NAtionen talar

Måste bara visa lite facebook uppdatering, har skrattat i en kvar nu.

C; Och mama natur ba *spelar oskyldig* och slänger sol på oss som om inget hänt. Men vi glömmer inte, nästa vecka är det jag som SLÄNGER alla pantflaskor vi har hemma bland VANLIGA SOPORNA!!!

M; 
Sökes! BÖRJAN AV VÅREN! Början av våren är försvunnen, den sågs sist i huvudstaden för 2 dagar sedan, våren kännetecknas med barmark, skinjackor och sol.. vad sol är? Jo, det är det där ljusa som lyste fram mellan molnen någon gång i september förra året, mycket sällsynt naturunder, barnen på dagis lär vell bli rädda när den tittar fram igen

C; Från sl.se: "Förseningar upp till 10 min pga väder." ok, hörrni, det är Väder ute. Svårt att vara i tid då. Men allvarligt, det är ju sjukt att det inte går en buss i stockholm.

E; Börjar dagen med 20 minuters promenad i snöstormen släpandes på lagboken. Kul, verkligen.

And so they go on! Jaah facebook var bombat av alla som undrade hur fan Sverige kan stå still varje gång de snöar?!
News flash!
De har liksom snöat här i tusentals år! De har fan funnits perioder då de bara snöade här, tillochmed när hela jävla landet var under is. Så kära sl´s projektledare och strukturering ansvariga och chaffördistrubutörer, chefer och alla ni som fattar dumma beslut så som att sl-bussarna ska ha sommardäck året runt, jaa just ni.. kan ni göra lite resersch, så ni kan göra ert fucking jobb, så ni slipper bli HATADE av en hel nation.

Sök tips på google; sveriges klimat *hint hint*

Tack på förhand // Sverige


Seriöst!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0