every day is so full med things to dooo!!!

Senaste tiden har det flesta inlaggen varit ganska oangagerade och statt jobb, sova ata sova jobba. Men nu har vi rykt upp oss haha! eller njaa inte riktigt men nu har jag borjat skriva ner allt som hander sa jag faktiskt kommer ihag att beratta saker haha!! Sma medelande pa min mobil pluppar upp sa jag vet ajust det, vi gjorde ju detta haha!! Ber om ursakt i forvag om sakerna vi gor ar lite lama och jag far att lasa en engelsk bok som att traffa shakesper sjalv, men allting ar ju anda annrolunda och forsta gangen vi gor de i Australien, saker sker lite annrolunda har (och ar dyrare att utfora) sa darfor ar de varda mina datatid pengar och eran lasning! Sa vad sager mobilen att jag har gjort. Jo jag Karoliina, Lisa och Antonio (lisa en tjej som jobbar for boende i koket och nu ocksa nara natter i baren, dessutom varan roomie och nya van senaste tiden) (Antonio, supervaltranad brasse som jobbar som securty vakt i baren, men valdigt snall och villig nar vi kommer med forslag om alla vara roadtrips vi vill pa, dock sa han faktiskt nej nar vi ville till koalasantuary haha suprise suprise) Men iallfall vi tog en svang till IKEA for att kanna oss lite svenska (fast de ar bara jag och karoliina som ar svenska :S haha) Men vi provlag i alla sangarna, lasades vi bodde i visningsrummen, attakerade varandra i lekrummet och at massa kottbullar med potatismos, lingonsylt och brunsas!! MUUUUUMMMMSSSSS! Lite variation fran min dagliga dos av sushi haha! Dessutom kopte vi pa oss knackebrod (nastan slut) tonvis (overdriver knappt) billig choklad (var nastan slut innan vi komit tillbaka till bilen) och massa andra harligheter. jag o Lisa inforskaffade oss en fotoram som vi ska gora ett colage av, sa vi fotar forfullt pa allt som ror sig (oss sjalva mest dock) till vart fina colage! Dock har min kamera gatt sonder.. allt jag fotar blir helt vit, jag vet inte vad som hant, jag har inte tappat den eller natt, den har bara blivit samre och samre och nu tappat livslusten helt, sa ursakta om bilderna blir ljusare och ljusare, de kamerans fel sa skyll pa den, dock betyder de att jag inte kommer kunna ta nagra fler kort innan jag kommer hem vilket suger!!!!

Var pa (australiensk) bio har om dagen (som att de ar nagot speciellt haha) sag Avatar 3D, jaaa jag vet att vi ar efterblivna, att hela varlden redan sett den o den kommer pa dvd pa onsdag! Men vi ville iallfall se den, och nu pallade vi oss dit, sa med en redig kartong popcorn tryckte vi oss ner i stolarna for den 3 timmars upplevelse som faktiskt var nagot over det vanliga, kan dock inte saga det ar min favorit film (som alla andra verkar tycka) men den var bra, otroligt bra gjort, haftigt och histrian var lite klyshig (har dock inte nagot emot de ;) ) men bra!! Man borde dock ha pauser i sanna langa filmer, man hinner ju kissa pa sig innan man komit halvvags liksom!

Igar fick jag och karoliina tsm med anna aran ( eller vi ar de snyggaste i baren) att gora promotion for Baren pa Uni. I Mandags kom alla eleverna tillbaka fran sitt sommarlov (alla nya ocksa) och de far alla foretag osv chans att promota sig och visa upp sig. Sa sjalvkalrt var vi dar: Come and drink with us, here have a free lollipop ahha! VI dansade runt, kvar ut flyers, klubbor och fick folk att skriva upps sig for loyaltycards! Var faktiskt vadligt kul, dock sa varmt att man svettades sanna kopiosa mangder! Ska till ett annat uni imorgon igen och gora samma sak! Ska bli kul, forutom att ga upp sa tidigt!

