ni har ju mitt number, (om inte sa finns de pa facebook eller hos mamma eller pappa) Sa de ar bara att ringa eller smsa om de ar nagot eller man vill fa tag i mig :) Jag vill emr an garna hora fran alla men kan inte sitta o ringa alla sjalv!!
aaaaah! Nu maste jag ata och sova, hoppas jag hinner innan jag borjar jobba!


Bytte

Hej hopp!
Firade med massa goohn igar med skottska tjejerna, vart en riktigt kul kvall och i slutet av kvallen hade nastan alla (roliga) pa hostelet joinat oss i var lilla fest! var hur kul som halst. Inte lika kul 8 imorse da vi var tvugna att ga upp (tidigt btw) och packa alla vara saker och bytta hostel. Men som tur var sa korde en kille pa vart gamla hostel oss till de nya (thank god, hade aldrig orkat ga med vaskan) vaskorna blir bara tyngre och tyngre, och storre och storre for varje dag som gar. Vet itne hur vi gor de da vi inte har rad att kopa nagot :S men anda lyckas de vaxa. Borjar bli riktigt riktigt tunga nu (f*n hahah) Chekade iallfall in pa vart nya hostel som ligger precis over baren dar vi jobbar. Samre hostel ar de men ligger ju precis brevid jobbet sa vi sliper ga hem i 30 minuter varje natt nar vi slutat jobbet sa de ar de vell vart, for var sakerhet liksom :P  Har ett staff room 6 pers, tyvarr ar de bara killar dar inne :( och inget eget badrum utan du delar med alla pa hela vangingen typ, vilket ar ca. 50rum... inte sa kul men de far duga, far staff pris pa rummet ocksa vilket ar 15 dollar per natt sa de ar vell ok.. Flyserjobbet rullar pa. Idag var de 5 till som delade ut flyers dar jag stog sa vi stog mest och pratade med varandra haha. De gor att timmarna gar lite fortare. Ska pa staffmeeting nu, vart fortsa, spannande. Sen forsoka fa i mig angot for jag ar sa HUNGRIG!!!!!! Ikvall och inatt ska vi jobba! hella natten lang!
Onska oss lycka till!


SOL!

En annan dag i Brisbane! Vaknade upp och det var soligt, aaah, jag blir sa glad nar solen skiner! Gjorde flyersjobbet pa formiddan, dock tog flyersna slut sa vi fick sluta 40 minuter tidigare fast fick betalt for hela timmen :) sen gick vi till down under bar dar vi nu jobbar! Fick varat schema for veckan, fick ihop 36 timmar vilket ar jattebra och vi ar jatteglada och tacksamma for det! Jobbar dock typ varje kvall hela veckan men de funkar! VI ahr inga penagr an sa vi kan anda inte gora nagot annats pa kvallarna sa da kan vi lika garna jobba!
Sen nu mote vi vara tre skottska vanner vid bas, de ska folja med till vart hostel och tvatta da de typ inte finns laundry service nagonstans har! Hjalp! Dessutom ringde Nicklas imorse (mammas vans bror som bor i Melbourne) Jag har fatt anvanda hans adress och fatt bank osv att skicka alla papper dit. Iallfall sa hade bade mitt bankkort och taxfilenumber komit fram dit (har varit ganska orolig over de lange) men nu hade de antligen komit och de gjorde mig ocksa glad. Dessutom sa han att han kunde skicka upp dom till Brisbane at mig, Saaaaa snallt! tack sa hemskt mycket Nickals!! Aaa, idag har faktiskt varit en riktigt bra dag tycker jag! Nu ska vi hem till hostelet o tvatta och dricka vin eller tror inte ens att man far diskriminera ordet vin med att kalla goohn vin hahaha!

KRAM!!!!!!!!!!


Should i stay or should i go?!

