Emelie gästbloggar!

Min kära vän bad mig gästblogga lite för hon tyckte jag behövde skriva av mig lite, so here I am gott folk, enjoy the ride. Vad ska jag då blogga om? Jo ett hett debatterat ämne som det både gråtits och skrattats åt sedan urminnes tider… Klart jag pratar om killar.
Genom åren så har jag träffat dom underligaste typerna så jag tänker dela med mig av min visdom och kategorisera dom killarna du vill undvika till varje pris. Live and learn my friends det här är kanske det värdefullaste rådet ni någonsin kommer att få!

The geek. Nördiga killar kan verka som en dröm. Du är alltid lite coolare än honom och därför vet du att han aldrig kommer att dumpa dig. Visserligen ett stort plus men frågan är om det är värt det? Den nördiga killen (som du hittar på KTH:s campus med en dator i knät och en ryggsäck med spiderman motiv) har väldigt begränsad social förmåga. Dessa killar har under större delen av sin uppväxt suttit inlåsta i sina svettiga tonårsrum framför en dataskärm medan normala personer har umgåtts med andra normala personer och utvecklat förmågan att kommunicera med andra levande varelser. Så även om den nördiga killen är toppen när det gäller att fixa din trasiga skrivare eller att ladda ner det senaste Grey’s avsnittet på mindre än en minut är det helt enkelt inte värt det, för du kommer aldrig att kunna presentera honom för någon. Din pappa kommer tycka att han är ett freak som inte såg senaste matchen i allsvenskan (oavsett vilket lag som spelade eller om det faktiskt är säsong för fotboll) och dina vänner kommer tycka att han är socialt missanpassad för att han faktiskt inte såg senaste Grey’s avsnittet eller vet hur man blandar en Sex on the Beach. Stryk det sista för han vet inte ens vad en Sex on the Beach är. Dessutom så kommer han göra dig galen med sina historier om hur han byggde sin egen dator eller uppfann brödrosten.

Östermalmskillen. Det kanske låter lockande i dina öron att bli utbjuden på fina restauranger (han betalar såklart) och en najsig lägenhet har han ju också. Glöm det. Överklass ungen har förutom den vidrigaste klädsmaken också den vidrigaste attityden. Han är den nördiga killens raka motsats han kommer nämligen alltid tycka att han är liiiite bättre än dig, förlåt jag menar att han tycker att han är lite bättre än alla. På allt. Hela tiden. Det inkluderar även hans inställning i sängen. Han är gud och nöjer du dig inte med en snabb missionären (in ut sprut) så får du skylla dig själv för han har då inte gjort något fel. Om du dessutom överlever så långt att du får den stora äran att träffa hans föräldrar (Cornelia och Noppe Silverstolpe) kommer dom ha exakt samma attityd och titta på dig med förakt. (Om du själv inte råkar heta silverstolpe och vara någon form av avlägsen släkting till dem för då kanske du passar in överklassen älskar ju som alla vet incest). Tro mig, alla middagar i världen väger inte upp för hans dåliga sidor. Inte ens om du får chokladmousse till efterrätt varje gång. Föresten är hans långa backslick skäl nog att dumpa honom. Nu på en gång.

Sportkillen. Han är snygg, vältränad, har massor av vänner och alla tjejer vill ha honom. Den bistra sanningen är att ja han är snygg men han har ett IQ på ungefär en tre årings nivå. Eftersom han har spenderat all sin lediga tid på att träna (och slå i huvudet och därmed döda de få hjärncellerna han faktiskt råkade födas med) så är han en usel konversatör. Han tror att andra världskriget varade under medeltiden och att tyngdkraften är något som amerikanarna försöker lura i oss existerar. Men du kan ju alltid be honom hålla käften så du bara kan titta på honom (cause it’s a pretty sight!) men tro mig det blir tråkigt i längden. Om du nu skulle stå ut med att han inte kan prata så kan du ju räkna med att ni aldrig kommer vara ensamma. Hans vänner kommer alltid att vara med, jämt. Det är Bro’s before Hoe’s kodex som gäller. Skulle ni mot all förmodan få vara ensamma så kommer han bara vilja ha sex med dig för att ha något att skryta om för killarna i omklädningsrummet. När han väl har haft sex med dig så kommer han dessutom dumpa dig för att du är yesterdays news. Slutsats this boy is pretty lame.
Den känsliga. Killen som tar med dig på månskens promenader och håller din hand medan han viskar en egenkomponerad kärleksdikt i ditt öra får mig att vilja kräkas. Han vill konstant prata om sina känslor och är definitivt inte rädd för att gråta vilket han bevisar gång på gång på gång. Killar som har levande krukväxter, pratar med sin mamma varje dag, har manikyrerade händer och kan slå dig i att citera ur SATC är förmodligen gay men fortfarande i förnekelsens mörka garderob. Spring så fort benen bär dig! Trots att vi lever i ett modernt samhälle vill jag ha en man som faktiskt är manlig. Fotboll, öl, grillning, trädfällning, rutiga skjortor och skägg. Bring it on Mr skogshuggare hellre det än en feminin man som gråter. Förlåt men så är det.

The bad boy. Han står på scenen och ser dig rakt i ögonen medan han med raspigt sexig röst sjunger att du är den enda tjejen han någonsin kommer att älska och du faller självklart för det. Efter låten är slut och bandet meddelar att nu är det paus så är han spårlöst försvunnen. Efter att ha finkammat hela lokalen så hittar du honom tillslut i ett förråd hånglandes med en blondin gammal nog att vara din dotter, typ. Efter ca 2 veckor kommer denna kille stå utanför din dörr full som ett as och vråla så att hela världen hör att han älskar dig, att hon inte betydde någonting och att han inte kan leva utan dig. I brist på befintliga poliser i närheten så släpper du tillslut in honom och förbereder dig för att ha en mogen, djup diskussion om hur han har behandlat dig. Don’t even bother girl för han har redan däckat i din säng med skorna på.
Han kommer sedan bo på din soffa och äta all mat i ditt kylskåp i ca en vecka medan du tvättar hans kläder och betalar hans räkningar för att sedan säga ”sorry babe, you´re not the one for me”.

Killar, killar, killar varför kan ni inte bara vara som vi vill ha er? Snygga, smarta, rika, charmiga och roliga? Ska det verkligen vara så svårt att leva upp till det?!




Så brudar, vilken är din typ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0