Idag tog jag karoliina lisa antonio och fabio (annan brasse kompis) en roadtrip till Surfursparadise! Hur harligt som halst, massa sol och bad! Jag smorjde in ansiktet tva ganger (vi var dar i 3 timmar haha) skoljde noga bort saltet fran ahvet hela tiden och bar hatt, dock ser jag anda ut som en tomat, men inte alls lika illa som forra gangen, hoppas detta kommer lagga sig som en snygg branna! Men det var kul! Skulle ata pa IKEA igen pavagen hem men Antonio missade avfarten (tror bara han inte pallade med oss dar igen haha) sa de blev hedeliga dagliga sushi atandet istallet, men de sager jag inte nej till! Sen har vi en tjej som ar frisor pa hostelet sa hon klippte mitt har for 15 dollar sa nu kanns det frashare och uppfriskat (var i stort behov av det!!) Efter det gick jag, rachel, tommy och.. jaa bara massa namn i era oron och bowlade! Var kul! Jag van inte men kom inte sist eller nast sist sa de sa (okej da, tredje sist) Karoliina ar sjuk, har feber och kanner sig inte sa bra sa hon stannade kvar pa rummet och kurerade sig! Men de var lange sen jag bowlade sa de var kul att trana upp skillssen igen (haha eller :S) 

Igar fick vi dock en trakig nyhet, vi var tvugna att flytta ut ur varat harliga rum 303, (de basta eftersom airconen funkar galant dar och for att tredje vaningen ar den basta. Lang historia varfor men vi fick flytta in i girlsonly staffroom, pa andra vaningen dar det luktar hast och airconen inte funkar ALLS! De ar sa varmt sa alla sover typ nakna hahaha! Men de ar ett rba rum for vi bor med massa kompisar, har tv, balkong, privat ingang, badrum (inte de basta dock) Storsta pluset ar att Jess bor dar, min alskade rodhariga van (som ager en platttang!!) haha mest for platongen som jag flyttade dit utan att gora allt forstort vasen av mig (bara lite) Dock fanns det bara overslafar lediga, och jag kan inte riktigt sova i overslaf utan galler for da jag ramlar ner (jaa jag har provat, ramlade ner och slog illa ryggen) dessutom ar det extremt laskigt att vara dar upp i den aldelses vingliga sangen. kommer INTE pa fragan, sa nu har jag demostatift flyttat ner min madrass pa golvet i mitten av rummet sa jag ar lite i vagen sa nagon kanske far spunk pa mig och byter haha! men om en vecka flyttar en tjej ut (med nederslaf) och jag har forsta shing pa den!!

Nej nu ska jag ga och svettas lite i mitt rum haha!


Ett andetag bort




  • Det kravs en del for att en manniska ska bli till
    karlek och sen 9 langa manader av vantan
    ett liv fullt med uppleverser dar du gor avtryck pa varlenden
    men nar en manniska lamnar oss gar det pa en milles sekund
    ett andetag och sen kan man vara borta
    men med avtrycken du gjort pa varlden kommer vi alltid kunna minnas dig

    Du har gjort avtryck pa varlden och
    kommer alltid minnas som en val omtyckt och bra man


    Foralltid alskad och saknad
    Goran Magnusson






    Livet ar inte dagarna som
    gatt utan dagarna vi minns

Rulla rulla liten bullen..

Timmar blir dagar, dagar blir veckor, veckorna blir manga.. Allt rullar pa har. Ar ungefar beroende av sushi vid det har laget men de har vell aldrig skadat nagon. Igar hade vi pimps and hoes farwell party for en av vara managers. Det var kul och lite markligt, men sjalvklart gick vi alla tjejer fullt in med korsetter och allt hahaha! Men det var kul, dock lite svart att andas mot slutet av kvallen haha!! Annars jobbar vi och star i. Hade en man i baren har om dagen som drixade oss alla hur mycket som halst sa jag och karoliina tog en valfortjanad shoppingrunda for pengarna haahaa! men mycket jobb ar det. Planerar varan nasta lilla trip till guldkusten snart. Ska forsoka fa ledigt i helgen sa vi kan aka dit! men denna gang med massa solkram haha! har varit mulet har i Brisbane i flera veckorn nu, borjar bli lite trottsamt!
Har borjat springa lite. 3 ganger efter jobbet har jag varit ute pa en nastan timmes runda. Gillar inte att springa nar det ar ljust, sa skont att springa pa natten, eller jaah, solen brukar ga upp nar jag ar pavag tillbaka men de ar sa vakert att jag kan sta ut med det solljuset! Kanns bra att tomma tankarna och fa ut lite aggretioner pa alla kunderna!
 Imorgon ar det lillebror Williams dop, onskar jag kunde vara dar.
Hoppas allt gar bra!