Pratat med bade mamma och pappa nu. Blev dock inte sa mycket klockare men de kanns bra iallfall. Som sagt sa har jag fundeirnagr pa att stanna en extra manad eller tva. Men tar fortfarande allting dag for dag sa de ar svart att fatta sanna beslut nu. Far se hur allt kanns om en vecka eller tva. Nar man borjar fa in en vardag har. Fiona kom iallfall forbi med massa kakor som hon tagit fran subway (hon jobbar dar) sa de piggade iallfall upp an! Vet inte hur jag ska gora, nu nar man har ett jobb har och de ar varmt o allt kanns de konstigt att aka hem dar de ar kallt och jag ar arbetslos. Men vi far se, langtar hem ganska mycket.. Men men Day by Day sa far de bli!! Solade idag, var skont att antligen sola den nu sa "bleka" kroppen, skottiska tjejerna kom forbi ocksa sa de var kul att traffa dom igen! Imorgon ar de off till flyers jobbet vid tolv sen ga a se om vi har fatt scheman! Hoppas de fina vadret haller i sig, man har ju blivit van med soliga dagar nu!!
Far vell se, vad tycker ni?
Should i stay or should i go?

<3

 

Langtar tillbaka till lata dagar pa Bali med surf, sol, bad och fest!

 

FAST att vara i Brisbane och ha barjobb ar ocksa bra!! :)
Kanns markligt att aka hem om mindre an en manad nu nar allting loser sig har..
Humm.. far vell se vad som hander,
kan ju inte saga att jag inte tanker ibland pa att stanna lite langre...


BARJOBBET!

AAAH! Vi fick bar jobbet! aaaah! Saaa roligt, Nu jobbar jag och Karoliina pa Brisbanes popularaste student och backapackers bar!! Vi ar saaaaa glada, och coola :P haha! Jobbade i forrgar igen, gick bra. Lite lattare att hora vad folk bestallade och viste lite mer vad som ar i vilka drinkar. Igar gjrode vi oss iordning och gick till jobbet igen. Visade sig dock att de bokat in for manga i baren eller nagot och att vi inte behovdes, de var trakigt da vi verkligen sag fram emot att jobba. Men vi drack nagra drinkar i baren, fick skjus hem av securityvakten som inte tyckte de ar sakert for oss att ga hem haha (fast vi gor de varje dag) Men de var skont att for en gangs skull slippa ga! Sen hangde vi med nagra pa hostelet och drack goohn ( Australienskt box vin, billigaste som gar att dricka darfor dricker alla backpackers de haha, 70kr for 4 liter!! Haha) Men blev en relativt tidigt kvall (01.00) Imorse vaknade vi upp runt elva, behovde verkligen sova ut sa de vaar skont, klade pa oss och nu ska vi snart ga till "stranden". De ar ingen riktigt starnd utan en konstgjord typ med kristallkalrt vatten, kan inte riktigt forklara efetrsom vi inte avrit dar an men kanske kan saga battre imorgon! Men vi ska iallfall ligga dar idag med vara skottska vanner da idag typ ar anda dagen da de ar sol ute!!!! Weeej! Ikvall ar vi lediga fran bada jobben sa de blir ata o sova tidigt, kanske forsoka skypea lite ocksa!!


Hela natten!

Blev hastigt igar. Sprang till bussen, han hem. At middag (nudlar, agg o morotter) haha!
Gjorde oss iordning och gav oss ivag till baren, var dock en timme tidiga sa vi sepnderade fortsa halvtimmen med att ga runt kvarteret hundra ganger sen gick vi in. Jobbet var hur kul som halst, forst var de lite nervost, hora vad alla bestallde, komma ihag vad som ar i vilka drinkar osv. men sen borjade de rulla pa. Skulle slutat 9 (eftersom de var test jobb) men i slutandan vart vi kvar och jobbade till 05.00 (stangning) helt otroligt! Vi dansade runt, serverade drinkar, ol osv i baren, hade lite dansmoves till vissa latar ahha, hur kul som halst! Men agern hade gick under kvallen utan att saga hejda sa vi vet inte om vi ska jobba ikvall igen, om vi ens fatt jobbet eller vilka tider osv. valdigt forvirrande.. Kom hem typ halv sex imorse, tog taxi hem for benen orkade inte bara oss hela vagen hem (plus att vi inte hittar haha) sova 4 timmar och sen upp igen internet en snabbis sen off to work. Flyers haah! Weeej! 
Ska ivag och dela ut lite reklam nu!


