Mickan & Kickan pa aventyr!

Sa var de bara tva. Men de gor inget for vi ROCKAR!

Jaah, att ta sig fran singapore var lite sorgligt. Men eftersom vi typ inte sovit mer an 3 timmar pa tva dygn var vi for trotta for att ens tanka. (Mamma o pappa hall for oronen) Men vi var typ fortfarande onyktra nar vi chekade in, haha! Men de gick bra, allting gick bra och vips sa var vi pa planet. 12 timmar gick extremt fort. Vi tittade pa film och blev hela hela tiden matade av de australienska flygvardinnorna. Det var inte manga stunder vi inte tuggade. Det var snack, mat, notter, glass (jattegod haha) godis, klyckling macka, kaffe, varmchokland, ja ni fattar de bara fortsatte och fortsatte! Men inte for att vi tackar nej till Mat! Eller mat kanske de inte ens kan kallas men men, nog prat om mat, blir bara hungrig! Tillslut kom vi antligen fram till SYDNEY! Efter gatt igenom alla visum grejer och roknas och scanning satte vi antligen vara fotter ner pa australiensk mark (tycker inte flygplats raknas som landet)

Tur hade vi ocksa sa en person fran hostelet stog dar fint och vantade pa oss. Sa exalterade hoppade vi bara och ner av att bara vara framme!! Kom fram till hostelet visade det sig att jag tydligen inte var inbokad pa samma hostel. ARGH!!! Holl typ pa att borja grata for jag orkade inte rora mig en anda meter, javla oscar pa sta som bokat in oss pa olika hostel, smartskall! jaa, nar man inte sovit pa nu nastan 3 dygn ar man inte den gladaste eller snallaste. Men de gick bra, jag fick bo pa Karoliinas hostel, men de fanns inte plats i nagot 4 dorm bedroom och vi ville bo tillsammans. Men sa snall som hon ar min kara karoliina, sa bytte hon till de jag va i, vilket visade sig vara ett harligt *NOT* 6 dorm bedroom med 4 svettiga nederlandare. Mumma! Ja sa de var bara att bita ihop och forsoka sova. VIlket knappt gick for luften var sa dalig och de luktade skunk dar inne. Som tur var har vi med oss sovlakarn sa jag lag pa mitt lakarn och forsokte somna trotts att man nastan fick andnod dar inne! Men men, de ar vell bara att vanja sig. Sa har far man bo (nastan varre) for att kunna vara i australien, for de ar valdigt valdigt dyrt har. Att bo i ett rum for sex personer utan fonster och delat badrum med typ hela varlden kostar 170kr per natt. Vilket vi nastan har levt for totalt i asien, inte riktigt men nastan.. Sa sa ar det!

Sa gardagen kannde vi oss som zoombies som gick runt overallt och forsokte lokalisera oss.
Nar vi skulle lagga oss kom vara roomemates in emd tva dunkar billigt oz vin, har i australien dricken man gun, utalas inte om pistol pa engelska utan u et som i fjun, haha! Mums, NOT men de ar typ de billigaste att dricka och de ar ganska dyrt emd alkohol har sa de var bara att le, korde vara drinkin games fran Langkawi som Sarah och Sandra fran kanada larde oss och visade vara skills haha!

Men nu ar de ny dag! Mickan och Kickan ska ut pa aventyr i Sydney!! 
Forsoka fixa bankkonto, medicalcard osv! Men aven se alla saker man SKA se haha!
sa nu ar de off to operahuset och sydney harbour bridge! Avis? J
ag tar lite kort sa kan ni photoshopa in er sjalva i bilderna :P
Ikvall aker vi nattbuss till Melbourne, sa imorgon vaknar vi upp dar! Wii

Ps: Jag vet vara nya smeknamn ar helt underbara och unika,
hahaa!!


Sa de var allt fran Mickan och Kickan pa aventyr!!!!
Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0