Harilga tider!

Och sa kom jag inte hem.. Nea i Mandags stog jag inte dar pa Arlanda, men nu ar det fyra veckor kvar tills nasta planerade hemdatum ar, sa forhoppiningvis om inget annat kommer upp sa star jag dar da istallet! Senaste tiden har varit mycket jobb, sova festa jobba.. haha varan harliga rutin! Men det ar kul, haft valdigt roligt. Hade mingelfest for alla "viktiga" inom koncernen igar pa rooftop och vilka tva underbara fick jobba da, jo jag o karoliina, lite stolta over att dom valde oss och inte nagon som jobbar har langre, men dom verkar valdigt nojda med oss sa de ar bra! var iallfall hur kul som halst, fixade och pyntade, och halla koll pa saker sa de gar ratt osv! precis som jag alskar! Mycket lyckad kvall aven om vi fick nagra fula mormorsbroderade talt till klaningar att ha pa oss, men vi pimpade upp dom med lite snore och sen rockade vi vara fula klaningar haha! Och tro de eller ej sa fick vi annu varre blommor att satta upp i haret, kunde de bli battre :S Karoliina har bilderna pa sin kamera sa kanske kan fa upp nagra harligheter som ni kan njuta med haha! Idag ar det loveboat tema i baren, vi firar alla hjartans dag idag istallet for imorgon for de ar mindre folk dar da.. Ska bli kul, fattar inte riktigt hur de kmr ga till men de blir kanske bra haha! Valentines day imorgon som alla papekar, jag gillar alla hogtider, alltid bra nar de finns en anledning och fira. Borjar dock kannas som de blir mindre och mindre bra imorgon, far vell se.. en av vara manegers sa att han ska ta ut oss pa lunch om vi inte har nagra dates, vilket vi itne har haha. sen blir det vell bio, valentines day kanske hahah (om ni vet vilken jag menar :S men den verkar iallfall sjukt bra) om inte sa far jag iallfall smalla i mig massa popcorn volket aldrig sitter fel :D och sen lite vin sa blir de nog bra igen haha! Nej nu ska jag jobba jobba jobba! Ar sa trott, men sova kan man gora i graven som alla sa snallt papekar varje gang man gaspar! Var pa panncakehous haromdagen, Saaa gott men hade ont i magen i tva och en halv dag efter. herregud.... inte bra for mig.. Nu ska jag komma i loveboat andan haha!


ByronBay

Lyckades fa upp iallfall nagra fa bilder fran Byron Bay! Stranden paminner lite om Gotland,
fast den var mycket storre o finare, vagorna var enorma!!











Monday and tusday and wensday ....

