Change of planes

Forsta dagen pa resan, forsta dagen i Bangkok, forsta kvallen, forsta personerna vi moter.. T
ipset lod: Planera inte!!

Jaa sist jag skrev trodde vi att vi inom kort skulle lamna Kho Tao. Sa vart dock fallet inte.. Vi full gjorde var dykarexamen! Klarade den, hade en blot utekvall och firade, en dag pa stranden och sen var vi pat igen!! Fran att inte ha velat dyka alls, har jag nu gjort nasta steg i dykarutbildningens langa harrang och blivit advanceddiver!!! Kanndes sa naturligt att fortsatta + att det ar hur kul som halst! Visserligen vart det annu 8000 bth alltsa 2000kr och de svider lite i en kassa nar man har en budget som var, men vi kunde inte sluta nu! Och nu har vi iallfall gjort det! Har varit helt otroligt, har varit nere pa 30 meter, fatt dyka sjalv utan larare och igar coolast av allt gjorde vi nattdyk. Nar solens stralar hade slutat lysa over oss begav vi oss ut pa en speedboat, fran den rullade vi sen ner i vattnet, helt kolsvart var det. Det anda ljus vi hade var fran vara fjuttiga ficklampor. Kravdes nagra ol senare pa kvallen for att kunna smalta de kan jag saga! Men iallfall, vi hade nastan varit pa Kho tao i tva veckor sa vi kannde att det var dags att rulla vidare. Mycket sorgligt kom det att visa sig vara da vi fatt massa vanner dar och lart kanna rytmen. Vi har legat hemma hos var dykarlarare pa kvallarna och tittat pa nerladdade episoder fran bigbang theori, hur mysigt som halst (dessutom har han aircontidion) nagot som vi inte har lycksen att ha rad och ha! men nu var det slut pa det hela. Imorse tog vi baten fran Kho Tao och efter tva timmars batfard var vi framme pa Kohpangan! Blev avslappta pa fel sida av on och fick ta taxi ner till sodra sidan dar de ar som roligast. Lyckades hitta en bungalow for 200bth natten alltsa 50kr for oss bada sa det var bra! Men Kohpangan ska tydligen vara varsta partt on, sa vi far se hur lange vi orkar stanna. Har blivit avradda fran att aka till Khosamui, sa kanske bara blir ett kort stopp dar innan Malaysia. Vi har 15dagar kvar pa visumet innan vi maste lamna Thailand  sa vi kommer garanterat inte overstiga de!
Men det har iallfall varit en underbar tid hittils! Dagarna smalter in i varandra men anda hander det sa mycket hela tiden! Vi har mott en hel del manniskor, bade pa gott och ont, men mestadels ar det jattebra manniskor! VI har lyckats ata lite mer om dagarna, ca. tva mal frukost och middag. Sa alla shorts borjar bli lite losa :S Vi shoppar dock inte alls mycket eftersom var budget inte riktigt racker till for det.. men vi ar inte oroliga vi ska ju till Australien sen, fastfood land! Sa vi kommer tillbaka precis som innan haha!!
Vadret ar hur varmt som halst! tror vi smalter bort. Vi har ju inte rad med aircon. men vi har iallfall en lite flakt att kyla ner oss med! Nu ska vi ivag och aventyra oss runt pa denna o!!


Kommentarer
Postat av: Pia

Strunt i pengarna, lite till bara så kan du försörja dig som dykinstruktör sen! Jättemånga kramar!

2009-10-23 @ 19:53:16
Postat av: Pappa

Toppen. Nu har du passerat mig med 5 meter. Fast jag hade inga tuber. Stolt över dig. Puss puss. Säg till om du vill ha ngt

2009-10-23 @ 20:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0