JOBB ALERT!

Okej, maste springa till bussen sa hinner inte skriva mycket!
Jobbade idag igen, delade ut flyers. Karoliina stog brevid en tjej som varit i Brisbane en langre tid och hon sa att vi skulle ga till down underbar (backpakcers o student bar) och fraga om dom behovde hjalp for dom skulle tydligen behova de i helgen. Sa efter jobbet traskade vi dit. Pratade med chefen och ikvall ska vi jobba! I baren haha!! Sen ska vi typ jobba helgen ocksa o sen far vi vell se om de vill anstalla oss! hihii!
Men maste springa nu, maste hinna hem o byta om innan jobbet borjar igen!
aaaaa! ar sa glad, ska inte ta ut nagonting i forskott men kanns bra iallfall!
Blir dock ltie svart att hora vad alla bestaller nar de ar musik o alla pratar olika typer o dialekter av engelska!
men men onska oss lycka till!


Krigare ar vad vi ar!

De senaste dagarna har vi varit otroligt duktiga och ambissosa! (hur de nu stavas :S haha)
Igar gick vi Karoliina finslipade sitt cv och jag skrev ett engelskt. Sen printade vi ut 10 kopior och begavs oss ut pa gatorna for att leta jobb. Forst var vi lite nervosa, var tvungna att ga upp och ner for gatan 3 ganger innan vi vagade oss in nagonstans. Forsta stallet var en skaskig bar, haha de ville anstalla oss men efetrsom vi int ahr nagot RSA (utbildning i typ sakerhet eller nagot likanande, men kursen kostar 1000kr sa darfor har vi inte gjrode den) men darfor kunde de inte anstalla oss. Sen gick vi runt i affarer, barer, cafer osv. Gav ut 10st cv till olika stallen som verkade vara intresserade. De sa dock att de fatt in manga cv men vi haller tummarna. Hoppas pa nagonting iallfall. Imorse gick vi upp med tuppen och begav oss in till ett hostel som har en jobbdesk. Dar far man hjalp av dom att hitta jobb och nar man far ett maste man betala dom 350kr. Vi fick dock jobb direkt imorse och kannde att de kanske var vart att betala dom pengarna. Sa nu har vi iallfall jobb! De ar inte varldens basta men vi delar ut flyers for en butik. Star tva timmar om dagen manadg till fredag (vet ej for hur langa, men verkade som en langre period) och far 70kr i timmen. Sa ca, 140kr om dagen far vi iallfall in i inkomst, de ar absolut ingen formogenhet och vi maste hitta nagot battre men de ar en bra start och jag ar stolt over oss! Pengarna betalar iallfall boendet for en natt sa vi gar inte helt minus varje dag hahaa!!

NU har vi gjort vart forsta pass. kanner oss som krigare som kampade pa Brisbanes gator emd att ge ut sa extremt mycket flyers, kommer nog inte orka vara lika ambissos om typ tva veckor (om vi mot all formodan skulle vara kvar pa samma stalle) men de ar bra! 
Borjar kannas battre, jag kommer dock ha svart att fa jobb eftersom jag inte kan jobba langre en an manad. Okej jag kan ljuga men kan liksom inte ljuga att jag ska stanna ett ar. Sa vi far se hur de gar. Vi har mycekt att fundera pa men de blir nog bra!!

Vadret ar tyvarr inte pa topp dock. Har varit mulet alla dagar vi varit har. Skulle ha varit soligt idag men de regnar.. Horde dock att de ar -27 hemma. Burrrr inte lockande. kommer nog fa en chock nar jag kommer hem. Hahah