Sa var det Mandag igen. Helgen var tung, jobbigt de sista passen innan en ledig sondag.Sondagen vart dock inte som planerat men de var vell bra anda, ska inte ga in pa massa detaljer men det vart en galen kvall som inte riktigt slutade som vi tankt oss.. Mandag idag, hade staff meeting, ska ha love boat tema i helgen for att fira alla hjartans dag!! Ska bli kul, far vell se vad vi far pa oss denna gang.. I fredags jobbade vi i wonderwomen outfits, jag vet inte vem som var full pa staffmeetingen veckan innan och kom pa den ideen men ehlt plotsligt stog vi dar alla 5 i varsta utstyrseln men arm accesoarer och allt. herregud, vi lyckades ta nagra kort som vi kanske kommer vis for allmanheten har inte bestamt an, de hemskt kanndes det haha!! Det var en kul grej, men jag ar glad den dagen ar over!! Har fatt en ny van ocksa, kommer inte riktigt ihag vad hon heter men de ar en kvinna som bor har, super cool jattetrevlig o rolig, hon ar 36 tydligen och reser runt och ska traffa sin man har hon betsamt sig, o dar hon traffar honom ska hon flytta hahaa! helskon! Knasig ocksa kanns som att prata med nagon i var alder, men hon ar snall!! Sa ska ta nagra drinkar med henne ikvall, men inget for galet haha!! Har ocksa fatt kontakt med kvinnan i komunen som ska hjalpa mig med matte c shosan, gar vell sadar men komit en bit pa vagen, dock sager hon att jag maste lasa pa distans, alltsa lara mig matten typ sjalv vilket kanns som en extrem svarighet da matte faktiskt inte riktigt ar mitt gomda ess om vi sager sa.. hahaa.. Om det var sa himla latt tror hon inte att jag redan att last kursen eller?? SOm att jag agr och drar pa de for skojs skull, inte riktigt vah! men men, hon borde vell maila tillbaka snart da helgen ar over! Vadret har har varit ganska mullet och regigt senaste tiden, har om dagen kom folk in i baren och sag ut som de hade duschat med kladerna pa for de var sa blota!! hoppas de blir battre snart sa man blri lite upp piggad, kanner lig valdigt trott senaste tiden.. Nej nu ska jag ga och lagga mig haha, orka ikvall ocksa!

Lite bilder fran "strayday"


Lite bilder fran Australia day ala K




Jag och anna o var kara van Kangrun




Sa glada ar vi haha!!




Jag och Chopper (en av security vakterna)



Me and my love



Vi var pa sightseeing!!


15 Mars ses vi <3

Sa var det gjort! idag var jag och bokade om biljetten, sa nu om inget annat kommer upp, lamnar jag Australien den 14 Mars och den 15 Mars pa formiddagen sa kommer jag sta dar pa Arlanda och vanta pa er!! Eller vanta pa er? det ar vell ni som vantar och jag som kommer haha! men men!! Vet att det ar fortfarande langt nu tills jag kommer hem men kanner mig nastan lite nervos av att komma hem, traffa alla, kommer ni fortfarande gilla mig? Vill ni ha hem mig :S haha lite pirrigt, som nar man ser nagon man gillar, de pirrar i magen, lite sa kanns det! Men det ar kul! Emelie fragade om jag hade nagon hemlangtan och det har man vell alltid nar man ar borta hemifran, men borjar vell fa en mera kansla att jag ska komma hem snart, som man borjar bli klar med allt har. Det ar ju fortfarande kul att traffa alla och vara i varmt land och ha ett roligt jobb (dock ar det trottande) men det ar ju aldrig som hemma.. Blir iallfall kvar sa jag kan fira var kara Karoliina pa hennes 20ars dag sarklart! De ska bli kul! Men forst pa tur att fa en fest ar Fiona, fast inte fodelsedag utan farwell, Fiona flyger hem till Belgien pa tisdag sa pa Sondag ska vi ha hejda fest for henne! ska bli kul, men lite ledsamt nar folk lamnar en. Det ar vell de negativa med det livet vi lever nu, folk bytts ut ganska ofta, ena dagen ar man tillsammans och nasta lamnar dom en for att aka till varldens alla horn och man vet att man formodligen inte kommer ses igen. Men det ar anda kul, vi ar vell en grupp har iallafall som kommer vara kvar tills jag ha akt sa de ar bra, men flera hejdan blir det iallafall!

