SOL SOL SOL

Andra dagen pa Kohpangan! Ja igar kom vi alltsa fram hit. Vi gjorde en ordenklig rundvandring for att fa koll pa laget och lara oss hitta overallt. Sen gick vi tillbaka till bungalown, tog det lugnt duschade och gjorde oss iordning for kvallen. Nar vi runt 10tiden kommer ner pa stranden fick vi en smarre chok. Langst hela, verkligen hela stranden var det olika buckets stand. For er som inte vet vad buckets ar sa kan ni tanka er en hink som barn brukar leka med och gora sandslott, dock ar denna inte fylld med sand utan alkohol. Finns massa olika blandningar att valja mellan, helt otroligt!!! Hela standen var full med manniskor och bucketsstand, jag har alsrig sett sa mycke alkohol i hela mitt liv tillsammans, det var helt otroligt, vart att komma hit bara for att titta pa de. Och konkuransen mellan dem ar helt crazy sa alla forsoker ge bast pris och pyntar dig med blommringar och halsband av alla mojliga blommor och material. Helt otroligt!! Men det avr hur kul som halst, de roligaste var nar de helt plotsligt borjade spela svennebannan, gissa vad chokade vi vart, det ar liksom inte ens mycket svenskar har hahaha!!! Hur kul som halst. Men deta ska vara en partyo sa vi far vell njuta, har inte festat mycket pga dykningen! Dessutom har vi hittat en liten restaurang som ar ganska billig men har varldens plasmatv som de kor stenhart med alla vanner avsnitt, sa vi har redan hunnit bli stammisar dar. satt dar i flera timmar i morse och ar och tittade hah! har ju varit helt isolerad fran tv varlden senaste tiden sa man blir nastan hypnotiserad av den!  
Varmen har inte varit ett problem fram tills nu. Det ar helt sjukt varmt pa denna o, vet inte varfor kanske for att de inte kan blasa in nagaon vind. Helt sjukt varmt man orkar liksom inte ga ut, att ligga och sola ar inte ens att tanka pa! Men snart ar de over, monsunen ar pavag hit. Vi hoppas hinna lamna on innan den kommer for da kommer vi bli strandsatta :S men vi marker vell nar vadret borjar andra. Efter detta blir det formodligen Kho samui och sen malaysia, men vi har verkligen ingen koll alls pa malaysia sa om nagon har nagra tips, bring them on! hahahaa!! 
Brannde bena igar pa baten pavag hit sa har ganska ont, vart dessutom forvanad att de ar sa dyrt med solskyddfaktor har, kostar mer an boende, nastan 400bth alltsa 100kr for en lite burk, dyrt!!! Men men ska forsoka ga och inforskaffa mig en!!! nu ska jag njuta av airconen har innan jag maste ut i varmen igen!!

Kommentarer
Postat av: Bella

Jag sa ju att du skulle ta med solskyddsfaktor! gjorde du inte det?!

puss

2009-10-27 @ 22:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0