Saknar alla sa himla mycket, bara sa ni vet <3


BRISBANE

I sista sekund foll saker o ting pa plats! Vist bussen gick inte den dagen vi ville och vi var nara att sova pa stranden, men nar skymningen foll och vi vandrade pa gatorna vid bondibeach hittade vi en stor annons skylt pa en byggnad och uthyrning av lagenheter. Ringa och de hade ett rum ledigt! Yes! Dock minimum stay 4 dagar, som tur va skulle vara engelska kompisar stanna och kunde ta rummet och sen smyga in oss! haha! Sa de loste sig och vi hade tak over huvudet aven en natt till! Dagen efter (4 Januari) uppstigning, pakca, duscha, frukost och skjus ivag till greyhound bussarna! aaah, harligt att resa! Bussresan som skulle ta 15 timmar visade sig ta underbara 18 timmar. Men dock hade vi inga jobbiga insidenter vilket vi ofta tidigare rakat ut for sa kanndes bra (peppar peppar ta i tra) Men kroppen kanns dock som den blivit kord i torktumlaren. Val framme i Brisbane i morse hade vi ett harligt vader av regn. Vanade pa bussstationen i 2 timmar och fick sen hostelet vi skulle bo pa att hamta oss. Nu bor vi (ingen aning om vad de heter haha) men precis over en liten bro fran stan, i ett dorm med 4 andra tjejer! Tillbaka i vaningssangarna ar vi! Nu har vi iallfall lyckas hitta bibloteket sa vi kan vara inne pa internet i en timme gratis haha! Bra dar tjejer! Narmaste dagarna maste vi soka runt efter jobb sa hall tummarna for oss for vi behover all lycka vi kan. jag och Karoliina satt och funderade haromdagen, vad kan vi, avd ar vi bra pa, vad har i erfarenhet i dessutom... Ehh, jaa de vart en marklig tysnad da vi varken kan servera, koka ordenkligt australieniskt kaffe eller gora coola drinkar, men de kommer losa sig, vi hamnade iallafall i slutandan av konversationen i koket forsokandes att balansera massa tallrikar haha!
Sa vi kanske har en chans iallfall!


SYDNEY!

GOTT NYTT AR!!

Jaa, sa var det nya aret har! 2010, jattekonstigt! Nytt decenium och allt!
Nagon som lyckades forfylla nyarsloftena fran forra aren??
Jag kommer knappt ihag om jag hade nagra, men om jag hade de har jag inte lyckats uppfylla dom. Men de gor inget for jag ar glad anda!!

Sist jag skrev var vi Melbourne och lite msatt hemlosa.
vad hande, jo vi akte nattbussen till Sydney, aah alskade nattbuss (NOT) hemskt skumpa runt i 12 timmar pa bussen, men men, vad ska man gora!! Vi ar ju trots allt vana vi det har laget. Inga jobbia otacka handelser rakade vi ut for sa vi ska vell vara nojda! Har lyckats bo i en lagenhet sa liten att den kan inte kallas lagenhet, snarare ett rum. I detta rum bode vara 3 skottska tjejkompisar  + lite andra manniskor (haha). Snalla som dom ar lat dom oss stanna hos dom i tre natter!! Har lite ont i ryggen av att sovit pa ett hart golv haha, men de gar bra. Slapp iallfall sova utomhus!Idag star vi dock med samma problem. Hade tankt att aka till brisbane idag men allting ar fullbokat sa vi aker dit imorgon istallet. Dock innebar de att vi ar hemlosa (PA RIKTIGT) inatt, sa vi far vell se hur de gar. De ar omojligt att fa boende pa hostel osv. Men vi ar krigare sa vi kommer klara oss!!

Nyar var iallfall underbart! helt otorligt, stog nastan precis under bron och stag fyverkerierna over oprahuset och over mig pa bron, helt magiskt! Hela dagen var en anda fest som varade anda in pa morgonen dagen efter! En san upplevelse!!!

Annars har vi hangt pa bondi beach. HArligt att fa battra pa brannan lite, dock ahr de resulterat i att jag flaganar overallt hahaha! Men de blir bra, idag regnar de dock sa de ar inte sa mysigt. Men de ar iallfall tillrakligt varmt for shorts sa de ar allting nagonting!
Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om Australien, jag gillar landet, tyvarr ar de dyrare an Sverige vilket ar lite knepigt men de. Och de ar fint, och om vi ahde penagrna skulle vi nog kunna sa sa mycket mer av landet for de ar verkligen varkert, maste bara ha cash sa man kan se de pa riktigt! Men de ska vi till brisbane och fixa nu!!!!!!


RSS 2.0