Kom pa att jag glomde beratta om Byron Bay, forutom att hela mitt ansikte forstordes!
Byron bay var iallfall ett valdigt fint stalle, idyllisk liten stad, kanndes och sag lite ut som Are! Sma stad full emd turister, dock alla var typ svenskar vilket var lite laskigt. VI ar sa vana med att kunna prata hogt om allting utan att nagon fattar men nu ar det som att sta i kon pa ica hemma, alla vet vad du sager och tittar haha! Tog oss nagra pinsamma misstag innan vi insag hur extremt mycket svenskar vi var omringade av, bodde till och emd med svenskar haha! Men de var fint iallfall, tank er are fast istallet for att aka skidor surfar och badar man! Natsan samma butiker till och med haha! Vattnet var varmare an i Sydney och i Melbourn tyckte jag! Sydney har varit kallast hittils och Byron varmast! Stranden var hur lang som halst och fin o vit! Men det ar fortfarande varmt, shorts och t-shirt vader! 30 och over hela tiden, sa de ar skont, annars hade jag nog inte stannat lika lange haha!! Sorry oz!

Jobba jobba jobba, mycket jobb blir det, jobbat hela denna vecka och ska fortsatta tills pa Sondag pa jag antligen ar ledig! Ikvall ar de neon party, massa sjalvlysande ateraljer wiie! Anna har kopt wonderwomen outfits som vi ska ha pa oss imorgon hahaha! ska bli kul, vet inte riktigt hur det kommer se ut haha men far vell se..

Lite negativt nu ar vell att matte c kursen jag skulle borja pa den 23 mars startade i forrgar utan att dom sa nagonting, tydligen sokte inte tillrakligt manga till kursen den 23 sa dom korde igang alla i forrgar istallet, surt for mig som ar sa langt borta, kan ju inte starta nu liksom. Sa fram o tillbaka vat kan jag ga, kanske inte far pa pa sthlms folkhogskola heller da jag ar skriven i sigtuna komun, aah! Kan jag bara fa ett betyg i kursen sa vi ar klara, vad problem de ska vara!! Det ar ju inte som att jag ska lasa den for kul jag maste ju ha den till univeristet, avd tror dom? Komuner ar en kompliserad djungel av alder manniskor som vill varka markvardiga, har nagon haft en enkel och smidigt mote med nagon komun person eller ett problem som losts enkelt?? Neaa formodligen inte! AAhh! haha! men men, mycket att tanka pa just nu, valdigt tacksam att pappa och line hjalper mig och forsoker losa detta for kanner mig lite handikappad har bortam, nar man ar sa langt borta fram problemet och inte har tillgang till telefon och internet som hemma.. Men men! De blir nog bra!

Nu blir de sushi iallfall!


Fran ett glas vin till sjukhuset....

Oj oj oj.. Mycket mycket har hant ska forsoka fa ihop iallting haha!!

Forra veckan var det Australia day, kanske ni har sett bilderna pa facebook. Eller som karoliina sa strayday ahahah!! Vi hade staffmeeting och shane (var chef) pratade pa om hur vi skulle lagga upp dagen, vad som skulle kopas och vad som hander. Efter fragar Karoliina mig, nar ar den har stray day som alla pratar om nar ar de och VAD ar det?? hahahah brott ihop av skratt och de gjorde hon sen ocksa nar jag forklarade att det var Australiaday hahaha!! Sjalvklart jobbade vi men det var hur kul som halst! Alla var glada, jag hade en Aussie Aussie Aussie linne pa mig och massa australienflagga tattueringar overallt, haha och serverade alla som glatt firade nationaldagen. men det var kul att fa uppleva, fast egentligen handlade det bara om att bli full, men kul anda att alla overallt verkligen gar in for det och firar, inte riktigt som i sverige, folk vet ju knappt vilket datum sverigesnationaldag ar! men det var kul att ha varit emd om, jag pyntade baren massa och alla var utkladda och utsmyckade med massa australien ateraljer haha!

