Man vet aldrig vad som komma skall....

Singapore, singapore, singapore.. Singapore är nog en av de får städerna eller platserna på jorden som jag faktiskt helt seriöst skulle kunna tänka mig att bo i/på. Det är city liv, ungt folk, puls, liv och rörelse, lite som stockholm men med värme och renare. Alla positiva saker med alla platser finns här. Kan inte riktigt förklara känslan men att vara här får mig verkligen att vilja flytta hit. Oroa er dock inte, kommer inte hända en på ett par år, men sen kanske ett litet tag vem vet! Hahaha, ja som ni kanske förstår trivs jag här. Allting går bra!
 Igår sov vi till sent, låg och fixade lite med boende till australien. Letade efter frukost i skafferien för att komma fram till att det blev japanesiska kakor med hjortronsylt och äpplen till frukost haha, vi har letat flera gånger efter supermarket men utan framgång, men nu börjar vi bli i desperat behov!!Men men,  Sen gick vi ut och åkte till Chinatown, åt lunch där, cerial prawns, som bara var sååååå gott, går knappt att förklara. Som friterade räkor i kaksmulor och chili typ, låter kanske inte så gott men de var det! Sen gick vi runt lite där i Chinatown och kollade på allt. Sen tog de oss typ 2 timmar att ÄNTLIGEN hitta ett supermarket för att kunna köpa lite mat.
Köpte middag som bestog av tomatsoppa (chambells bruk soppa haha) baguett, philadelfia och vin! (samt lite frukost) Gick hem och lagade tll denna kulinariska läkerhet och sen hade vi trevlig tjej kväll. När vi skulle gå och lägga oss runt elva snåret kom Mickes bror Matt in genom dörren och överaskade oss, han skulle tydligen stanna här några nätter. Så istället för att sova satt vi halva natten och drack chamapange med honom, vilka lyxmänniskor vi helt plötsligt blivit hahahaa! Halv tre insåg vi dock att vi borde sova, kom dock i säng mycket senare! Imorse, eller snarare halv två, väckte matt oss och tog os med på en franskjapanesisk lyxrestaurange. Där åt vi någon förrätt med mosarella och sallad, pasta med laxsås om en underbar kaloribomb till efterrätt!Jaah, ibland är livet bra hårt. Nu ska jag gå och göra mig iordning, vi ska på någon aniversery (sorry för stavningen) av något ställe och sen ut och festa med en engelsk grupp (som Malin träffat innan hon kom till Bali) som nu är tillbaka på pr-turne här i Singapore. Haha!! Ena dagen är vi på ett så äkligt ställe att vi knappt vill andas och andra dagen dricker vi chamapange som kvälls te och lyxar!

Man vet aldrig vart livet tar än!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0