Har aven varit pa lite sightseeing, en av securitas vakterna fran down under tog oss med pa en heldag! Forst akte vi upp pa ett berg dar man kunde se hur lang som halst. Brisbane ser valdigt marklig ut fran langt hall, massa sma hus och villor overallt, i mil efter mil stracker sig bara alla hus, sen ar de en klump helt random i mitten med ett gang hoghus. Men eftersom vi bor mitt bland alla hoghus tanker man aldrig pa det pa de sattet. Men de var otroligt vakert och man kunde se hela vagen bort till kusten och se havet. Sa vi hade en fika dar med den otroliga utsickten, sen akte vi och at sushi. Hur gott som halst, vi borjar li riktiga hejjare pa sushi! Roligast ar att ata ifran ett band nar dom kommer rullandes, sa mysigt! Sen var vi pa bio och sag its complicated med maryl streep, hur rolig som halst, (jag och karoliina stod saklart for filmvalet) sa tror inte han riktigt tyckte de var lika kul! men men! Sen tog vi en promenad med utsikt over den upplysta (det var morkt haha) bron, hur fint som halst. Later lite som en date men vi var ju alla tre haha! Sa de var kul att fa komma ut lite och se saker!

I Helgen var vi till Byron Bay, galen helg. Tappade bort varandra forsta kvallen och ingen av oss hittade hem, men med lite hjalp fran andra manniskor lyckades vi iallfall bada tva pa olika hall hitta tillbaka till vart rum! Bra jobbat elelr hur! haha! men de var kul! Regnade dock typ hela hela tiden sa det vart mycket sovande. Jag lyckades anda trots de daliga vadret branna sonder ansiktet sa illa att de pa sjukhuset inte ens kunde gora nagonting at de. Hemskt, vart knallrott och fick blasor over hela ansiktet och sa svullnade de upp sa jag ser ut som ett monster. Sjukskoterskan fick mig att borja grata 3 ganger bara for hon sa FEL saker, saker man inte vill hora nar man ar i den situationen jag var i. Jag vet att man ska skydda sig mot solen tror hon jag ar dum eller? tror hon jag gjorde de med flit? Idag ska jag branna sonder och samman hela fejjan, eeh nej saklart inte!! Ahh! Kom iallfall nastan hela och rena tillbaka till Brisbane, var pa apoteket och fick varsta kramen mot brannskador och grejer. Kvinnan pa apoteket fick mig nastan ocksa att sluta i tarar. Hon kunde inte ens forsta att de blivit sa illa, hon sa att jag borde ha solstroke och var forvanad att jag inte hade spytt eller deckat an. Laskigt. Men jag mar vell ganska bra for omstendigheterna. Idag ar de lite battre, fortfarande rott och kliar som fan, men blasorna ar nastan borta, och lite av svullnaden, gor fortfarande ont men de ar battre far man vell saga. Har varit ute och kopt mig en hatt som jag nu gommer mig under.

Igar var vi och gjorde RSA responsible service of alcohol som han behover for att jobba i barer och sa. De var saaaa trakigt och utdraget. Kursledaren bara pratade pa om sitt liv, om lumpen om hur han mormor dricker ol varje dag och blaaablaaablaa, jag kan hela hans livshistoria och det tog bara upp 5 timmar av varan eftermiddag, herregud de skulle typ ta 2 och en halv timma men han bara kunde inte sluta prata. Sen efter 5 timmar insag han hur lange han pratat och bara kastade till oss proven och typ gav oss svaren bara for att vi skulle bli klara, bra kurs dar haha! men nu har vi iallfall certifikatet och baren betalade de sa vi sparade 1000kr pa de!
En till kille fran vart rum har fatt kicken samt killen i rummet brevid (bada jobbar med oss nere i down under) hereregud folk flyger ut som flugor, helt sjukt, okej den ena killen kom full till jobbet, kanske inte de basta nar man jobbar bakom en bar, och den andra killen ar fran frankrike och kan inte sa bra engelska och han forstar inte ens varfor han fick spraken, helt knasigt!! Ska forsoka hjalpa honom och fa en forklaring han forstar idag, men vill ehlst inet visa mig for folk. Maste jobba ikvall dessutom, och jag far inte bara smink pa huden, kul nar man jobbar i en bar att komma ofixad.. inte sa jatte... Aaah vill bara ligga under min hatt tills det blir bra igen.

RSS 2.0